Online Opleiding Mediteren 23 mei 2020

Mediteren kan je leren

Mediteren kan ook jij leren

Wil jij ook leren tot rust te komen in jezelf en met jezelf?

Leer de basis om op een veilige en effectieve wijze te mediteren en in verbinding te komen met jezelf.

Wat houdt de opleiding in?

 • we leren je om in je huisomgeving te mediteren. belangrijk in onze optiek omdat je daar ongetwijfeld het meest aanwezig bent.
 • we vertellen je hoe mediteren werkt
 • en uiteraard vertellen we wat je dient te doen en juist niet dient te doen
 • je krijgt professionele en zeer ervaren begeleiding van 2 trainers
 • wij zorgen voor een veilige omgeving
 • ook al heb je vaak gemediteerd, je leert nog dichter bij jezelf te komen

Ik weet nog heel goed toen ik leerde te mediteren, van een professionele leraar, besefte ik mij al doende dat ik altijd maar wat deed. Dacht dat ik wel goed bezig was en dat was ik ook. Alleen door deze training realiseerde ik mij dat ik het nog veel beter kon. Mediteren is een wijze van in verbinding zijn. In verbinding zijn op emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch/spiritueel niveau.

Naarmate ik mee doorging, ik doe het elke dag, ervaar ik meer rust en ruimte in mijzelf. Voor positiviteit en positieve ervaringen en sensaties. En als ik mij bevindt in een drukke omgeving, keer ik eenvoudig terug naar de rust zonder in de lotushouding te gaan zitten. Want die houding is niet een vereiste. Ik heb geleerd overal waar ik ook ben te kunnen mediteren op een veilige en simpele wijze. En dat gun ik jou ook.

 

Inhoud programma:

Theorie en praktijk met pauzes en begeleiding.

 

Voordeel van groepsverband

Doordat we in groepsverband aan de slag gaan krijg je een zeer sterke positieve boost, energie welke tot stand komt door de groepsdynamiek welke jou veel goeds zal brengen. Je zal groeien en sterker worden. Tevens zal je leren van de vragen die door de anderen gesteld worden. Uiteraard zorgen wij voor een veilige setting.

Voordeel van online 

Je hebt minder reiskosten en minder reistijd. Je hebt minder last van de andere deelnemers. De meesten ervaren het als relaxter. En aangezien we niet in duo’s gaan oefenen is online prima mogelijk qua praktijkopdrachten en oefeningen. Tevens zorg ik voor rust, ik bepaal wanneer iemand zijn/haar microfoon open staat, dus ik zorg voor rust en structuur. En een supergroot voordeel is dat je leert te mediteren in je eigen huis/omgeving.

Wat heb je nodig?

 • Pen en papier
 • Drinken
 • Lunch
 • Een apparaat zoals laptop, tablet, telefoon met werkende camera
 • goed werkende verbinding met internet
 • Je krijgt van mij een inlogcode voor het programma Zoom (kost je niets)
 • een stoel of bank om op te zitten
 • misschien een kussen voor comfort

Datum:

23 mei 2020 van 09.30 tot 15.30 uur

Kosten:

De kosten voor deelname bedragen € 99,99 (inclusief BTW). Het is mogelijk om in termijnen te betalen, neem dan even contact met mij op om hier afspraken over te maken.

Je kunt je deelname gratis annuleren tot 15 mei 2020. Na 15 mei vindt er geen restitutie meer plaats.

Wie kan ermee doen? 

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder die Nederlands begrijpt.

Wie is je trainer?

Linda Krohne

Al jaren bezig met het dichterbij mijzelf komen, ontdekken wie ik ben en het oplossen van negativiteit in mijzelf. Dit leer ik tevens anderen op een enthousiaste wijze. Als helderziende kan ik zien wat er bij een ander speelt en dat komt goed van pas tijdens online en live trainingen en evenementen. Tevens ben ik staat om op afstand te helpen met het verwijderen van negativiteit bij anderen. Dat is ook nuttig en soms nodig en maakt dat een ieder flinke stappen zet en verder komt in diens proces.

Ben Meijer

Al jaren therapeut en zeer ervaren in mediteren. Verscheidene opleidingen en cursussen gevolgd en bestudeerd. Met liefde geef ik training en leer ik jou wat jij nodig hebt om zelfredzaam te worden en zijn. Met met mijn ervaring en heldervoelendheid kan ik je uitstekend op weg helpen met het dichterbij jezelf komen, de blokkades op te lossen in jezelf waardoor je meer verbinding realiseert.

 

Doe je ook mee?

Mediteren kan je leren

Ruimte in je hoofd

Jarenlang heb ik het verkeerd gedaan

Afgelopen week ben ik tot voor mij verrassende inzichten gekomen.  En die wil ik met je delen.  Ik probeer dagelijks (lukt …

Ik zat in de duisternis

Ik zat in de duisternis. Geen idee waar ik was. Het was donker, dat wist ik wel. En het stonk buiten. Vreselijk. Er was geen …

onveiligheid

Is er negativiteit in jouw huis?

Als je huisje een kruisje heeft. En je kind heeft er veel last van. Dat is het jouw verantwoordelijkheid om dat op te lossen. …