Je bent erbij 30 juni! 

Kan je niet langer wachten en wil je nu al leren hoe je jezelf kan beschermen tegen negatieve energie van buitenaf?

Dan heb ik een geweldig éénmalig aanbod voor jou!

aanbod

Opleiding Energetische Zelfbescherming

Heb je last van allerlei vormen van negatieve energie? Dan is deze opleiding echt iets voor jou. Je leert namelijk 17 effectieve en toch eenvoudig toe te passen oefeningen die jou helpen jezelf te beschermen. 


En met die oefeningen wordt je sterker en hoger in je energie waardoor je steeds minder last krijgt na verloop van tijd. 

Wat levert deze opleiding je op?

 • Leren waar en wanneer het jou uitkomt
 • Je kunt altijd een vraag stellen als je vastloopt
 • Word lid van een community met gelijkgestemden
 • Werkende technieken leer je eenvoudig en zelfstandig toe te passen
 • Je wordt zelfredzaam en onafhankelijk
 • Snelle oplossingen
Anja's ervaring

Ik doe dit nu een aantal weken en ik merk echt een groot verschil met voorheen. Zo blij mee! 

Hugo's ervaring

Jarenlang probeerde ik ermee om te gaan. Met deze oefeningen kom ik eindelijk verder en weer toe aan leuke dingen zonder last te hebben van negatieve energie om mij heen.

Petra's ervaring

Het is inmiddels een standaard ritueel in mijn leven welke mij erg helpt de dag "normaal" door te komen. Want ik ben erg sensitief en pik van alles op. Dit helpt uitstekend.

Leer jezelf te beschermen tegen negatieve energie


Maak kennis met Linda Krohne

Linda is een spiritueel leermeester die mij en velen anderen al zoveel heeft geleerd... ongelooflijk fijn en dankbaar dat ze doet wat ze doet. Ook al is haar werkwijze soms best wel confronterend, het is precies wat ik nodig heb om daadwerkelijk te groeien, sterker te worden en positief te veranderen. 

Al jaren werk ik samen met Linda om dichterbij mijn ware zelf te komen. Ik had op een gegeven een slechte periode in mijn leven, ben gaan zoeken op internet en kwam haar tegen. Er was direct iets wat mij aansprak en ik ben onder Linda's directe, duidelijke en liefdevolle begeleiding aan de slag gegaan. Met positief resultaat op de diverse werkgebieden zoals gezondheid, werk, relatie. Ondanks dat er veel negativiteit om mij heen is, ervaar ik het ene succes na het andere. En dat had ik nooit durven dromen. Daar ben ik dan ook zeer dankbaar voor. Linda heeft mij geleerd zelfstandig en zelfredzaam te worden.

Linda-Krohne

Waarom leer ik velen Hoe zichzelf energetisch te beschermen?

In mijn praktijk kom ik al vele jaren van over de hele wereld mensen tegen die last hebben van diverse vormen van negatieve energie om zich heen en bij zich. Toevallig.... heb ik daar zelf ook veel last van gehad.


Jarenlang heb ik geprobeert het voor elkaar te krijgen dat anderen hun negatieve gedrag zouden stoppen en veranderen. Tevergeefs. Wat ik ook deed, het is niet gelukt. En ik had er echt veel last van. Allerlei vage klachten in mijn lichaam en mijn hoofd. Ik raakte steeds verder van mijzelf en was bang mijzelf kwijt te raken. 

En ik heb besloten uit te zoeken hoe dit op te lossen. Later mijn werk dus van gemaakt. Tijdens die studie en experimenteren op mijzelf, ontdekte ik hoe en waarom ik voorheen zoveel last had van negativiteit bij anderen en in de wereld.  

Mensen merkten dat ik mij veel beter voelde en wilden ook wel eens weten hoe ik dat voor elkaar heb gekregen. Nu, zoveel jaren later, help ik dagelijks mensen af van negativiteit in vele vormen. En geef er les in. Omdat niet iedereen tijd en zin heeft om een live opleiding te volgen, heb ik er een online programma van gemaakt.

Liever maandelijkse hulp?

Een lidmaatschap kost € 30 per maand of eenmalig per jaar € 360. Als je je nu aanmeldt voor de maandelijkse healing én spirituele coachings webinar, krijg je een gratis 30 minuten healing t.w.v. € 75,- cadeau. En toegang tot alle eerdere healings!

In een healing webinar verwijder ik allerlei negativiteit in jou en bij jou, uit je energie systeem. Ik vertel ook wat ik doe dus daar kan je later zelf mee aan de slag.. Sommigen noemen het de maandelijkse APK.

In een coaching webinar beantwoord ik de vragen die leden stellen live en uitgebreid. Geeft je inzichten, bewustwording en groei.

maandabonnement

Elke maand twee webinars

30

/pm

 • elke eerste en derde woensdag v/d maand een webinar
 • Toegang tot alle eerdere webinars zolang je lid bent
 • Toegang tot besloten community
 • Automatische afschrijving elke maand
jaarabonnement

Elke maand twee webinars


360

 • elke eerste en derde woensdag van de maand een webinar
 • Toegang tot alle eerdere webinars zolang je lid bent
 • Toegang tot besloten community
 • Geen gedoe met maandelijkse betaling
 • 30 minute privecoaching call