Gratis Audio Healing Kindsdelen

Genees jezelf

Gratis Audio Healing Kindsdelen

In de eerste 15 jaren van ons leven maken we zoveel mee en kunnen we nog niet alles even goed emotioneel verwerken en loslaten. Soms worden ook traumatische ervaringen gerealiseerd in onze jonge jaren. Totdat je deze ervaring emotioneel hebt verwerkt en genezen, blijf je er last van houden. Je draagt deze energetische en emotionele negativiteit in jezelf mee als ballast. Waardoor je mogelijk vage fysieke klachten ondervindt. Of je continue in een bepaald gedragspatroon terecht komt.

Je kunt je beschadigde kindsdelen in jezelf, zelf genezen. Aan de hand van een simpele oefening, help ik je daarbij. Ik gun namelijk iedereen om diens eigen beschadigde en kwetsbare kindsdelen te genezen zodat het je niet meer belemmert in je dagelijkse leven en zijn.

Doe je mee? Download hier de gratis audio.

Healing Kindsdelen

Healing-Kindsdelen
Healing Kindsdelen

Schrijf een reactie.

Jarenlang heb ik het verkeerd gedaan

Afgelopen week ben ik tot voor mij verrassende inzichten gekomen.  En die wil ik met je delen.  Ik probeer dagelijks (lukt …

Ik zat in de duisternis

Ik zat in de duisternis. Geen idee waar ik was. Het was donker, dat wist ik wel. En het stonk buiten. Vreselijk. Er was geen …

onveiligheid

Is er negativiteit in jouw huis?

Als je huisje een kruisje heeft. En je kind heeft er veel last van. Dat is het jouw verantwoordelijkheid om dat op te lossen. …