22 februari Opleiding Healing via Handen

Via handen anderen en jezelf healen van allerlei problemen

Ontdek de kracht in jouw handen

Wil jij leren via de handen anderen en jezelf te genezen van diverse problemen?

Doel van de opleiding

Na jaren studie en experimenteren met (zelf)genezing en healing heb ik een techniek ontwikkeld welke ik gebruik om mijzelf en ook anderen te healen. De techniek is onder andere gebaseerd op oude Polynesische en Chinese Geneeswijzen. En nu ben ik zover om les te gaan geven hierin. Met veel plezier deel ik mijn eigen techniek met jou om je te leren healen via handen.

De kracht van Healing

De kracht is groots. Het lijkt soms niet eenvoudig, alleen is goede en juiste genezing wel eenvoudig. Hoe simpeler, hoe effectiever. Natuurlijk helpt het wel als je weet hoe healing werkt en hoe je het kunt toepassen. Want er zijn zoveel technieken, je ziet door de bomen het bos meer. Persoonlijk houd ik van eenvoudige technieken, zonder teveel poespas en acrabadabra. In mijn jarenlange ervaring en optiek kan het gewoon heel eenvoudig. Teveel gedoe, zorgt voor teveel afleiding. En het is nu juist de focus die het resultaat grotendeels bepaalt.

Daarnaast dien je ook met bepaalde technieken zeer zorgvuldig te werken. Dat is enkel voor diegenen weggelegd wiens roeping het is om zich hierin bekwaam te maken. Ook zij zijn begonnen bij het begin. En werken met de handen is een prachtige wijze om te healen. Je kunt er niet zoveel fout doen. Als je weet hoe het werkt via de handen, is het soms de vraag of je nog wel een andere techniek nodig hebt. Elk probleem is namelijk toegankelijk via de handen.

Wat gaan we doen?

In deze opleidingsdag leer ik je dan ook de basis die nodig is om via handen een ander, en uiteraard jezelf, te genezen. Te healen. Ik neem je mee in de theorie en met name ook de praktijk. Persoonlijk vind ik het van groot belang dat je oefent in een veilige omgeving, onder professionele begeleiding, zodat je over je eigen onzekerheid en angsten heen komt. Anders is de kans te groot dat je er vervolgens nooit meer iets mee gaat doen. En dat is zonde. Want als je eens wist wat jij kunt met jouw handen! Verbazingwekkend veel. Zin in? Het programma ziet er in grote lijnen dan als volgt uit.

Programma 22 februari 09.30-14.30 uur:

 • Aanvang met reiniging en neerzetten veiligheid in de groep
 • Theorie Leren Healing via Handen
 • Aan de slag met oefeningen in de groep en individueel
 • Lunch, heilzaam & voedzaam & Whole Foods Plant Based (dus voornamelijk zonder dierlijke producten)
 • Theorie Healing via Handen
 • Aan de slag met oefeningen in de groep en individueel
 • Afronding

Wie kan er mee doen?

Iedereen vanaf 16 jaar. Ervaring is niet nodig. De opleiding wordt geheel in het Nederlands gegeven. Je bent bereid kennis te maken met je jezelf en je healing powers. En je bent bereid oprecht anderen en jezelf te helpen tijdens de opleiding.

Let op: ik word zelf gefilmd tijdens deze opleiding. Je komt zelf niet in beeld. Mogelijk ben je wel hoorbaar. Indien je dat heel eng vindt, kunnen we dat vooraf oplossen. Neem dan gerust contact op.

Aantal deelnemers

Maximaal 16 deelnemers. Zodat ik nog genoeg ruimte heb om een ieder persoonlijke aandacht en coaching te bieden indien nodig.

Locatie

Oakbuilding Fizzionparc aan de Oude Apeldoornseweg 41 te Apeldoorn. Nabij de A1 en gratis parkeren naast het gebouw.

Investering

Je investering bedraagt € 222,22 per persoon inclusief BTW. Voor deelname aan de opleiding, schrijfmateriaal en een simpele lunch. Indien je 22 februari 2020 onverwachts toch niet kunt en je hebt je plek reeds gereserveerd kan je tot 1 februari 2020 kosteloos annuleren. Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen je geld 100% retour. Indien je je na 10 februari 2020 afmeldt, krijg je tot 15 februari 2020 50% van je investering retour. Na 15 februari 2020 vindt er geen restitutie plaats.

Aanmelding

Klik  hier  en je kunt meteen aanmelden om je plek te reserveren. Binnen 3 werkdagen ontvang je een mail met nadere details. Vol = Vol.

Doe je mee ?

Wat eerdere klanten die ik het tijdens 1-op-1 sessies heb geleerd zeggen:

 • ik wist niet dat ik dit in mij had
 • soms weet ik niet wat ik precies doe alleen lost er bij de klant direct van alles op
 • just amazing!
 • het is zo simpel en zo krachtig tegelijkertijd
 • het is zo dankbaar om te mogen en kunnen doen. Raakt mij elke keer weer

Jij kunt met jouw handen anderen healen

Ontdek-de-genezende-kracht-in-jouw-handen

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Derealisatie na een trauma

Komt vaker voor dan je misschien denkt. Dit keer was het een klant die een inenting als zeer traumatisch had ervaren. En …

Aarding

Ik wil hier niet zijn

Ik wil hier helemaal niet zijn. De mensen op deze planeet maken alles stuk en kapot. Ze verwoesten regenwouden, de natuur, …

Word-onafhankelijk

Onafhankelijk zijn is waardevol

Ben jij al onafhankelijk op het gebied van het oplossen van je trauma's en negatieve gevoelens en emoties?