21 maart 2020 Opleiding Visualisatie Therapie Techniek

Leer te zien en te healen via visualisatie

Visualisatie Therapie Techniek 21 maart 2020

Wil jij leren via visualisatie jezelf en anderen te genezen en helpen? Dat kan!

Doel van de opleiding

Na jaren studie en experimenteren met visualisatie heb ik nu dan een techniek ontwikkeld welke ik gebruik om te zien en te healen. De techniek is onder andere gebaseerd op oude Polynesische Geneeswijzen. Ik ben nu zover om les te gaan geven hierin en mijn techniek te delen met anderen om je te leren zien en healen via visualisatie.

De kracht van Visualisatie

Is immens. Als ik tegen je zeg: denk niet aan een roze olifant. Dan kan je het beeld van een roze olifant welke in je opkomt niet tegenhouden. Het is juist die functie van ons brein die maakt dat je met visualisatie heel veel kunt bewerkstelligen. Ik heb inmiddels ontdekt hoeveel ik er mee kan in het helpen van mijzelf en anderen. Dat gun ik jou ook.

Programma 29 juni 2019 09.30-14.30 uur:

  • Aanvang met reiniging en neerzetten veiligheid in de groep
  • Theorie Leren zien via Visualisatie
  • Aan de slag met oefeningen in de groep en individueel
  • Lunch
  • Theorie Healing via Visualisatie
  • Aan de slag met oefeningen in de groep en individueel

Wie kan er mee doen?

Iedereen vanaf 16 jaar. Ervaring is niet nodig. De opleiding wordt geheel in het Nederlands gegeven. Je bent bereid kennis te maken met je onderbewustzijn. En je bent bereid oprecht anderen en jezelf te helpen tijdens de opleiding.

Let op: ik word zelf gefilmd tijdens deze opleiding. Je komt zelf niet in beeld. Mogelijk ben je wel hoorbaar. Indien je dat heel eng vindt, kunnen we dat vooraf oplossen. Neem dan gerust contact op.

Aantal deelnemers

Maximaal 16 deelnemers. Zodat ik nog genoeg ruimte heb om een ieder persoonlijke aandacht en coaching te bieden indien nodig.

Locatie

Oakbuilding Fizzionparc aan de Oude Apeldoornseweg 41 te Apeldoorn. Nabij de A1 en gratis parkeren naast het gebouw.

Investering

Je investering bedraagt € 222,22 per persoon inclusief BTW. Voor deelname aan de opleiding, schrijfmateriaal en een simpele lunch. Indien je 21 maart 2020 onverwachts toch niet kunt en je hebt je plek reeds gereserveerd kan je tot 1 maart 2020 kosteloos annuleren. Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen je geld 100% retour. Indien je je na 1 maart 2020 afmeldt, krijg je tot 10 maart 2020 50% van je investering retour. Na 10 maart 2020 vindt er geen restitutie plaats.

Aanmelding

Klik  hier  en je kunt meteen betalen om je plek te reserveren. Binnen 3 werkdagen ontvang je een mail met nadere details. Vol = Vol.

Doe je mee 21 maart 2020?

Wat eerdere deelnemers zeggen:

  • ik gebruik het dagelijks en het is heel handig! Zo snel krijg ik nu dingen helder. Heel erg fijn dat ik dit heb geleerd. Ben je erg dankbaar XXX
  • In mijn praktijk pas ik het nu toe bij klanten en dat werkt uitstekend. Het is een eenvoudige techniek welke het oplossen van problemen verspoedigt. Heel veel dank daarvoor!
  • Gewoon geweldig dit! Wou dat ik het eerder had geleerd. Zelf gebruik ik het heel erg vaak, voor van alles. Weet meteen hoe en wat. Super handig. Liefs van mij

Leer te visualiseren

Visualisatie-Therapie-Techniek
Visualisatie Therapie Techniek

De leermeester

Linda-Krohne
Linda Krohne

Derealisatie na een trauma

Komt vaker voor dan je misschien denkt. Dit keer was het een klant die een inenting als zeer traumatisch had ervaren. En …

Aarding

Ik wil hier niet zijn

Ik wil hier helemaal niet zijn. De mensen op deze planeet maken alles stuk en kapot. Ze verwoesten regenwouden, de natuur, …

Word-onafhankelijk

Onafhankelijk zijn is waardevol

Ben jij al onafhankelijk op het gebied van het oplossen van je trauma's en negatieve gevoelens en emoties?