Verwijder Zwarte Magie veilig én effectief 

Word tevens sterker tegen zwarte magie en verander je leven

Het online programma start

3 juni 2021

00
Days
:
 
00
Hours
:
 
00
Minutes
:
 
00
Seconds

You missed out!

Zwarte magie kan je leven verwoesten

en zo kom je ervan af.

Zwarte magie is soms zo krachtig en in staat om van alles in jezelf en je leven negatief te beïnvloeden.

En het is veel om ons heen momenteel.

Op zich ging je leven zijn gangetje en dan opeens zit er van alles tegen. Soms gaat dat van de één op andere dag en vaak sluipt het er in. Voor je het door hebt is er al heel wat kapot gemaakt.

Door tegenslag en het gevoel dat helemaal niets je meer lukt, gaat je relatie met jezelf ten onder. Waardoor je veel tegenslag krijgt en je jouw zelfvertrouwen kwijt raakt.

Omdat iemand probeert macht en invloed over jou te krijgen en houden. Dat heeft nadelige gevolgen voor je overige relaties op het gebied van liefde en werk.

Zwarte magie is aanwezig om je heen. Waarom heeft de een er wel last van en de ander niet?

Het is de Wet van de Aantrekkingskracht welke altijd werkt. Blijkbaar is er iets in jou wat maakt dat je er zoveel last van ondervindt. 

Als jij de oorzaken van de aanwezigheid en overlast van zwarte magie in jezelf oplost, dan heb je voortaan veel minder tot geen last van zwarte magie.

Je kunt anderen niet overhalen te stoppen met hun gedrag. En dus dien je zelf minder aantrekkelijk en ontvankelijk te worden voor de zwarte magie.

En ook jij kunt dit.. 

Verwijder veilig én effectief Zwarte Magie

Je wordt nu nog continue lastig gevallen door iets wat je niet kunt zien of kunt vastpakken. Hoe je hier werkelijk duurzaam vanaf komt is je een raadsel. En het is niet enkel kennis die ontbreekt, het is ook de vaardigheid. Je dient echt eerst een aantal dingen in jezelf te transformeren (te veranderen) voordat je sterk genoeg bent tegen zwarte magie. Het hoe heb je gewoonweg nog niet geleerd.

Wat je nodig hebt is:

 • Bereidheid om sterker te kunnen worden
 • Doorzettingsvermogen om er echt vanaf te komen en los te laten
 • Eerlijk zijn naar en over jezelf is een must in de strijd tegen zwarte magie
 • Elke week de bereidheid om aan de slag met de opdrachten om de Wet van de         Aantrekkingskracht voor je te laten werken
 • Je wilt leren meer van jezelf te houden om van de zwarte magie af te komen

Probeert iemand jouw leven te verwoesten door middel van zwarte magie?

Dan zullen een aantal dingen niet lukken of lekker lopen. Er is tegenslag en overlast. En mogelijk probeert diegene jouw diep ongelukkig te maken. En merk je dat dat ook wel wat lukt door alle tegenslag.

Sommigen krijgen allerlei vage klachten en bij anderen wordt er een poging gewaagd om je liefdesrelatie te verbreken.

Zwarte magie is niet iets van vroeger, het is overal en alom en neemt toe in macht en mate. Je moest eens weten hoeveel mensen mij wekelijks benaderen met de vraag of ik ze zwarte magie wil leren. Of om een ex terug te krijgen…

De afgelopen 6 jaar heb ik te maken gehad met zwarte magie. En ik weet hoeveel overlast het je kan bezorgen. Zelf werd ik flink lastig gevallen. Men wilde mijn succes tegen houden en mijn relatie afpakken. Dat wilde ik echt niet en stond ik niet toe. Dus ben ik aan de studie gegaan om een werkende oplossing te vinden.

Nog steeds ben ik er dagelijks mee bezig en merk ik dat door mijn methode er bijna tot geen last meer aanwezig is. Dit heb ik anderen ook geleerd de afgelopen jaren en zij ervaren hetzelfde.

Hoe fijn zou het zijn om werkelijk geen last meer te ervaren van zwarte magie?

Mijn werkende methode heb ik uitgewerkt in een online programma. Je leert hoe het werkt en wat je dient te doen om zwarte magie en de oorzaken te verwijderen in en bij jezelf.  

