2-daagse Training Basis Healing

Leer hoe anderen een healing te geven

2-daagse-training-basis-healing
2 daagse training healing

Wil jij leren hoe je anderen kunt healen?

In 2 dagen leer ik je een aantal technieken welke je direct kunt toepassen bij je dierbaren, vrienden, kennissen, buren, klanten of wie dan ook!

Wat gaat we doen?

We baseren ons op de basis in deze 2 daagse. Dat betekent dat ik onder andere de regels uitleg die er gelden, hoe je kunt zorgen voor je eigen veiligheid en bescherming en hoe je de klant kunt beschermen.

Daarnaast baseren we ons 2 dagen op een aantal (eenvoudige) technieken die te maken hebben met de zielsverbinding. Onder andere een aantal technieken waarbij we bezig gaan met het samensmelten van ziel en lichaam. En daarnaast ook een techniek welke gericht is op lichaamshealing. Voordat we gaan beginnen met het oefenen van de technieken, licht ik eerst toe wat healing in mijn optiek is, en wat de techniek inhoudt.

Programma:

Dag 1:

09.30 uur ontvangst

09.45 uur aanvang met kennismaken, programma en regels ivm veiligheid

10.00 uur Healing Algemeen & Verwijderen van je eigen blokkades omtrent healing zoals angst en onzekerheid

12.00 uur Lunch

13.00 uur Samensmelting Ziel en Lichaam

15.00 uur Individuele Vragen en nabespreking

16.00 uur Afronding

Dag 2:

09.30 uur ontvangst

09.45 uur aanvang met terugblik

10.30 uur Verbinding Ziel en Lichaams technieken theorie en praktijk

12.00 uur Lunch

13.00 uur Lichaamshealing via Trance theorie en praktijk

15.00 uur Individuele vragen en nabespreking

16.00 uur Afsluiting

Wie kan er mee doen?

Iedereen die anderen professioneel of uit liefdadigheid wilt helpen met genezing van de ziel. De training wordt gehouden in het Nederlands. Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Enige ervaring of kennis of opleiding is niet vereist. Wat wel noodzakelijk is, is dat je een positieve intentie hebt (dat check ik ook bij aanmelding).

Aantal plekken: 8

Locatie

In mijn praktijk in de OakBuilding Fizzionparc aan de Oude Apeldoornseweg 41 te Apeldoorn. Gratis parkeren achter de slagboom.

Kosten

Je investering bedraagt € 444 voor de 2 dagen. Hiervoor krijg je genoeg te eten en drinken op beide dagen, pen&papier, theorie en praktijk, plezier, energie, direct toepasbare technieken en een certificaat voor deelname.

Aanmelden

Voor deelname op 2 en 9 september 2018 mail dan naar linda@spirituele-coaching.nl

Informatie over mij

Als spiritueel leermeester begeleid ik een ieder op diens pad voor persoonlijke, zakelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Om de wereld te veranderen dienen we zelf de verandering te realiseren welke we willen zien. Dit vergt dat je jezelf bent en durft te zijn, 100%. Als ziel heb je zoveel capaciteit en kracht en ik gun het een ieder om vanuit je eigen kracht anderen te helpen. Zo brengen we gezamenlijk een positieve beweging op gang die veel plezier en positiviteit oplevert.

Reeds jaren heb ik al vele trainingen gevolgd op het gebied van healing en ben tevens opgeleid door de ongeziene wereld zelf in diverse healingstechnieken. Tijdens een training haal ik eruit wat erin zit, en ga het vervolgens zelf verder onderzoeken en gebruiken. Doordat je technieken eigenmaakt, maak je uiteindelijk je eigen techniek. Dat is helemaal goed en de bedoeling. Want jij bent jij en ik ben ik. Doe wat voor jou werkt. Dat leer ik je dan ook tijdens mijn trainingen, om je eigen kracht te ontdekken om deze toe te passen in het helpen van jezelf en anderen. Ik deel mijn kennis en kunde met liefde.