Be Free Now Healing 17 april 2019

Healing op diverse niveau's van je energie systeem

Be Free Now Healing 17 april 2019

In dit webinar van 20.00-21.15 uur zal ik de problemen die worden benoemd door de deelnemers oplossen op diverse energetische niveau’s en levels.

Als deelnemer kan je een probleem op het gebied van emoties, trauma, mentaal, spiritueel, fysiek, energetisch inbrengen. Ik ga dan conform mijn eigen methode Be Free Now healing geven.

Wat ga ik als healer doen?

Be Free Now is een methode welke ik zelf heb ontwikkeld door vele technieken, methodes, leergangen, denkwijzes, geneeswijzen te bestuderen en uit te voeren de afgelopen jaren. Van al wat ik tot nu heb geleerd aan kennis en kunde, heb ik een methode gemaakt welke simpel, snel, efficiënt en effectief positief resultaat realiseert. Zodoende kan ik vele mensen op snelle en eenvoudige wijze helpen te genezen. En deze methode ga ik dus het gehele webinar toepassen. Je zult direct resultaat bewerkstelligen, alleen is het een enkele keer zo dat je op een later moment het effect waarneemt.

Hoe werkt het?

Door je af te stemmen op je eigen probleem, creëer je ruimte welke nodig is voor genezing. Als we dat doen met meerdere mensen, is het krachtig want onbewust helpen de anderen mee met jouw genezingsproces. En…. ze genezen jouw probleem tevens bij zichzelf indien het ook bij hen aanwezig is. Kortom, we slaan meerdere vliegen in één klap.

De valkuil is dat je precies wilt weten hoe het werkt…. daar is geen tijd en ruimte voor in het live healing webinar. Als je echt meer wilt weten, nodig ik je uit om een keer één van mijn opleidingen te volgen.

Wat probleem mag ik inbrengen?

In feite alles wat je wilt. Het dient alleen wel over jezelf te gaan. De enige uitzondering die is toegestaan is dat je een probleem inbrengt van je eigen kind die jonger is dan 12 jaar. Als je meeluistert zal je automatisch ook andere problemen bij jezelf genezen. Het is namelijk allemaal energie en we zijn allen verbonden met elkaar. En dat is nu eenmaal hoe groepshealing werkt.

Ik zal healen daar waar mogelijk en toegestaan

Als een deelnemer hulp nodig heeft, of diens kind(eren), dan zal ik dat behandelen wat op dat moment is toegestaan. Verwacht alleen niet dat als je nu bijvoorbeeld niet kunt lopen, ik het in enkele minuten voor elkaar krijg om dat op te lossen. Soms is het nu eenmaal zo, dat je echt zelf aan de slag dient te gaan met het oplossen van het probleem. Wel genees ik blokkades op diverse niveau’s en levels in je energie-systeem wat zeker bijdraagt aan het genezingsproces. En soms heb ik meteen de kern te pakken voor iemand, alleen dat verschilt dus echt per persoon. We hebben ieder ons eigen proces en fase in het proces.

Wat levert deelname mij op?

Healing oftewel genezing van je energetische, fysieke, emotionele, astrale, mentale lichaam, chakra’s voor zover dat op dat moment mogelijk is. Het is bijna niet met woorden te omschrijven wat het je oplevert en brengt. Velen nemen van alles waar, krijgen inzichten, voelen van alles veranderen in het lichaam, kunnen ineens beter slapen, etc. Om antwoord te krijgen op deze vraag, nodig ik je uit om mee te doen… ervaar het zelf.

Spelregels webinar:

  • Je mag alleen een probleem inbrengen voor jezelf of voor je eigen kind(eren) onder de 12 jaar.
  • Je krijgt de gelegenheid om 1 probleem in te brengen.
  • Als je momenteel last hebt van ernstige klachten, problemen, al langer aanwezig zijnde entiteiten in je energiesysteem en/of lichaam, verwacht dan niet dat ik alles meteen duurzaam (voor altijd) kan verwijderen. Dan is toch echt een 1 op 1 behandeling nodig.
  • Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor wat je doet met alle gegeven informatie en healing. Je kunt geen enkele verantwoordelijkheid, op geen enkele wijze, afschuiven op Linda Krohne en Spirituele Coaching.
  • Deelname is geen vervanging voor (acute) medische zorg.
  • Jij bent zelf verantwoordelijk om tijdig aanwezig te zijn bij het webinar en te zorgen dat het apparaat en de app Zoom werken op dat apparaat. Als je niet op tijd bent, of het lukt je niet om in te loggen, krijg je geen geld terug.

Hoe kan ik meedoen?

Ik organiseer het webinar via Zoom app. Deze is te downloaden op telefoon, laptop, computer en tablet. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je de inlogcode per mail binnen 5 werkdagen.

Dit is wat je kunt verwachten. Doe je mee? Meld je nu aan!

Be Free Now Healing 17 april

Be-Free-Now-Healing-17-april
Be Free Now Healing 17 april 2019

beelden-uit-vorig-leven

Emoties verwijderen afkomstig uit een vorig leven. Een verhaal uit de praktijk.

Derealisatie door drugsgebruik

Uit verbinding zijn met jezelf en/of je gevoel door derealisatie

Manipulatie-en-zwarte-magie

Ik hoor mijn werkgever in mijn slaap

ik word gemanipuleerd en bestookt met zwarte magie op het werk..