Quick Instant Healing Clinics 

Ter verbetering, verandering en ondersteuning van jouw spirituele, persoonlijke, zakelijke groei proces zonder poespas, gezweef en gedoe.

Hoe fijn is het om minder last te hebben van allerlei negatieve ervaringen en belemmeringen uit je eigen verleden én het verleden van je familie en voorouders? 

Datgene wat nog niet geheeld en opgelost is in jezelf, draag je nog steeds met je mee. En dat is niet nodig.

Wat houdt een Quick Instant Healing Clinic in?

Ik help je sterker te worden door je zwakheden te veranderen

zodat je meer leeft vanuit je ware Zelf en potentieel. 

Wat-los-ik-op

Wat verander ik in jou?

Als je ergens tegenaan loopt, wat het ook is, dan heb je zwakheden in je gehele energie systeem. Deze zwakheden ga ik zoveel mogelijk versterken en verbeteren zodat je uiteindelijk niet meer tegen diezelfde problemen aan loopt.

Direct-resultaat-begint-bij-jezelf

Direct resultaat

Tijdens de clinic voel je direct verandering in jezelf plaatsvinden en als resultaat. Het gaat echt snel en je wordt op diverse vlakken sterker in één clinic. Je ervaart dus direct verschil. En het kan zijn dat mensen in je omgeving dat ook ervaren.

toverstaf

Het is geen toverstaf

Uiteraard is dat wat ik doe geen tovenarij. En natuurlijk kan ik niet garanderen dat al jouw problemen en klachten geheel worden opgelost. Tevens is deze clinic geen vervanging van reguliere zorg of spoedeisende hulp. 

Groepswerk-is-krachtig

Zeer krachtig door de groep

We starten met een kleine groep een clinic. Dit omdat je dan nog meer veranderingen meekrijgt en doormaakt. Groepswerk is mega powerful en dus maak ik daar heel graag gebruik van. De gehele groep helpt elkaar en wordt sterker. 

“Leef vanuit een neutrale staat van zijn zodat je zo min mogelijk last hebt van alle negativiteit en chaos om je heen en in jezelf vanuit je verleden

Linda-Krohne

Je potentieel is al aanwezig

Je potentieel is datgene wat al in jezelf zit en dus aanwezig is op het gebied van wie jij kunt zijn en wat jij kunt doen in dit leven.


Alleen krijgt het nog niet alle ruimte om er volledig te zijn. Daardoor ervaar je belemmeringen, beperkingen, tegenwerking in het Jezelf Zijn, het leven van een zinvol leven en in het Leven van je eigen Leven.


En die belemmeringen komen voornamelijk van buitenaf en uit je gedachten. 


De culturele, religieuze, familie en collectieve invloeden hebben echt veel invloed op je Zijn en op je gedragspatronen. En vergeet ook zeker niet je eigen gedachten en ego.


Als jij echt jezelf wilt zijn, 100% in allerlei situaties en altijd, dan dien je sterker te worden in alle zwakheden die dat nu nog "tegenhouden". 

Linda-Krohne

Wat houdt een clinic in?

Een clinic betekent het volgende:

- 8 Online bijeenkomsten van 60 minuten elk, 8 weken lang, op dezelfde dag en tijdstip

- Je dient een probleem (van jezelf) in te dienen en deze wordt in die 8 weken veranderd en verbeterd. Zodra je het probleem niet meer ervaart, dien je een volgend probleem in

- Emotionele, Mentale, Fysieke, Energetische, Zakelijke, Relationele, Leef problemen kunnen worden ingediend.

- Tijdens de clinic worden ook gezinsleden, collega's, familie, kinderen en eventuele huisdieren sterker. Want zij ervaren net zo goed jouw problemen op diens eigen wijze. De focus blijft op jou liggen.

