Hoe weet je dat er

entiteiten

zijn?

Steeds meer mensen nemen entiteiten waar. Alleen hoe weet je nou of het klopt wat je waarneming..

Elk persoon kan afhankelijk van diens proces entiteiten waarnemen. Entiteiten zijn bewustzijnsvormen van energie met een intelligentie. En er zijn veel soorten.

Hoe kan je entiteiten waarnemen?


Afhankelijk van je eigen bewustzijnsniveau en proces, kan je entiteiten waarnemen. Waarnemen door ze te zien in het echt of in gedachten, te voelen, te horen, te ruiken of je weet dat ze er zijn. Kortom je kunt ze met 1 of meerdere zintuigen waarnemen. Dit verschilt per persoon.


Waarneming door kinderen en andere generaties


Kinderen onder de 8 jaar en tegenwoordig ook oudere kinderen kunnen zeer eenvoudig entiteiten waarnemen. De generaties vanaf 1975 kunnen hebben allen entiteiten kunnen waarnemen en dit mogelijk ook ervaren als kind. De meesten hebben dit echter afgeleerd door opvoeding en scholing. En velen weten zich hier niet zoveel meer van te herinneren. 

Oudere generaties konden dit veel moeizamer met enkele uitzonderingen uiteraard. Er zijn door de eeuwen heen altijd mensen geweest die dit prima konden. 


Waar zijn entiteiten in het algemeen veelal aanwezig?


Entiteiten, bewustzijnsvormen van energie met een intelligentie, zijn veelal aanwezig

  • bij personen, om hun fysieke lichaam heen en buiten of in hun energieveld
  • in personen, dus in het fysieke lichaam en in het energiesysteem
  • bij of in levende wezens zoals dieren
  • op bepaalde plekken en in woningen/gebouwen waar het aantrekkelijk voor ze is om te zijn
  • bij begraafplaatsen, kloosters, ziekenhuizen, sanatorium, crematorium, catacomben
  • op Heilige plaatsen
  • in plaatsen waar een misdrijf of ongeluk is voorgevallen
  • maar ook in fysieke voorwerpen zoals sieraden

In principe hoort elke entiteit in diens eigen dimensie aanwezig te zijn... maar ja, dat is vaak niet het geval. En meer en meer mensen reizen tussen diverse dimensies door en ervaren entiteiten onderweg.


In en bij personen en dieren


Eerst een illusie bespreekbaar maken. Velen denken dat als er een entiteit bij je aanwezig is, dit altijd een overleden mens betreft. Dat is absoluut niet het geval. Als exorcist kom ik al jaren van alles tegen, echt waar. Allerlei soorten entiteiten kunnen in een persoon of dier zijn/haar energiesysteem zitten en intreden (binnen komen).


Sommigen komen letterlijk in je lijf, sommigen in je aura en sommigen blijven daarbuiten. Binnen je aura komen voornamelijk goedgezinde entiteiten, oftewel de witte. De minder positieve entiteiten hebben de voorkeur om je lichaam binnen te treden. En dit gebeurt vaker dan men denkt. Veelal heb ik cliënten die één of meerdere entiteiten tegelijk in zich hebben. Een uitzondering is dat je als medium, want dat ben je, je gehele lichaam over laat nemen door een entiteit. Dan is er met jouw toestemming een positieve entiteit in je fysieke lichaam aanwezig. (Er zijn verschillende vormen van mediumschap, met elk diens eigen aandachtspunten.)


Wat gebeurt er als er een entiteit in je energiesysteem aanwezig is?


Zodra iemand last heeft van entiteiten, dan zijn er negatieve entiteiten in het spel. Wil je meer weten over de soorten klik dan hier. In dat geval wordt er een beroep gedaan op mijn expertise: exorcisme, het uitdrijven en verwijderen van entiteiten. Overigens is dat zonder poespas en tierenlantijn, want ik houd van snel, veilig, effectief, simpel en eenvoudig.  


Als er een entiteit in of bij je is, wordt jouw energie leeggetrokken, opgezogen of hoe je het ook noemen wilt. Tevens worden je gedachten en soms ook jouw gedrag beïnvloed. En probeert een negatieve entiteit jou te manipuleren en over te nemen.


Als je een entiteit bij je hebt, is het aan jou om te bepalen of je dat wilt en toestaat of niet. Wat dat betreft is de keuze geheel aan jou. De meesten kiezen er echter voor om de entiteiten te verwijderen, alleen lang niet altijd. 


