22 December 2020 Online Cursus Zelfliefde

Leer nog meer van jezelf te houden

Online Cursus Zelfliefde

Houd jij voldoende van jezelf?

Of haal je jezelf regelmatig naar beneden? Door negatief over jezelf te praten en/of te denken.. of door jezelf te saboteren en te manipuleren. Liefde geven aan jezelf is best wel lastig soms. Zeker als je iets doms hebt gedaan..

Velen hebben moeite om van zichzelf te houden. En dat begrijp ik heel goed. Het is ook niet altijd even gemakkelijk om liefde te geven én te ontvangen. Toch  wordt wel vaak zo voorgedaan. Mensen zeiden vroeger vaak tegen mij:

Joh weet je wat jij moet doen: “Meer van jezelf houden” of “Liever zijn voor jezelf… “

Goed idee, alleen HOE dan? Die vraag stelde ik mij keer op keer… en ik ben eruit. Het heeft onder andere met acceptatie te maken.

Acceptatie van:

  • jezelf
  • je gedrag
  • je uiterlijk
  • je ouders
  • je kwaliteiten
  • je aandachtspunten
  • je verleden
  • je fouten
  • je ervaringen

Best een uitdaging. Toch? Want je weet nu wat een deel van de oplossing is, maar de Hoe heb ik nog niet vertelt. Ga ik je absoluut vertellen en uitleggen in de cursus. We gaan er ook direct mee aan de slag. Met alleen praten kom je immers nog niet verder. En ik houd van het direct oplossen. Het blijven uitstellen levert immers zo weinig positiefs op én is zonde.

Ik leer je hoe je meer van jezelf kunt houden door de oorzaken van het niet houden van jezelf op te lossen.. ik vertel je de oorzaken en ik leer je minstens 1 methode om die oorzaken in jezelf, zelf, op te lossen. Want je kunt dit zelfstandig. Ik leer je hoe. Uiteraard is het houden van jezelf een proces en ik geef je voldoende kennis en kunde om er mee verder te gaan in eigen tijd om nog meer Zelfliefde te creëren. Oud gedrag lost niet altijd in een paar minuten zodanig op dat het nooooooooooit meer terug komt. Vandaar dat ik je echt leer hoe dit op te lossen. Ik gun je dit proces met heel mijn hart.

De cursus start op 22-12-2020 om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur…. Valt je op hoeveel keer het cijfer 2 voorkomt? Engel nummer 2 is meestal gerelateerd aan harmonie, balans en samenwerking. Het is ook een symbool van aanpassingsvermogen en aandacht, geloof en relaties (ook de relatie met jezelf!). Engel nummer 2 vertelt je dat het tijd is om naar je eigen vrede en harmonie te zoeken. Toeval…. 🙂

De cursus is Online via Webinarjam. Je ziet dus alleen mij…. genoeg privacy en heel weinig afleiding. Helpt je te focussen op jezelf. Doordat er meerdere deelnemers zijn, wordt de helende energie die aanwezig is, versterkt. Dat komt ten goede aan het resultaat.

Je investering bedraagt € 99,99 incl. BTW. Je kunt je aanmelden tot 22-12-2020 12.00 uur. Je kunt gratis annuleren tot 2-12-2020, daarna vindt er geen restitutie meer plaats.

 

Gun jij jezelf Zelfliefde? Doe mee en meld je aan, klik hier om je plek te reserveren!

De trainer

Jarenlang heb ik het verkeerd gedaan

Afgelopen week ben ik tot voor mij verrassende inzichten gekomen.  En die wil ik met je delen.  Ik probeer dagelijks (lukt …

Ik zat in de duisternis

Ik zat in de duisternis. Geen idee waar ik was. Het was donker, dat wist ik wel. En het stonk buiten. Vreselijk. Er was geen …

onveiligheid

Is er negativiteit in jouw huis?

Als je huisje een kruisje heeft. En je kind heeft er veel last van. Dat is het jouw verantwoordelijkheid om dat op te lossen. …