Het grote voordeel van een online programma is dat je de lesstof simpel kunt herhalen. En dat op elk gewenst moment dat het jou uitkomt.

Het programma betreft een aantal modules waarin je stap voor stap de oorzaken van de aanwezigheid en overlast van zwarte magie oplost. Uiteraard met voldoende begeleiding van mij erbij.

Het levert je een aantal dingen op..

Meer zelfvertrouwen

Door aan de slag te gaan met het oplossen in jezelf, ga je je al snel veel beter voelen. Omdat je merkt dat je het kunt, ga je weer vertrouwen krijgen in jezelf. 

Soms kan je je echt afvragen of het ooit nog over gaat... Door stap voor stap te werken aan verwijdering van zwarte magie, leer je de regie terug te krijgen over jezelf.

Minder problemen

Naarmate je meer en meer oplost en verwijdert, zullen de vage klachten en problemen verminderen.

Je zult niet de eerste zijn die ervaart dat dingen ineens wel weer lukken en goed gaan.. 

Je wordt sterker

Je verhoogt zodanig jouw energie dat negatieve energie van anderen nog maar moeilijk bij je binnen komen. 

Dat kan je voelen, weten, ervaren, horen, merken op vele manieren. Het effect is ook dat je meer voor jezelf leert op te komen. En je vergroot je zelfliefde.

Even voorstellen.. 

Sinds 6 jaar helpt Linda Krohne velen wereldwijd af van de overlast van zwarte magie. Ze is therapeut met een eigen succesvolle (online) praktijk. In diverse culturen is zwarte magie aanwezig en wordt het toegepast. Soms heet het dan ook anders. Na wekelijks zoveel klanten te hebben behandeld in haar praktijk en jaren studie weet ze zich wel raad met het verwijderen van zwarte magie. Linda heeft zelf al van alles meegemaakt en ervaren en is niet meer onder de indruk van wat ze tegenkomt en de eventuele kracht. 

Linda-Krohne

Klantervaringen

Elise


Ik verloor heel veel.. 

Na zoveel jaren last van mijn ex, is er eindelijk rust. Wat een verademing. Sinds dat ik onze relatie beëindigde bleef hij contact zoeken en mij lastig vallen. Niet alleen via telefoon, maar ook energetisch. Ik zag hem in mijn dromen en ik had daar heel veel last van. Altijd het gevoel hebben dat hij met mij meekeek. Vreselijk was dat. Ik werd enorm onzeker en verloor mijn baan. Ook kreeg ik ruzies met mijn familie. Alsof dat al niet erg genoeg was. Elke nieuwe relatie liep uit op een ramp. Uiteindelijk herkende ik mijzelf niet meer zo best. Ik was veranderd.

Uiteindelijk Linda benadert en gestart met therapie en oefeningen. Al vlot voelde ik mij veel beter. Dat was zeer prettig en gaf weer wat hoop. Stap voor stap werkte ik aan mijzelf en merkte ik dat de buitenwereld positief veranderde. De zon ging meer en meer schijnen en ik werd weer vrolijker. Ik liet niet meer over mij heen lopen en was veel liever voor mijzelf. Na een aantal weken had ik geen last meer van mijn ex. En ook niet van andere “vervelende” personen in mijn leven. Erg dankbaar voor.

Daan


Jaloezie maakt je gek.. 

Toen ik bij Linda kwam was ik er echt helemaal klaar mee. Een moeder van een ex-vriendin van mij was zo vreselijk jaloers. Ze teisterde mij elke dag. Dat merkte ik omdat er van alles mis ging. Een aantal zakelijke opdrachten gingen ineens niet door. Ik kreeg af en toe knallende ruzie met mijn vriendin en haar familie. Echt heel bizarre dingen die er gebeurden.

Door de zorgvuldige en ook zeer confronterende begeleiding van Linda ben ik er wel vanaf gekomen. Was wel even pittig. Zeker als je je beseft dat de reden waarom je er zo op reageert en last van hebt, binnenin jezelf zit. Dat had ik niet verwacht. Toch doorgezet en zo best wel wat shit uit het verleden opgelost in mijzelf. Ik veranderde in mijn gedrag. De oefeningen deed ik consequent elke dag. En alles veranderde in positieve zin. Het vroeg wat doorzettingsvermogen alleen was ik bereid alles te doen wat moest om af te komen van die energie. Er is veel veranderd, meer dan ik had bedacht van te voren. Heel fijn.

