20-6-2018 Online training: Wat gun jij jezelf?

Hoe krijg jij datgene wat jij wilt?

Wat-gun-jij-jezelf
Wat gun jij jezelf?

Online training 20 juni 2018 19.00 uur via Zoom over Wat gun jij jezelf?

Je creëert je eigen wereld. Dat roep ik al wat jaren en ik ervaar het ook zo. Zodra je weet wat je echt wilt, voor jezelf en voor anderen, je intentie heilzaam en zuiver is, zal het universum er alles aan doen om jou te geven wat jij wilt.

Zo was ik zelf op zoek naar een woning.

Nadat ik 5x dezelfde woning voorbij zag komen, kon ik er toch echt niet meer omheen dat dit het diende te zijn. Hetzelfde met een nieuwe werkruimte, binnen 1 dag had ik de ruimte gevonden waar ik nu gevestigd ben. En zo heb ik nog wel meer voorbeelden.

Waar het om gaat is

dat je concreet weet wat jij jezelf gunt op dit moment. Zolang je dit niet aan jezelf zonder twijfels en negatieve overtuigingen en emoties kunt uitleggen, gaat het niet werken.

In dit webinar licht ik toe wat ik weet hierover en wat ik doe. En waarom ik erop blijf hameren bij iedereen! Het lijkt zo simpel… en in feite is het dat ook. De succesvolle mensen passen dit al veel langer toe. Het is geen truc, het is zuivere focus.

Doe jij mee met dit webinar?

  • Daarin vertel ik je mijn kennis over dit onderwerp
  • Vertel ik je mijn ervaringen
  • En vertel ik je wat ik doe om dit te realiseren

Deelname

Er is ruimte voor 10 personen. De kosten zijn € 59,- per persoon. De online training duurt 1,5 uur. Er is ruimte voor jouw vragen. Aanmelden is mogelijk via linda@spirituele-coaching.nl Stuur even een mail met je gegevens zoals naam en adres. Zodra je deelname definitief is bevestigd, krijg je de inlog toegestuurd.

Wat gun jij jezelf?