Opleiding Visualisatie Therapie Techniek Basis

Maak kennis met leren te zien en te healen via visualisatie

Visualisatie Therapie Techniek 29 juni 2019

Doel van de opleiding

Na jaren studie en experimenteren met visualisatie heb ik nu dan een techniek ontwikkeld welke ik gebruik om te zien en te healen. De techniek is onder andere gebaseerd op oude Polynesische Geneeswijzen. Ik ben nu zover om les te gaan geven hierin en mijn techniek te delen met anderen om je te leren zien en healen via visualisatie.

De kracht van Visualisatie

Is immens. Als ik tegen je zeg: denk niet aan een roze olifant. Dan kan je het beeld van een roze olifant welke in je opkomt niet tegenhouden. Het is juist die functie van ons brein die maakt dat je met visualisatie heel veel kunt bewerkstelligen. Ik heb inmiddels ontdekt hoeveel ik er mee kan in het helpen van mijzelf en anderen. Dat gun ik jou ook.

Programma 29 juni 2019 09.30-14.30 uur:

  • Aanvang met reiniging en neerzetten veiligheid in de groep
  • Theorie Leren zien via Visualisatie
  • Aan de slag met oefeningen in de groep en individueel
  • Lunch
  • Theorie Healing via Visualisatie
  • Aan de slag met oefeningen in de groep en individueel

Wie kan er mee doen?

Iedereen vanaf 16 jaar. Ervaring is niet nodig. De opleiding wordt geheel in het Nederlands gegeven. Je bent bereid kennis te maken met je onderbewustzijn. En je bent bereid oprecht anderen en jezelf te helpen tijdens de opleiding.

Let op: ik word gefilmd gedurende deze opleiding. Jij komt niet in beeld. Mogelijk ben je wel hoorbaar. Indien je dat heel eng vindt, kunnen we die angst vooraf oplossen. Neem dan even contact op.

Aantal deelnemers

Maximaal 12 deelnemers. Zodat ik nog genoeg ruimte heb om een ieder persoonlijke aandacht en coaching te bieden indien nodig.

Locatie

Oakbuilding Fizzionparc aan de Oude Apeldoornseweg 41 te Apeldoorn. Nabij de A1 en gratis parkeren naast het gebouw.

Investering

Je investering bedraagt € 144,11 per persoon inclusief BTW. Voor deelname aan de opleiding, schrijfmateriaal en een simpele lunch. Indien je 29 juni 2019 onverwachts toch niet kunt en je hebt je plek reeds gereserveerd kan je tot 29 mei kosteloos annuleren. Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen je geld 100% retour. Indien je je na 29 mei 2019 afmeldt, krijg je tot 14 juni 50% van je investering retour. Na 14 juni vindt er geen restitutie plaats.

Aanmelding

Klik hier om je aan te melden. Je komt dan in de Winkel van Linda Krohne van Spirituele Coaching en kunt meteen betalen om je plek te reserveren. Binnen 3 werkdagen ontvang je een mail met nadere details. Vol = Vol.

Doe je mee 29 juni 2019?

Leer te visualiseren

Visualisatie-Therapie-Techniek
Visualisatie Therapie Techniek

De leermeester

Linda-Krohne
Linda Krohne

beelden-uit-vorig-leven

Emoties verwijderen afkomstig uit een vorig leven. Een verhaal uit de praktijk.

Derealisatie door drugsgebruik

Uit verbinding zijn met jezelf en/of je gevoel door derealisatie

Manipulatie-en-zwarte-magie

Ik hoor mijn werkgever in mijn slaap

ik word gemanipuleerd en bestookt met zwarte magie op het werk..