Aysha


Het zit in onze cultuur en familie

In mijn cultuur is er heel veel zwarte magie. Een aantal familie leden zijn er veel mee bezig. En ik heb er last van. Het is net of ze mij willen dwingen te doen wat zij willen dat ik doe. Alleen wil ik dat niet. Ik wil er niets mee te maken hebben en vrijheid.

Door Linda ben ik veel sterker geworden, en heb ik bijna geen last meer van mijn familie. Ze proberen het nog wel, alleen merk ik het snel op en zorg ervoor dat er geen overlast ontstaat. Vroeger had ik niets door en kreeg ik allerlei vage klachten en problemen. Dat is nu helemaal anders. Ik heb mijn vrijheid weer terug.

Online Programma Modules

Waar ga je mee aan de slag

1

Module 1: De basis

Explain exactly what this module will teach them, and use names of individual lessons if you can. You might want to include the number of lessons, the length of each lesson, or any other information. But make sure you focus on the benefits that the customer would get just by taking this module on it’s own 

2

Module 2: Title Of Module Here

Explain exactly what this module will teach them, and use names of individual lessons if you can. You might want to include the number of lessons, the length of each lesson, or any other information. But make sure you focus on the benefits that the customer would get just by taking this module on it’s own 

3

Module 3: Title Of Module Here

Explain exactly what this module will teach them, and use names of individual lessons if you can. You might want to include the number of lessons, the length of each lesson, or any other information. But make sure you focus on the benefits that the customer would get just by taking this module on it’s own 

Bonus

Ik heb nog iets leuks voor je!

Naast dat je leert wat te doen om van zwarte magie af te komen en het veilig en effectief te verwijderen, geef ik met plezier nog wat extra bonussen.

Bonus 01

Als je je nu aanmeldt voor het online programma dan krijg je van mij een gratis 30 minuten 1-op-1 sessie cadeau waarbij ik allerlei negatieve energie uit jouw energie systeem verwijder (t.w.v. 99 euro)

Bonus 02

Via de online leeromgeving krijg je toegang tot een besloten community van alle deelnemers van het programma. Leerzaam en gezellig.. 

Bonus 03

Uiteraard krijg je toegang tot de besloten Facebook Groep waarbij je dagelijks een vraag kan stellen of je ervaring kunt delen. Velen vinden het fijn om niet alleen te zijn.

Wil jij echt af van de zwarte magie?

Er zijn twee programma's beschikbaar. 

Basis programma

Eenvoudig en snel

497

 • Start 3 juni 2021
 • 6 maanden toegang
 • 4 modules
 • 4 coaching sessies

Popular

premium programma

Grondig, Effectief en Transformerend

1497


 • Start 3 juni 2021
 • Begeleiding wanneer nodig
 • 8 modules 
 • 8 coaching sessies
 • Betalen in termijnen is mogelijk

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik kwijt met dit programma?

De modules duren max 2 uur en de coachingsessies 1 uur. Verder ben je als je echt grondig en zorgvuldig te werk wilt gaan wat wel aan te raden is, een uur per dag bezig met de oefeningen. 

Hoe lang is het programma beschikbaar?

Het korte programma is 6 maanden beschikbaar en het lange programma blijft beschikbaar zolang het programma bestaat. Voor de coachingsessies krijg je data zodat je kunt deelnemen. Lidmaatschap tot de besloten community blijft zolang de community bestaat.

Wat als ik niet aanwezig kan zijn bij een coachingsessie?

Als je een coachingsessie niet kunt bijwonen om welke reden dan ook. Dan kan je wel je vragen inleveren vooraf zodat ik deze kan behandelen. Zelf kan je dan de opname bekijken wanneer je in de gelegenheid bent. 

Kan ik ook 1-op-1 ondersteuning krijgen?

Het is mogelijk om een VIP traject af te sluiten. Aangezien mijn tijd kostbaar is, hangt er wel een passend tarief aan. Neem contact op voor verdere informatie indien dit echt je wens is. 

Verwijder veilig én effectief zwarte magie

Meld je aan en kom in aanmerking voor de vroegboekkorting van € 500

Krijg weer de regie over je leven

Het is tijd om de invloed van anderen te stoppen en sterker te worden. Als velen het kunnen leren en realiseren, dan kan jij het ook. 

Linda-Krohne