Healing van je Huisdier

Online Cursus

Leer hoe jij jouw huisdier kan helpen met emotionele, mentale, fysieke en energetische problemen. 

Help je Huisdier

Je houdt van je geliefde huisdier. Want hij/zij geeft je veel liefde en aandacht en is blij met jouw aanwezigheid. 

En als er dan iets aan de hand is met je huisdier, dan voelt het zo machteloos omdat je niet weet wat jij kunt doen om het dier te helpen... 

Huisdieren geven je zoveel liefde en warmte. Het is heerlijk om ze om je heen te hebben. Wat voor een dier het ook is. Het liefst wil je ze helpen wanneer ze zich niet zo lekker voelen en het niet zo best met ze gaat. Alleen wat kan je doen? En hoe? 

En hoe weet je of dat je het juiste doet? Want je wilt natuurlijk niet dat het probleem bij je huisdier verergert en verslechterd. Toch zijn we altijd heel bang dat we het dier meer pijn en ongemak bezorgen. Omdat we onzeker zijn over wat wij kunnen én doen. 

In de online cursus leer ik je eenvoudige methodes welke je zelfstandig én veilig kunt toepassen bij je huisdier. Deze methodes pas ik zelf al jaren toe bij de behandeling van allerlei dieren. Uiteraard beginnen we met de basis, zodat een ieder dit kan volgen en uitvoeren. Met direct resultaat. Het is effectief en efficiënt, het werkt dus. 

Ik heb zelf een rode cyperse kat en het is echt ontzettend fijn en dankbaar om te kunnen helpen indien zij zich niet zo lekker voelt. Meestal zit je met je handen in het haar en kan je niet zoveel behalve extra knuffels geven als het dier dat al wilt en als dat überhaupt kan. Alleen kan je als mens echt veel meer doen voor je geliefde dier. 

Uiteraard leg ik je ook uit hoe healing werkt, hoe problemen ontstaan en wat je er het beste aan kunt doen. Dus naast theorie gaan we aan de slag met praktische oefeningen. En direct al healing geven aan je huisdier.

Het is niet noodzakelijk dat je huisdier op dat moment bij je is.... Huh? Dat is gek voor sommigen. Alleen een dier zit vaak niet stil en blijft ook echt niet altijd vlakbij je. Hoe een dier te helpen welke niet stilstaat of stil ligt vlakbij je of dichtbij is, ga je leren in deze cursus. Je kunt echt véél meer dan je je realiseert. Ook als je dit nog nooit hebt gedaan of geleerd. 

Healing van je Huisdier

Leer hoe veilig én met direct resultaat je huisdier te helpen via Healing.

En weet ook wat je doet en kunt doen.

JA, ik doe heel graag mee!

Wat eerdere deelnemers zeggen

Een aantal jaren terug begon ik met het geven van dit soort cursussen. Lees hier wat eerdere deelnemers zeggen:

Marie 

Kattenliefhebster

Het is geweldig!

Heel bijzonder om te ervaren dat je direct al zo een verschil kan maken en ervaren bij je dier. Nooit gerealiseerd dat ik dit zelf kon.

Carolien

Hondeneigenaar

Zo fijn om de pijn te kunnen verzachten.

Storm had best wel pijn na een operatie en ik kon gewoon helpen met de pijn te verzachten. Hij vond het heerlijk en werd er veel rustiger van.

Guus

Huis vol met dieren

Ik houd van dieren

En heb er dan ook een aantal. Het is fijn om ze te kunnen helpen en liefde op een andere manier terug te geven. 

Wie is je trainer?

Linda is een trainer en therapeut en geeft naast opleiding, therapie ook coaching. Ze is  van mening dat een ieder veel meer kan dan diegene zelf door heeft én geleerd heeft. En Linda leert velen dan ook hoe zichzelf en anderen te helpen en genezen. 


Zelfredzaamheid is voor haar heel belangrijk. Zo ook op een veilige manier te werk gaan. 


Ze is ervaringsdeskundige in het helpen genezen van anderen. Ook wel healing genoemd. En geeft dan ook maandelijkse healings aan onder andere abonnees.


JA, ik doe heel graag mee!

Spirituele Coaching