2-daagse EFT 2 opleiding 27+28 november 2020

Het oplossen van complexere klachten en problemen

EFT 2 opleiding

EFT 2, de Verdieping op 27 en 28 november 2020


In deze 2 dagen gaan we de verdieping in omtrent de EFT, Emotional Freedom Techniques.

Je past EFT al toe bij jezelf en mogelijk reeds bij anderen. Alleen loop je soms nog tegen wat dingen aan zoals:

  • Zinnen maken voor klanten
  • Oplossen van complexere klachten en problematiek
  • Hoe begin je
  • Benoemen van je waarneming

Alleen zijn dat niet de enige punten waarop je kunt vastlopen. Waar het bij het toepassen van EFT om gaat is dat je durft te communiceren. En daarmee bedoel ik met name het toelaten van informatie, het kunnen ontvangen en interpreteren en het vervolgens kunnen én durven uitspreken richting je klant (of jezelf).

Dus je durft eerlijk te zijn. En je bent niet bang om de waarheid te uiten. Pas dan behaal je de meest optimale resultaten die mogelijk zijn met EFT. Je gaat confrontatie niet uit de weg. En dat is wat nodig is om het probleem bij degene die je behandelt, op te lossen. Of je dat nu zelf bent of niet.

In deze 2 dagen gaan wij jouw persoonlijke blokkades oplossen in onder andere je communicatie. Zodat je meer zelfvertrouwen en kennis hebt aan het eind. Waardoor je eenvoudiger en beter in staat bent om diverse problematiek aan te pakken. Tevens gaan we aan de slag met het oplossen van complexere klachten. We gaan bezig met het oplossen van patronen. Klanten komen immers vaak binnen met een soms een waslijst aan (fysieke) klachten en problemen. Of soms realiseren ze zich dat pas tijdens de behandeling. Hoe ga je daarmee om en hoe los je ze effectief op?

Gun jij jezelf sterker in je schoenen staan in het gebruik van EFT?

Gun jij jezelf meer problemen op te lossen?

Gun jij jezelf meer klanten af te helpen van hun problemen?

Gun jij jezelf meer kennis?

Gun jij jezelf persoonlijke en daardoor dus ook zakelijke en spirituele groei?

Gun jij jezelf je eigen therapeut te ontdekken in jezelf?


Programma:


Dag 1: 

09.30 uur Ontvangst

09.45 uur Aanvang met kennismaken & verwachtingen

10.00 uur Veiligheid & Bescherming

10.15 uur Verdieping EFT, Theorie & Praktijk

12.00 uur Lunch

13.00 uur Vervolg Verdieping EFT, Theorie & Prakijk

15.00 uur Individuele Vragen en nabespreking

16.00 uur Afronding

Dag 2: 

09.30 uur ontvangst

09.45 uur aanvang met terugblik

10.30 uur EFT oplossen van complexere klachten

12.00 uur Lunch

13.00 uur EFT, Waar loop je nog tegenaan?

15.00 uur Individuele vragen en nabespreking

16.00 uur Afsluiting

Wie kan er mee doen?
Iedereen die anderen professioneel of uit liefdadigheid wilt helpen met het oplossen van problemen, klachten, trauma. De training wordt gehouden in het Nederlands. Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Afgeronde deelname aan de EFT Basis Opleiding is vereist. Je hebt een positieve intentie (dat check ik ook bij aanmelding). En indien je nu niet lekker in je vel zit, zoals een psychose, depressie of burn-out, is het verstandig om eerst een 1-op-1 afspraak te maken om dat op te lossen voordien.

Aantal plekken: 12

Locatie
In de OakBuilding Fizzionparc aan de Oude Apeldoornseweg 41 te Apeldoorn. Gratis parkeren naast het gebouw op het terrein.

Kosten
Je investering bedraagt € 295,- voor de 2 dagen. Hiervoor krijg je genoeg te eten en drinken op beide dagen, een simpele (buffet) lunch, pen&papier, theorie en praktijk, plezier en energie. Annulering kan gratis tot 31 september 2019. Annulering tot 15 oktober 2019 tegen 50% van de kosten en annulering na 15 oktober 2019 tegen 0% van de kosten.

Aanmelden
Voor deelname  KLIK HIER of mail dan naar linda@spirituele-coaching.nl

Informatie over ons

Linda Krohne
Als spiritueel leermeester begeleid ik een ieder op diens pad voor persoonlijke, zakelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Om de wereld te veranderen dienen we zelf de verandering te realiseren welke we willen zien. Dit vergt dat je jezelf bent en durft te zijn, 100%. Als ziel heb je zoveel capaciteit en kracht en ik gun het een ieder om vanuit je eigen kracht anderen te helpen. Zo brengen we gezamenlijk een positieve beweging op gang die veel plezier en positiviteit oplevert.

Reeds jaren heb ik al vele trainingen&opleidingen gevolgd op het gebied van energetische healing en het oplossen van problemen en klachten op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Ik ben tevens opgeleid door de ongeziene wereld zelf in diverse technieken. Tijdens een training haal ik eruit wat erin zit, en ga het vervolgens zelf verder onderzoeken en gebruiken. Doordat je technieken eigen maakt, maak je uiteindelijk je eigen techniek. Dat is helemaal goed en de bedoeling. Want jij bent jij en ik ben ik. Doe wat voor jou werkt. Dat leer ik je dan ook tijdens mijn trainingen&opleidingen, om je eigen kracht te ontdekken, om deze toe te passen in het helpen van jezelf en anderen. Ik deel mijn kennis en kunde met liefde en plezier.

Ben Meijer

Sinds 2003 geef ik therapie met EFT en les over EFT en aanverwante technieken. Bekrachtigen en mensen
in staat te stellen om anderen te helpen zichzelf te helpen. Daar gaat EFT over. Leren voelen betekent je
gevoelens serieus nemen en leren vertrouwen op je gevoel. Met EFT leer je allerlei klachten kennen en
oplossen, leer je jezelf kennen. Na al die jaren is het nog steeds een feest om anderen vooruit te helpen.

En? Lijkt het je wat om een techniek te leren waar je heel veel voor jezelf en anderen kunt oplossen? Meld je dan gerust aan! Graag tot in November. Binnen 2 werkdagen ontvang je bevestiging van je aanmelding.

De trainers

2-daagse-opleiding-EFT-2
De trainers

Jarenlang heb ik het verkeerd gedaan

Afgelopen week ben ik tot voor mij verrassende inzichten gekomen.  En die wil ik met je delen.  Ik probeer dagelijks (lukt …

Ik zat in de duisternis

Ik zat in de duisternis. Geen idee waar ik was. Het was donker, dat wist ik wel. En het stonk buiten. Vreselijk. Er was geen …

onveiligheid

Is er negativiteit in jouw huis?

Als je huisje een kruisje heeft. En je kind heeft er veel last van. Dat is het jouw verantwoordelijkheid om dat op te lossen. …