Gratis Audio Healing Kindsdelen

Genees jezelf

Gratis Audio Healing Kindsdelen

In de eerste 15 jaren van ons leven maken we zoveel mee en kunnen we nog niet alles even goed emotioneel verwerken en loslaten. Soms worden ook traumatische ervaringen gerealiseerd in onze jonge jaren. Totdat je deze ervaring emotioneel hebt verwerkt en genezen, blijf je er last van houden. Je draagt deze energetische en emotionele negativiteit in jezelf mee als ballast. Waardoor je mogelijk vage fysieke klachten ondervindt. Of je continue in een bepaald gedragspatroon terecht komt.

Je kunt je beschadigde kindsdelen in jezelf, zelf genezen. Aan de hand van een simpele oefening, help ik je daarbij. Ik gun namelijk iedereen om diens eigen beschadigde en kwetsbare kindsdelen te genezen zodat het je niet meer belemmert in je dagelijkse leven en zijn.

Doe je mee? Download hier de gratis audio.

Healing Kindsdelen

Healing-Kindsdelen
Healing Kindsdelen

Schrijf een reactie.

Hoe-maak-je-de-beste-keuze

Hoe maak je de beste keuzes?

Lastige keuzes zijn er altijd. Alleen hoe maak je de juiste? Een veel voorkomende vraag. En ook een prima vraag. Want het …

zwarte-magie-neemt-toe

Zwarte magie neemt toe

De vraag naar zwarte magie neemt toe, merk ik in mijn praktijk. Hier een recente ervaring over moeder-zoon relatie.

Jarenlang heb ik het verkeerd gedaan

Afgelopen week ben ik tot voor mij verrassende inzichten gekomen.  En die wil ik met je delen.  Ik probeer dagelijks (lukt …