Meld je aan voor het Gratis Webinar


Kom af van Onrust 

event date & location

13 april vanaf 19.30uur

een live online webinar

11
Days
:
 
02
Hours
:
 
44
Minutes
:
 
33
Seconds

You missed out!

Waar gaat het webinar over?

Ken jij dat onrustige gevoel in jezelf? Je gedachten gaan alle kanten op. En je gevoel gaat ook alle kanten op. Er is een onbestemd gevoel in jezelf welke maar niet tot rust komt. Echt helemaal plaatsen wat het is kan je ook niet altijd. En dat maakt het lastig om op te lossen. 

De meeste mensen hebben echt wel eens onrust ervaren. Hopelijk gaat het vanzelf weer over... Velen zeggen ook dat het vanzelf wegging. Alleen dat is niet helemaal waar. Meer dan 90% van de cliĆ«nten in mijn praktijk die dat zeggen hebben dat onrustige gevoel onderdrukt in zichzelf. Oftewel, ze houden het onder controle. 

Op een gegeven moment kan en wil je lichaam het niet langer meer onderdrukken die onrust. En dan komt het eruit. In de vorm van angst, depressie, vermoeidheid, paniekaanvallen, stress, burn-out of veel en veel erger.. 

In dit webinar vertel ik je meer over onrust. Wat is het, waardoor ontstaat het en wat kan je doen om ervan af te komen. Dat laatste is uiteindelijk wat je wilt nietwaar? 

Even iets over mijzelf

Linda-Krohne

Linda Krohne

Spirituele-Coaching.nl

Ik ben alweer een aantal jaren therapeut en coach en in mijn praktijk kom ik duizenden mensen tegen vanuit de hele wereld die last hebben van onrust in hun lichaam en zichzelf. 

Soms enkel in het hoofd, soms ook in de buik of op een andere plek. Het maakt niet zoveel uit waar het zit, want het kan allemaal worden opgelost. Alleen dien je wel te weten hoe dit precies werkt en welke processen er nodig zijn. 

Mijn werkwijze bestaat uit theorie en praktijk. Je hebt enige kennis nodig wil je je problemen werkelijk zelf kunnen oplossen. Zelf? Jazeker!

Jij bent uiteindelijk de enige die jouw problemen kan oplossen. Mensen zoals ik wijzen je enkel de weg en de stappen naar de oplossing toe. Je dient het zelf te doen. Anders kom je er niet vanaf. 

Zelfgenezing begint bij jezelf. Je hebt alleen nog niet ontdekt hoe het werkt.. 

Registration closes in:

11
Days
:
 
02
Hours
:
 
30
Minutes
:
 
05
Seconds

You missed out!