Contact met Linda voor Hulp en Advies

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Contact-met-Linda
Contact met Linda

Linda helpt ook jou

Loop je vast in je spirituele groei en ontwikkeling? Heb je hulp nodig bij het verwijderen van entiteiten, energie, blokkades, trauma? Of wil je contact met gidsen, engelen of anderen? Linda weet, ziet, voelt, hoort veel. Daardoor kan ze vele mensen helpen met het verwijderen, begrijpen en bewustworden van allerlei zaken die voor anderen nog onverklaarbaar en onbegrijpelijk zijn.

Een afspraak maken gaat het snelst via de telefoon of whatsapp. Ik reageer altijd binnen 12 uur.

Bel voor een afspraak met Linda naar 0031 6 28311033

Eerst meer over mij weten?

Word dan gerust lid van de Facebook groep Spirituele Coaching. Of stuur mij een vriendschapsverzoek op Facebook. Daarnaast kan je overwegen lid te worden van de groep Spirituele Coaching. Ik laat iedere dag zien wat ik doe. Dus ook via Facebook kan je een indruk van mij krijgen.

Contact via een afspraak online of live?

Een afspraak met kan plaatsvinden op haar praktijk te Apeldoorn, op maandag, woensdag of vrijdagen. Of online via Skype of Messenger Video of Zoom, tevens in de avonduren of indien spoed in de weekenden. Aangezien ze energetisch werk verricht is het mogelijk om op afstand te werken. Je mist alleen de koffie, verder is het resultaat hetzelfde. Online werken maakt ook dat het wereldwijd kan plaatsvinden, desnoods in het engels.

Mailen mag ook:

info@lindakrohne.nl

Routebeschrijving Oakbuilding:

Per auto

FizzionParc ligt pal aan de A-1 afslag Apeldoorn Zuid (afslag 20).

Vanaf de afslag richting Apeldoorn, Kayersdijk op, bij de stoplichten eerste afslag links (na 600m), Laan van Malkenschoten op, bij de grote kruising ligt FizzionParc aan uw linkerhand (na 900m).

Openbaar vervoer

Vanaf NS-station Apeldoorn rijden bussen 11, 43 en 91 naar de Laan van Malkenschoten.

Graag tot binnenkort!

Stemmen in het hoofd

Stemmen in het hoofd, een verhaal uit de praktijk.

Slaap je slecht?

Slaap je slecht? Dan kan het zijn dat hoe langer het duurt, je je steeds slechter gaat voelen. Wij mensen hebben slaap nodig. …

Emotionele-problemen

Verschil tussen HSP en Heldervoelen

Is er verschil tussen HSP en Heldervoelen? Jazeker, lees hier hoe het zit.