Vind hier de opleidingen

Linda organiseert al jaren diverse opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van Zelfliefde, Liefdesrelatie, Veilig Mediteren, Aarding, Dichterbij jezelf komen en het oplossen van diverse problemen zoals zelfmanipulatie en zwarte magie. 


Met humor, enthousiasme, plezier en veel liefde deel ik mijn kennis want dat is de reden waarom ik hier ben. Om mensen zoals jij verder te helpen op hun pad. 

Vanaf het begin van het leven leren we dingen die we als volwassenen niet echt nodig hebben. We leren tegelijkertijd ook heel veel in mijn ogen zeer belangrijke dingen niet. Vaak lopen we als mens tegen uitdagingen en problemen aan en je hebt geen idee hoe dat op te lossen of te veranderen. Het ontbreekt men aan juiste kennis. 

Velen hebben nog geen idee wie ze werkelijk zijn en waarom ze hier op Aarde zijn. Zolang je dat niet weet, ben je in feite op zoek naar jezelf. En in de tussentijd probeer je gelukkig te zijn alleen lukt dat lang niet altijd. Als je pech hebt, komt er negativiteit in je leven om de hoek zetten... 


Persoonlijk heb ik van alles mogen ervaren tot op heden. Veel negatieve gebeurtenissen, vele problemen en uitdagingen welke mij mede gevormd hebben tot wie ik nu ben. Toen ik er flink doorheen zat ging ik op onderzoek uit en verder met het studeren van van alles. Op mijn pad kwam ik goede en minder goede leraren tegen. Ook ontdekte ik dat lang niet iedereen zuivere intenties had en heeft. 


Ik wilde dat graag veranderen. Alleen kreeg ik het niet voor elkaar dat men ging veranderen. Dus heb ik besloten om mijn kennis te gaan delen. De afgelopen jaren help ik duizenden mensen met allerlei problemen op diverse gebieden en geef ik met erg veel plezier les aan studenten. Wat heerlijk om te mogen en kunnen doen. 


Elke keer weer ben ik enorm dankbaar om getuige te mogen zijn van de veranderingen in de studenten en cliënten. Iets mooiers is er voor mij niet. Ik draag vanuit zuivere liefde en door mijzelf te zijn bij, op mijn eigen wijze, aan een betere wereld.


Verander de wereld, begin bij jezelf zodat je het goede voorbeeld geeft wat anderen mogelijk inspireert en motiveert om ook te veranderen.  

De Opleidingen in het kort

Masterclass-Ontdek-het-Zelf

Masterclass Ontdek het Zelf

De basis opleiding welke je rust, ruimte en antwoorden in jezelf leert creëren. Je leert er uit je hoofd te komen. En...op diverse manieren diverse problemen op te lossen in jezelf. Je kunt hier op elk moment mee starten!


masterclass-vind-je-liefdespartner

Masterclass Vind je Liefdespartner

De basis opleiding welke je rust, ruimte en antwoorden in jezelf leert creëren. Je leert er uit je hoofd te komen. En...op een veilige wijze leren te mediteren waar je ook bent. Je kunt hier op elk moment mee starten!


Masterclass-Manipulatie-Oplossen

Masterclass Manipulatie Oplossen

Een opleiding die je bewust maakt van zelfmanipulatie. En je leert manipulatie te herkennen en wat te doen om niet langer gemanipuleerd te worden. Je kunt hier op elk moment mee starten! 

jaar-opleiding

Jaar programma Blokkades Oplossen

Een opleiding waardoor je heel veel in jezelf leert en gaat oplossen. Allerlei emotionele en mentale blokkades die je klein houden en tegenwerken. En.. je leert meteen ook anderen te helpen af te komen van hun blokkades. Dus echt iets voor (toekomstige) therapeuten en coaches die ook aan zichzelf willen werken.

Masterclass-Zelfliefde

Masterclass Zelfliefde

Liefde is de basis van alles. En liefde is de basis in jezelf die je nodig hebt om te zijn wie jij werkelijk bent. Je leert jezelf lief te hebben en dat heeft een positief effect op allerlei vlakken in je leven. Het is een waar transformatieproces. En je kunt er direct mee starten!

Masterclass-Sensuele-Vrouw

Masterclass De Sensuele Vrouw

Leer wat jij nodig hebt om een nog succesvollere ondernemer te worden. Ik leer je o.a. alles wat ik heb geleerd en deel mijn kennis en ervaringen omdat ik je gun ook veel cliënten te helpen! En ik garandeer je dat je aan de slag gaat in en met je bedrijf.

Business Coaching Traject

Leer wat jij nodig hebt om een nog succesvollere ondernemer te worden. Ik leer je o.a. alles wat ik heb geleerd en deel mijn kennis en ervaringen omdat ik je gun ook veel cliënten te helpen! En ik garandeer je dat je aan de slag gaat in en met je bedrijf.

NEXT-LEVEL

1-op-1 Next Level Traject

Je wilt investeren in jezelf. Je wilt veranderen en daar doe je ook veel voor. Het is belangrijk om jezelf beter te voelen. En het is belangrijk om niet werkende programma's in jezelf op te lossen. In een jaar ga je veel resultaten realiseren. En leer je zelfstandig te worden hierin. 

Zwarte-Magie

Zwarte Magie

Masterclass Zwarte Magie Oplossen

Een traject met veel diepgang om de zwarte magie op te lossen. Uiteraard kan je de ander niet laten stoppen, wel kan je zelf héél veel doen om het te stoppen bij jezelf. Je kunt hier op elk moment mee starten!

