In je Lijf 

Kom dichterbij jezelf door een goede basis

voor Aarding & Zelfliefde

"Ik wil gewoon mijzelf kunnen zijn, alleen is dat niet zo makkelijk"

"Ik wil mij echt veel beter voelen, maar hoe krijg ik dat voor elkaar"

"Ik wil wel meer van mijzelf houden, alleen weet ik niet waar te beginnen"

Linda-Krohne
Je wilt je echt graag beter aarden en dat voor langere tijd... 

Je bent waarschijnlijk al af en toe goed geaard. Je doet je best immers. Je neemt je verantwoordelijkheid. 


Je zorgt voor jezelf en weet in feite al enigszins wat je dient te doen. Je bent er vaak mee bezig. Je vergaart allerlei kennis. Je weet ook waarom een goede aarding belangrijk is. 


Je wilt goed geaard zijn omdat je je vrij wilt voelen in je lijf en leven. Maar toch, het lukt je niet altijd. Waarom gaat het de ene keer beter dan de andere keer? Wat je ook doet, het werkt niet altijd. Soms vraag je je af wat je fout doet. 


Je ziet wel in dat je nog meer van jezelf mag houden. Dat de zelfsabotage en zelfmanipulatie de zelfliefde belemmert. Maar je hebt geen idee hoe dit te doorbreken én duurzaam te veranderen.


En dan nog iets. Je weet dat je vaker en beter in je lijf aanwezig dient te zijn. . Je weet al best veel hierover alleen is dat tegelijkertijd je grootste valkuil. Want waarom krijg je het nog niet voor elkaar? Hoe zou het zijn als je die laatste stappen wél kunt zetten om een duurzame goede aarding te realiseren?

# Je wilt jezelf positief veranderen, maar weet niet hoe

# Je hebt het gevoel dat je jezelf kwijt raakt

# Je weet niet meer zo goed wie je bent

# Je hebt veel last van andermans energie en wil daarvan af

# Je bent hoog gevoelig en weet niet hoe ermee om te gaan

# Je voelt je vaak alleen en eenzaam

Linda-Krohne

Mooi mens, 

Ik begrijp je en ik weet dat het anders kan!

Stel je voor dat je elke dag bijna tot geen last hebt van andermans energie. Dat je alle negativiteit buiten je kan sluiten en houden. Want jij weet hoe dit te realiseren.


Je gaat je vrij voelen in deze wereld en maatschappij. Daarnaast leg je de basis om nog meer jezelf te zijn. Al die negatieve opmerkingen van anderen, raken je niet meer. Dat is toch een geweldige vooruitzicht?


Je komt steviger in je lijf te zitten. En je wordt sterker. Je zelfliefde en zelfvertrouwen is immens.

Wat anderen zeggen

"

Linda legt het duidelijk en helder uit waardoor het simpeler is dan je ooit had bedacht dat het zou zijn. Haar lesmethode is uniek op allerlei gebied. Ik vind dat echt heel prettig.


Steven 

"

Linda heeft mij zoveel inzichten gegeven waar ik écht mee verder gekomen ben en kan. Na jaren van alles te hebben gedaan, zet ik nu werkelijk die stappen die ik werkelijk nodig had.


Els

"

Alles valt en staat met een goed én juiste basis, is Linda's motto. Ik wist echt al veel over aarding en zelfliefde alleen ben ik door Linda's methodiek echt gaan handelen naar die wijsheid.


Marieke

"Geen poespas of moeilijk gedoe, wel simpele en effectieve opdrachten die werken"

© 2024, Spirituele Coaching    I   Disclaimer    I  Privacy policy