- Ik vertel je niet alles wat ik tegenkom in de healing. Wel minstens 1 belangrijke blokkade/oorzaak

- Je geeft in de clinic aan of je verandering en/of verbetering voelt of niet. Dus je gaat ook erkennen dat het anders is.. heel belangrijk 

- Er wordt in gelaagdheid gewerkt. Dus soms is er meer dan 1 sessie nodig om je probleem te veranderen. Dit is om te voorkomen dat je fysieke lichaam wordt overbelast zodat er niet nog meer problemen ontstaan

Wat anderen Ervaren

"

Tijdens de healing voel ik van alles veranderen in mijn lichaam. En letterlijk fysieke pijn en klachten wegtrekken en oplossen. Ook als het gaat om niet fysieke problemen, voel ik me veel sterker in de situaties waar ik mij eerst onzeker en angstig over voelde. Ik word ook sterker merk ik en ben aan het veranderen. Dat is heel fijn en was ook wel nodig om eerlijk te zijn.


Margreet 

 / Moeder

"

Bizar hoe snel dingen veranderen en verbeteren. Ik mag het geen magie noemen van Linda, alleen zo kwam het soms wel over. Naarmate ik vaker een probleem inbreng, merk ik dat er op onbewust en hoger niveau gewerkt en gecommuniceerd wordt. Mooie gewaarwording en ervaring. Mijn business en relaties veranderen in positieve zin. Zeer zinvol en leerzaam.


Richard 

/ Ondernemer

"

Niet alleen ik verander, ook allen om mij heen. De relaties met mijn zussen en familie is positiever tegenwoordig. Wat een verademing. En thuis in het gezin loopt het allemaal makkelijker en gaan dingen als vanzelf lijkt wel. Net of er meer samenwerking is en we elkaar beter begrijpen. 

Daardoor loop ik minder op mijn tenen en ben ik meer mijzelf, zeer prettig.


Kathleen

/ Moeder en zus

Wanneer zijn de Clinics?

Elke woensdag van 

10.00 - 11.00 uur 

11.00 - 12.00 uur

19.00 - 20.00 uur


Meld je hieronder aan:

Clinic Fysieke Problemen

Verander jezelf zodat je minder fysieke problemen ervaart. Het kunnen allerlei klachten en problemen zijn. Ik ga aan de slag met je fysieke lichaam om het te verbeteren en de energie te laten doorstromen ter genezing.


Woensdag 10.00-11.00uur

Clinic Zelfliefde

Het geven van liefde begint bij jezelf. Als jij het moeilijk en lastig vindt om liefde te ontvangen, dan kan je het ook niet echt zoals het de bedoeling is aan een ander geven. Ik ga aan de slag met al je blokkades op dit gebied.


Woensdag 11.00-12.00uur

Clinic Liefdespartner

Ben je klaar met je single leven? En wil je heel graag een liefdespartner vinden? Alleen lukt het je niet wat je ook doet? Dan ga ik met liefde aan de slag met je karma en andere verstoringen om jouw aantrekkingskracht te verbeteren.

Woensdag 19.00-20.00uur

Wil je liever een 1-op-1 Quick Instant Healing sessie? Lees dan hier verder

Linda-Krohne
Ik ben..
Linda Krohne

Zo'n 6 jaar geleden ben ik gestart met het snel oplossen van problemen in mijzelf. Zoals altijd ga ik eerst met mijzelf aan de slag om te ervaren wat het doet, wat het niet doet, wat je ervaart en tegenkomt. Dat wil ik helder hebben voordat ik een methode toepas op iemand anders dan mijzelf. Zo heb ik door jarenlange studie en toepassing veel ervaring opgedaan.


Het verbeteren van jezelf hoeft niet heel veel tijd in beslag te nemen. En er zijn simpele, eenvoudige technieken om toe te passen. Zeker als je weet hoe je lichamen, emoties, gevoelens, gedachten ,energieën werken en samenwerken. 


Inmiddels pas ik deze methode toe bij anderen, met succes. Het is erg fijn om op deze manier te mogen helpen in andermans proces en groei.  Lees verder

Read Our Latest

Blog Posts

Entiteiten en je relatie

Misschien niet leuk om te horen alleen wel wat er in 99% van

Ik wil nog een kind

Maar ik ben al wel heel moe soms Je bent moeder en je

Is mijn auto vervloekt?

Hoe kan het toch dat er rare dingen gebeuren? Het lijkt wel of

© 2024, Spirituele Coaching    I   Disclaimer    I  Privacy policy