Masterclass Traject   

Ontdek het Zelf

Creëer meer rust, ruimte, positiviteit in jezelf door uit je hoofd te komen en meer in verbinding te zijn en blijven met je ware Zelf

Loop je hoofd over van allerlei gedachten, gepieker en vragen? 

In een wereld waar we allerlei informatie tot ons krijgen is het heel erg eenvoudig om onszelf te verliezen.  Al op school leer je alles uit je hoofd te leren en te moeten kennen. Kreeg je een toets en je wist de antwoorden niet uit je hoofd, dan werd je gestraft met een onvoldoende. 


Tegenwoordig is allerlei informatie voorhanden. Alleen maakt ons dat lui. We maken steeds minder gebruik van onze eigen kracht om tot antwoorden, oplossingen en conclusies te komen. 


Door het bijna altijd in je hoofd aanwezig te zijn verlies je focus, aandacht, leervaardigheid en ook denkvaardigheid. Dus je leest het goed, door heel vaak in je hoofd te zijn, verlies je je vermogen tot het werkelijk denken met je brein...


En het in je hoofd zijn levert ook een aantal klachten op:


 • mentale chaos
 • chronische vermoeidheid
 • stress
 • waakzaamheid of oplettendheid soms leidend tot paranoia
 • moeite met het opnemen en verwerken van informatie
 • niet gelukkig zijn
 • geen/weinig diepgang in gesprekken en relaties
 • slaapproblemen

Hier kan je wat aan doen. Uiteraard. Alleen weten velen simpelweg niet hoe. Inmiddels heb ik er al heel wat jaren studie en ervaring in opgedaan en deze kennis verwerkt in het online programma Masterclass Ontdek het Zelf.

Hoe fijn zou het zijn als je veel meer rust en balans in jezelf ervaart... Niet alleen in je hoofd, maar in je gehele lichaam.

Het is mogelijk om te leren hoe dit daadwerkelijk Zelf te realiseren. 


Een aantal resultaten van deelnemers:

 

 • rust
 • ruimte
 • kalm reageren in vele situaties
 • betere focus
 • meer aandacht voor en van andere personen
 • betere relaties (liefde, gezin, familie, werk)
 • meer zelfliefde
 • vele antwoorden
 • inzichten
 • ontspanning
 • geen slaapprobleem
 • kinderen zitten beter in hun vel
 • contact met het Universum en Hogere

Wil jij uit je hoofd komen. Het leven weer aankunnen zonder dat het je teveel is? Doe dan mee met de Masterclass. 


Wat levert deelname jou op

Hieronder een aantal resultaten vanuit de eerdere deelnemers:

4 eenvoudige methodes

Stap voor stap leer je via 4 methodes zelfstandig en op eigen tempo uit je hoofd te komen, te voelen, en je negatieve gevoelens op te lossen. Dit op een veilige, eenvoudige en effectieve wijze. 

Transformatie proces

Om oud gedrag af te leren hebben we volgens de wetenschap 90 dagen nodig. Ik begeleid je gedurende deze periode om de transformatie in jezelf te realiseren. Je kunt direct starten..

Sterker-worden

Coaching is aanwezig

Elke twee weken zijn er live online coaching sessies met daarin alle ruimte voor al jouw vragen. Als dit te lang duurt ben ik dagelijks aanwezig in de community waar je ook met je vragen terecht kunt. Kortom, ik ben er altijd om je verder te helpen.

Meer-rust-in-jezelf

Je bent niet alleen

Ken je dat gevoel dat je soms gaat twijfelen of je het goed doet als je met iets nieuws bezig bent? In dit traject ben je niet alleen en zal je ervaren dat meerderen vragen hebben. En van hun vragen, leer ook jij veel... en vice versa natuurlijk.

Je leven en je omgeving veranderen,

begint geheel bij je Zelf”

Linda-Krohne

ontdek wie je werkelijk bent

Al jarenlang begeleid ik velen in individuele sessies te ontdekken wie ze zijn en wat hen hier brengt. Het is een prachtig proces. En aangezien het werken in groepen zoveel malen krachtiger is waardoor het proces eenvoudiger en sneller gaat, heb ik dit programma ontwikkelt. 

Wie ben ik?

Sinds een aantal jaren ben ik meer en meer mijn ware Zelf. Met vallen en opstaan kwam ik tot de ontdekking hoe ik werd beïnvloed door opvoeding, het schoolsysteem, de maatschappij, mijn omgeving en anderen. Tijdens een flinke burn-out heb ik andere keuzes voor mijzelf gemaakt. Dat was het begin van mijn ontdekkingsreis naar mijzelf. Want jarenlang vond ik anderen veel belangrijker dan mijzelf en stond ik altijd voor alles en iedereen klaar. Nu nog steeds alleen op een veel heilzamere manier waar ik zielsgelukkig van word.. 

Ervaringen van deelnemers

"

Ik had nooit verwacht dat ik dit allemaal zou leren en tegenkomen. Het is amper in woorden te beschrijven wat dit met mij doet. Het verandert heel veel dingen in mijn leven. Op mijn werk gaat het veel makkelijker. En thuis is er veel meer rust en liefde aanwezig. Zo dankbaar dat ik hieraan heb meegedaan. Echt een aanrader voor drukke mensen.


Antoinette 

 / Manager Zorg

"

Tijdens dit traject kwam ik steeds dichterbij mijzelf. Ik kwam dingen tegen van vroeger waar ik nu nog steeds last van had. En deze kon ik eenvoudig oplossen zonder mijzelf helemaal kwijt te raken zoals vroeger. Het is een verdieping in je Zelf met tot gevolg dat je verandert. Daardoor verandert mijn werk, mijn gezin, mijn omgeving. Het is een verrijking van mijn leven.


Rob

/ Verkoper

"

Heel eerlijk wil ik mij niet anders meer voelen dan zoals ik mij voel met de oefeningen. Fantastisch om ze dichtbij mijzelf te zijn. En te ontdekken wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe. Die bewustwording is in geen woord te beschrijven. Het helpt me uit mijn hoofd te komen én te blijven, ook in lastige situaties. Dat voelt heel fijn en mijn klachten verminderen. 


Julia

/ Coach


Wil jij ook meer rust en ruimte creëeren in jezelf? 

Klik dan hier om je aan te melden


Heb je vragen? Neem gerust contact op

Het veranderen van oud gedrag, deze video gaat erover

Video testimonials

Lees een aantal

Blog Posts

Hoe belangrijk ben jij?

Je vindt jezelf belangrijk alleen gedraag je je ook naar die wijsheid? Hoe

Ben je snel afgeleid?

Je bent zo eenvoudig af te leiden dat er van je plannen niets

Is het je teveel?

Is het je teveel? Enorm veel mensen komen bij mij in de praktijk

© 2022, Spirituele Coaching    I   Disclaimer    I  Privacy policy

Call Now Button