Volg-je-hart-programma

Volg je Hart

Volg je Hart online programma

Weet jij niet waar jij voor staat? Ook niet waar jij gelukkig van wordt? Ontdek het tijdens dit korte programma met live coaching om het helder te krijgen. Je kunt hier op elk moment mee starten!

Eenergetische-Zelfbescherming-cursus

Energetische Zelfbescherming

Een online cursus waarin je 17 oefeningen leert toe te passen om jouw energie en energieveld te beschermen tegen andermans energie en negatieve energie.

Blijf-in-je-lijf

Volg je Hart

Blijf in je Lijf Training

Leer de basis voor een goede en juiste Aarding van jezelf. Er zijn 5 peilers die nodig zijn voor Aarding en we gaan aan de slag met de belangrijkste in deze training. Training is online op 16 en 30 augustus 2022 van 20.00 tot 21.00uur

Pas als je je bewust bent van de werkelijke problemen en oorzaken, kan je het probleem oplossen in jezelf”

Wat deelnemers zeggen..

"

Ik ben ongeveer 2 jaar geleden bij Linda terecht gekomen. Zij heeft mij inzichten gegeven die erg helpend waren voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben haar hiervoor erg dankbaar. Naast individuele coaching heb ik ook enkele opleidingen gevolgd, met groot succes. Linda is recht door zee, wat soms confronterend is en zeker ook helpend. Waarom om een probleem heen draaien als het niet hoeft? Als anderen mij vragen wie hun kan helpen met persoonlijke groei, dan zou ik Linda zeker aanraden.


Marloe 

 / GGZ medewerker

"

De beste therapeut en coach die je kunt wensen. Ik voel me een bevoorrecht mens dat ik Linda heb gevonden. Ik liep vast op persoonlijk, relationeel, energetisch en zakelijk vlak. Heb daarom vele opleidingen gevolgd en doe ik nog steeds. Linda geeft je precies wat je nodig hebt, ook al is dat soms confronterend. Wil jij er echt 100% voor gaan, dan raad ik je Linda echt aan. Ik ben haar zeer dankbaar. In mijn werk als therapeut heb ik er ongelooflijk veel aan. Nooit gedacht en verwacht wat ik nu doe en kan.


Frida

/ therapeut

"

Linda is echt een fantastisch therapeut en mens. Waar ik een aantal jaar geleden volledig vast liep met mijn fibro en chronische vermoeidheid, was Linda diegene die mij liet zien dat ik hier wel degelijk vanaf kon komen. En dat is gelukt. Na alle opleidingen is het wel duidelijk hoe ik ben gegroeid als mens. Op zowel persoonlijk, spiritueel en zakelijk niveau. Als je mij vraagt of ik Linda zou aanraden, dan zou mijn antwoord een volmondige "JA" zijn.


Romie

/ Voedingsdeskundige

"

Linda is een hele goede fijne coach en trainer. Naast haar therapie geeft ze vele opleidingen waar ik met plezier naartoe ga. Ik heb al heel mooie stappen gezet en gemaakt en ben er nog volop mee bezig. Ik verander als mens op vele vlakken. En dat is echt heel mooi en fijn ook. Alle opleidingen zitten vol met informatie waar je heel veel mee kan.


Marlot 

 / Therapeut

"

Zeer waardevolle coach/therapeut/mentor. Linda spiegelt eerlijk en oprecht en geeft hierbij bruikbare tips. Ze weet meteen waar de pijnpunten in jou zelf zitten wat zorgt voor diepgang zonder loze (misschien in eerste instantie gewenste verpakkingen). Door haar oprechtheid kreeg ik heel snel inzicht in mijn eigen gedrag en patronen. Ik ben vervolgens aan de slag gegaan met diverse opleidingen en heb in korte tijd enorme ontwikkelingen doorgemaakt. En Linda heeft me geleerd en getraind omzelf problemen en patronen op te sporen en op te lossen in mijzelf. 


Bernadet

/ Manager Zorg

"

Linda is een fantastische coach en mentor. Wat ik allemaal al van haar heb geleerd is gewoonweg te veel om op te noemen. Woorden zeggen niet genoeg over hoe dankbaar ik ben dat ik van haar expertise kan en mag leren. Ze deelt zoveel kennis en ervaring tijdens de opleidingen die ze geeft. Hierdoor ben ik als mens zoveel gegroeid. Dat gun ik echt iedereen.


Bianca

/ Medium

Wil je even overleggen welke opleiding op dit moment het beste bij je past? Dat kan natuurlijk. Neem gerust contact op.

Mijn naam is...
Linda Krohne 

Van jongs af aan gebruik ik mijn intuïtie. Fantaseerde ik veel. Tijdens school al van alles meegemaakt. Wat werd voortgezet toen ik al jong ging werken. Ik ontdekte al als klein meisje met blonde krullen, dat ik veel opmerkte en signaleerde. Ik zag alles. En voordat mensen iets vertelden, wist ik al wat ze gingen zeggen en wat de kern van het probleem was. Of wist ik zonder twijfel of iemand loog. Mijn intuïtie liet mij nooit in de steek, alleen luisterde ik er niet altijd naar. 

Lees de laatste

Blog Posts

Entiteiten en je relatie

Misschien niet leuk om te horen alleen wel wat er in 99% van

Ik wil nog een kind

Maar ik ben al wel heel moe soms Je bent moeder en je

Is mijn auto vervloekt?

Hoe kan het toch dat er rare dingen gebeuren? Het lijkt wel of

© 2024, Spirituele Coaching    I   Disclaimer    I  Privacy policy