2-daagse Opleiding EFT Basis 12+13 juni 2020

Leer emoties snel en effectief op te lossen!

2-daagse Opleiding EFT Basis 12+13 juni 2020

Leer in 2 dagen de techniek waarmee je al je negatieve emoties kunt oplossen!

Loop jij vast in verdriet, boosheid, angst?

Wil jij anderen helpen van negatieve emoties af te komen?

Dan is dit je kans! In 16 uur leren wij je hoe

Wat is de bedoeling?

In 2 dagen leren wij je de basis technieken van EFT, Emotional Freedom Techniques. De techniek welke je zelf eenvoudig en effectief kunt inzetten in jouw praktijk, voor al jouw klanten. Ongeacht wat hun problemen of klachten zijn.

Met behulp van EFT, Emotional Freedom Techniques ben je zelfstandig in staat om je klanten snel, zonder teveel gedoe, van hun problemen en klachten af te komen. Het helpt jou om de problemen en klachten van jouw klanten, bij de kern op te lossen. Dat gun jij jouw klanten toch ook?

EFT is een techniek die werkt doordat je aan de slag gaat met de onverwerkte emoties en trauma. Deze zijn nog opgesloten, zitten dus nog vast, in het lichaam van de klant. En veroorzaken allerlei, soms vage, klachten.

Met EFT klop je op de meridianen die zich bevinden in het lichaam in het hoofd en het bovenlijf. Je werkt dus op het gebied van het emotionele en energetische lichaam. Andere hulpmiddelen heb je niet nodig behalve jezelf.

Wat gaat we doen?

We baseren ons op de basis in deze 2 daagse. Dat betekent dat we onder andere de volgende onderwerpen behandelen:

 • Veiligheid & Bescherming van jezelf en van je klant
 • Hoe zorg je dat je niet wordt leeggezogen
 • Hoe bewaak je je eigen energie
 • Het leren van de techniek EFT
 • Het leren toepassen van de techniek bij een klant
 • Hoe kan je EFT integreren in jouw praktijk
 • Hoe overwin je je eigen angst voor bepaalde problemen/klachten bij een klant

Daarnaast baseren we ons de 2 dagen ook op al waar jullie nu tegenaan lopen. Er is veel ruimte voor vragen en we geven zeker antwoord. Dus maak gebruik van onze expertise en durf je vraag te stellen! We wisselen theorie af met veel praktijk. Want dat wat wij vertellen, ga je meteen in de praktijk ervaren. Al doende leert men, onder onze supervisie.

Programma:

Dag 1: 12 juni 2020 09.30-16.30 uur

09.30 uur ontvangst

09.45 uur aanvang met kennismaken, programma

10.00 uur Veiligheid: Hoe bescherm ik mijzelf en de klant

12.00 uur Lunch

13.00 uur EFT, Emotional Freedom Techniques Theorie & Prakijk

15.00 uur Individuele Vragen en nabespreking

16.00 uur Afronding

Dag 2: 13 juni 2020 09.30-16.30 uur

09.30 uur ontvangst

09.45 uur aanvang met terugblik

10.30 uur Vervolg EFT, Het oplossen van persoonlijke blokkades in het werken met anderen

12.00 uur Lunch

13.00 uur EFT in jouw praktijk. Oplossen van onzekerheid en twijfels

15.00 uur Individuele vragen en nabespreking

16.00 uur Afsluiting

Wie kan er mee doen?
Iedereen die anderen professioneel of uit liefdadigheid wilt helpen met het oplossen van problemen, klachten, trauma. De training wordt gehouden in het Nederlands. Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Enige ervaring of kennis of opleiding is niet vereist. Wat wel noodzakelijk is, is dat je een positieve intentie hebt (dat check ik ook bij aanmelding). En indien je nu niet lekker in je vel zit, zoals een psychose, depressie of burn-out, is het verstandig om eerst een 1-op-1 afspraak te maken om dat op te lossen voordien. Aantal plekken: 16

Wil je EFT nog beter in je vingers hebben?

Het is mogelijk om de EFT basis opleiding te herhalen. Je krijgt dan €100 korting op de deelname kosten.  Stuur even een mail naar linda@spirituele-coaching.nl om je plek te reserveren! Of klik hier om je ticket aan te schaffen.

Locatie
In de OakBuilding Fizzionparc aan de Oude Apeldoornseweg 41 te Apeldoorn. Gratis parkeren achter de slagboom.

Kosten

Je investering bedraagt € 295, incl. BTW voor de 2 dagen. Hiervoor krijg je twee lunches, voldoende drinken op beide dagen, pen&papier, theorie en praktijk, plezier, energie, direct toepasbare technieken en veel inzichten en plezier.

