2 daagse Healingsopleiding 2019

Op 22-02 en 8-3 leer ik jou jezelf en anderen te genezen!

Wil jij leren hoe je anderen en jezelf kunt healen?

In 2 dagen, 22 februari en 8 maart 2019, leer ik je een aantal technieken welke je direct kunt toepassen bij jezelf, je dierbaren, vrienden, kennissen, buren, klanten of wie dan ook!

Wat gaat we doen?
We baseren ons op de basis in deze 2 daagse. Dat betekent dat ik onder andere de regels uitleg die er gelden, hoe je kunt zorgen voor je eigen veiligheid en bescherming en hoe je de klant kunt beschermen.

Daarnaast baseren we ons 2 dagen op een aantal (eenvoudig toepasbare) technieken die te maken hebben met de zielsverbinding. Onder andere een aantal technieken waarbij we bezig gaan met het samensmelten van ziel en lichaam. Daardoor verbetert de samenwerking tussen ziel, lichaam en brein.En daarnaast ook technieken welke gericht zijn op lichaamshealing. Voordat we gaan beginnen met het oefenen van de technieken, licht ik eerst toe wat healing in mijn optiek is, en wat de techniek inhoudt.

Programma:


Dag 1: 22-2-2019, 09.30- 16.15

09.30 uur ontvangst

09.45 uur aanvang met kennismaken, programma en regels ivm veiligheid

10.00 uur Healing: Veiligheid en Beschermings Regels

12.00 uur Lunch

13.00 uur Samensmelting Ziel en Lichaam

15.00 uur Individuele Vragen en nabespreking

16.00 uur Afronding

Dag 2: 8-3-2019, 09.30-16.15 uur

09.30 uur ontvangst

09.45 uur aanvang met terugblik

10.30 uur Verbinding Ziel en Lichaams technieken theorie en praktijk

12.00 uur Lunch

13.00 uur Lichaamshealing via Trance Healing, theorie en praktijk

15.00 uur Individuele vragen en nabespreking

16.00 uur Afsluiting

Wie kan er mee doen?
Iedereen die zichzelf en eventueel ook anderen professioneel of uit liefdadigheid wilt helpen met genezing. De training wordt gehouden in het Nederlands. Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Enige ervaring of kennis of opleiding is niet vereist. Wat wel noodzakelijk is, is dat je een positieve intentie hebt (dat check ik ook bij aanmelding).

Aantal plekken: 12

Locatie
In mijn praktijk in de OakBuilding op het Fizzionparc aan de Oude Apeldoornseweg 41 te Apeldoorn. Gratis parkeren achter de slagboom.

Kosten
Je investering bedraagt € 444 voor de 2 dagen. Hiervoor krijg je genoeg te eten en drinken op beide dagen, pen&papier, theorie en praktijk, plezier, energie, direct toepasbare technieken.


Aanmelden
Voor deelname op 22 februari en 8 maart 2019, mail dan naar linda@spirituele-coaching.nl of koop je deelname in de winkel op www.spirituele-coaching.nl

Informatie over mij
Als spiritueel leermeester begeleid ik een ieder op diens pad voor persoonlijke, zakelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Om de wereld te veranderen dienen we zelf de verandering te realiseren welke we willen zien. Dit vergt dat je jezelf bent en durft te zijn, 100%. Als ziel heb je zoveel capaciteit en kracht en ik gun het een ieder om vanuit je eigen kracht anderen te helpen. Door healing, kom je meer en meer in je eigen kracht. Zo brengen we gezamenlijk een positieve beweging op gang die veel plezier en positiviteit oplevert.

Reeds jaren heb ik al vele trainingen gevolgd op het gebied van healing en ben tevens opgeleid door de ongeziene wereld zelf in diverse healingstechnieken. Tijdens een training haal ik eruit wat erin zit, en ga het vervolgens zelf verder onderzoeken en gebruiken. Doordat je technieken eigen maakt, maak je uiteindelijk je eigen techniek. Dat is helemaal goed en de bedoeling. Want jij bent jij en ik ben ik. Doe wat voor jou werkt. Dat leer ik je dan ook tijdens mijn trainingen, om je eigen kracht te ontdekken om deze toe te passen in het helpen van jezelf en anderen. Ik deel mijn kennis en kunde met liefde.

 

Doe jij mee?

Opleiding
Opleiding

Wil je eerst ervaren wat een healing bij iemand doet? In 25 minuten geef ik je een healing sessie. Lees hier meer.

Je bent niet alleen

Ooit een bijzonder moment gehad met een vogel of vlinder? Klopt, je bent namelijk niet alleen..

Stemmen in het hoofd

Stemmen in het hoofd, een verhaal uit de praktijk.

Slaap je slecht?

Slaap je slecht? Dan kan het zijn dat hoe langer het duurt, je je steeds slechter gaat voelen. Wij mensen hebben slaap nodig. …