Zit er een entiteit in mij?


De eenvoudigste manier is om het te vragen aan je gidsen of hogere zelf. Voorwaarde is wel dat je uitstekend geaard bent en zoveel mogelijk zuiver bent zodat je het juiste antwoord krijgt. . En dit beste lezer, is het allergrootste probleem. Want als jij entiteiten in je energie systeem hebt, dan ben je onvoldoende geaard en niet zo zuiver. Zeer vaak is het ook één van de oorzaken van de aanwezigheid van entiteiten. 


Doe nu de gratis test om te checken of er entiteiten bij/in je zijn.Aanwezige entiteiten door Poorten 


Een poort is een soort van toegangsdeur die open staat voor entiteiten en energie uit andere dimensies. Je kunt je misschien voorstellen dat als die deur open staat, ze eenvoudig in en uit lopen. Verstandig is om eerst die poort te verwijderen alvorens entiteiten te verwijderen. Poorten kunnen in levende wezens en op plaatsen aanwezig zijn. Dit is niet altijd bekend bij velen die beweren entiteiten te kunnen verwijderen. 

Probeer dit niet zelf mits je zelf uitstekend weet hoe dit werkt.


Een entiteit bij iemand anders opmerken


Soms is het ook mogelijk om tijdens een gesprek met iemand plotseling een verandering op te merken in diens gezicht en lichaam of alleen de ogen. Dan zie je daadwerkelijk de entiteit in die persoon. Als het er meerdere zijn, dan zie je soms meerdere entiteiten in iemand. Sommige mensen voelen deze entiteiten bij anderen aan en voelen zich dan ook niet prettig bij die personen. Een enkele keer komt het ook voor dat je een andere stem hoort.


Geest van een overleden dierbare in een persoon


Soms merk ik wel op dat er een overleden dierbare in het energiesysteem of lichaam zit van een nog levend mens. Dat kan gebeuren, lees er hier meer over.


Let wel, dit gebeurt echt niet altijd. Velen zijn zich helemaal niet bewust van de aanwezigheid. En weer anderen voelen het duidelijk, sommigen helemaal niet, maar die weten het. Het verschilt per persoon. Mijn ervaring is dat zodra je hier bewust van wordt, je de overleden dierbare ook daadwerkelijk waarneemt in je lichaam. En dat is echt niet altijd leuk en fijn. 


Tweede ziel in je lichaam en energiesysteem

Soms zit er een tweede ziel in je lichaam en energiesysteem. Bijvoorbeeld een ongeboren tweelinghelft of gewoon een andere ziel zonder lichaam. Dit kan gebeuren tijdens bijna dood ervaringen, uittredingen (astral travel), spontaan. Het punt is dat als je uit je lichaam treedt wat je bij bijna dood ervaringen doet, aangezien je dan even uit je lichaam treedt als ziel, dat je dan je lichaam onbeheerd achterlaat. Zie je lichaam als een huis en je laat de deur en ramen wagenwijd open en gaat zelf even weg. Dan komen er ongenode gasten binnen.


Als je onvoldoende geaard bent en onvoldoende verbonden bent met jezelf, dan loop je altijd risico. Entiteiten kunnen eenvoudig binnenkomen zonder dat jij het doorhebt. En niet alleen entiteiten, ook zwarte magie.


Als je je lichaam deelt met een andere ziel, kan het zijn dat je voelt dat slechts 1 helft van je lijf van jou is. De andere helft hoort er niet bij. Het kan gebeuren dat je minder en minder aanwezig bent in je eigen lichaam op den duur. 


Heb je vragen of wil je hulp? Je mag altijd contact met mij opnemen via mail of app/sms/bel

(+31) 06-28311033


Word nu lid!

en ik verwijder maandelijks entiteiten uit je energiesysteem via het healing webinar

2 webinars per maand


Blog Posts

Hoe maak je de beste keuzes?

Kiezen is soms best moeilijk Lastige keuzes zijn er altijd. Alleen hoe maak

Zwarte magie neemt toe

De vraag naar zwarte magie neemt toe merk ik Hallo Linda, Zwarte magie

Jarenlang heb ik het verkeerd gedaan

Ik heb het jarenlang verkeerd gedaan Afgelopen week ben ik tot voor mij

© 2021, Spirituele Coaching    I   Disclaimer    I  Privacy policy

Call Now Button