Aanmelden:
Voor deelname op 12+13 juni 2020 mail dan naar info@lindakrohne.nl. Gratis afmelden tot 25 mei 2020 met 100% retour kosten. Als je je afmeldt na 25 mei 2020 dan vindt er geen teruggave van de kosten plaats.

Wat eerdere deelnemers zeggen:

 • De afgelopen dagen hebben me heel veel zelfvertrouwen opgeleverd. Ook beter bij m’n gevoel blijven, mezelf beter leren kennen in ’t toch weer ontwijken van m’n gevoel. Dit gaf me denk ik ook de grote ontlading, voelen hoe gemakkelijk iets op te lossen is en hoe moeilijk ik ’t mezelf al die tijd gemaakt heb. Nu ik voel hoe ik met Eft om kan gaan, voel ik ook vertrouwen ’t toe te kunnen passen bij anderen.
  Ik vond ’t ontzettend mooi om te zien hoe je jezelf kwetsbaar opstelde, jullie zetten zoveel veiligheid neer dat echt alles er mag zijn, heel waardevol, daardoor kunnen mensen groeien.
 • Goedemorgen Linda, ik wil eerst jou en Ben nogmaals bedanken voor deze 2 waardevolle dagen. Jouw eerlijke feedback naar mij toe heb ik zeer op prijs gesteld, daar zijn weer wat klopzinnen uit voort gekomen voor mezelf. En wat het me heeft opgeleverd; meer rust in mezelf, ik voel me kwetsbaarder en meer open – zowel naar mezelf als naar buiten.
 • Ik kan alleen maar beamen hoe geweldig ik ’t vond om ’t voor de 2e X te volgen. Ik zie zoveel meer en zoveel zelfvertrouwen gekregen, ’t voelt zo fijn mezelf te mogen zijn en iemand anders een stapje verder te helpen. Ben heel dankbaar voor deze kans 🙏🙏 Dank je dat je me deze mogelijkheid geboden hebt🙏❤

Informatie over ons

Linda Krohne

Als spiritueel leermeester begeleid ik een ieder op diens pad voor persoonlijke, zakelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Om de wereld te veranderen dienen we zelf de verandering te realiseren welke we willen zien. Dit vergt dat je jezelf bent en durft te zijn, 100%. Als ziel heb je zoveel capaciteit en kracht en ik gun het een ieder om vanuit je eigen kracht anderen te helpen. Zo brengen we gezamenlijk een positieve beweging op gang die veel plezier en positiviteit oplevert.

Reeds jaren heb ik al vele trainingen&opleidingen gevolgd op het gebied van energetische healing en het oplossen van problemen en klachten op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Ik ben tevens opgeleid door de ongeziene wereld zelf in diverse technieken. Tijdens een training haal ik eruit wat erin zit, en ga het vervolgens zelf verder onderzoeken en gebruiken. Doordat je technieken eigen maakt, maak je uiteindelijk je eigen techniek. Dat is helemaal goed en de bedoeling. Want jij bent jij en ik ben ik. Doe wat voor jou werkt. Dat leer ik je dan ook tijdens mijn trainingen&opleidingen, om je eigen kracht te ontdekken, om deze toe te passen in het helpen van jezelf en anderen. Ik deel mijn kennis en kunde met liefde en plezier.

Ben Meijer

Sinds 2003 geef ik therapie met EFT en les over EFT en aanverwante technieken. Bekrachtigen en mensen
in staat te stellen om anderen te helpen zichzelf te helpen. Daar gaat EFT over. Leren voelen betekent je
gevoelens serieus nemen en leren vertrouwen op je gevoel. Met EFT leer je allerlei klachten kennen en
oplossen, leer je jezelf kennen. Na al die jaren is het nog steeds een feest om anderen vooruit te helpen.

En? Lijkt het je wat om een techniek te leren waar je heel veel voor jezelf en anderen kunt oplossen? Meld je dan gerust aan! Graag tot in juni. Binnen 2 werkdagen ontvang je bevestiging van je aanmelding.

Warme groet, Ben Meijer & Linda Krohne

EFT Opleiding

EFT-Basis-Opleiding
EFT Basis Opleiding

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Linda-Krohne

Seksueel Misbruik

Is geen pretje. Het is een ervaring welke je lang bij je draagt. De beelden, gedachten, herinnering zijn vaak genoeg aanwezig. …

Wijsheid-ouders

Als ik nu terugkijk als ouder, dan ..

Vele oudere klanten, 55-85 jarigen, die hetzelfde zeggen en zo ook ervaren. Het is een van de oorzaken van waar hun kinderen …

Linda-Krohne

Leren omgaan met Afasie

Zo mooi om mensen met hersen beschadiging te kunnen helpen om te gaan met dit blijvende letsel. Tevens ook hoe zich vriendelijker …