Gidsen en Leermeesters, hoe maak je contact

Contact met de ongeziene wereld die er is om jou te helpen

 

leermeester-en-gids
Leermeester en gids

Gidsen en leermeesters, hoe krijg je contact?

Via een eenvoudige meditatie techniek is het mogelijk om zelf te onderzoeken in hoeverre je in contact mag komen met je gidsen. Het is namelijk geheel afhankelijk van de fase van jouw proces. Pas als het goede moment is aangebroken, zal bewust contact met je gidsen plaatsvinden. Dit contact met je gidsen kan ook plaatsen via dromen, dagdromen, fantaseren, boodschappen in je leven. Als ze heel graag contact met je willen, vinden ze altijd wel een manier om in contact met jou te komen. Alleen soms heb je even hulp nodig om de laatste drempel over te komen. Die hulp heb ik zelf in het begin ook gehad. Toen ik eenmaal wist hoe het werkt, kon ik mijn lol op en was continue in gesprek met de ongeziene wereld om mij heen.

Forceren heeft geen zin, ook al wil je soms zo ontzettend graag weten wie ze zijn en wat ze voor je kunnen betekenen. Geduld is veelal nodig. Indien het jou zelf niet lukt om in contact te komen, dan kan ik dat wel. Ik ben in staat om met al je gidsen te communiceren zodat ik datgene wat ik mag vertellen, kan vertellen. Tevens is het veelal mogelijk om te leren hoe het werkt, zodat je het voortaan zonder hulp kan. Wel zo fijn en praktisch. Dat maakt dat je verder kan op je pad. Er zijn spirituele regels verbonden aan mediumschap, ik heb altijd toestemming nodig om dingen te kunnen zeggen. Zo zijn toekomstvoorspellingen bijvoorbeeld uit den boze en niet de bedoeling. Dit om jouw proces niet te verstoren. Gelukkig is er altijd wel een manier te vinden om je op weg te helpen is mijn ervaring. Voor mij de uitdaging om creatief te zijn zodat ik je toch informatie kan geven waar jij behoefte aan hebt.

Wat zijn gidsen en leermeesters?

Gidsen zijn overleden mensen die bij je zijn, dit kunnen met name overleden dierbaren zijn. Gidsen worden ook leermeesters genoemd. Zo heb je soms een oud geleerde zoals een sjamaan, uitvinder, buddha, engel als leermeester die in diens menselijke leven ergens een expert in is geweest en zijn kennis nu overdraagt aan jou. Er zijn diverse soorten gidsen, lees hier meer over.

Wat heb je nodig voor contact met je gids en leermeester?

Ik kan je op weg helpen met contact maken met je gidsen. Alleen kan dit uiteraard alleen als je daar al aan toe bent. Het is afhankelijk van jouw proces en spirituele groei.

Wat je nodig hebt om contact te hebben met je gids en leermeester is zuiverheid. Je dient zoveel mogelijk puur te zijn, dus vrij van onverwerkte emoties en trauma. Indien er sprake is van negatieve energie of invloed daarvan is de kans zeer klein dat je contact kan maken.

Hoe kan ik je helpen met het contact met je gids en leermeesters?

Mijn doel is je te leren contact te maken met de ongeziene wereld welke vol is met gidsen en leermeesters.

Doordat ik onder andere helderziende ben, kan ik je gidsen zien,weten wie je gidsen zijn en voelen wat jij ervaart en dus bevestiging geven dat het klopt en het niet je eigen fantasie is. Dat laatste is belangrijk weet ik uit eigen ervaring. Soms dacht ik ook wel eens in het begin, dit verzin ik zelf.. totdat een professional mij die bevestiging gaf die ik nodig had om op mijzelf en mijn waarnemingen te vertrouwen en in mijzelf te geloven.

Wil jij contact met een gidsen of leermeesters? Wil je leren hoe zelf te communiceren ? Bel nu 0031 6 28311033 voor meer informatie en het maken van een afspraak (afspraak kan plaatsvinden op mijn praktijk te Apeldoorn of online via Skype of Messenger video). Of stuur een mail naar info@lindakrohne.nl

beelden-uit-vorig-leven

Emoties verwijderen afkomstig uit een vorig leven. Een verhaal uit de praktijk.

Derealisatie door drugsgebruik

Uit verbinding zijn met jezelf en/of je gevoel door derealisatie

Manipulatie-en-zwarte-magie

Ik hoor mijn werkgever in mijn slaap

ik word gemanipuleerd en bestookt met zwarte magie op het werk..