Laat je inspireren én

ontwikkel je Spirituele Groei

Op deze pagina vind je een aantal boekentips

Favoriete Spirituele Boeken

Conversations with God van Neale Donald Walsh

Echt mega veel belangrijke informatie in dit boek. Ik heb hier veel van geleerd. Waaronder vertrouwen op mijn eigen conversaties met mijn leermeesters en gidsen. Inspirerend.

Original Wisdom van Robert Wolff

Een leraar gaf dit boek als tip aan mij om vooral te lezen. En ik begreep meer en meer van intuïtief weten en hoe alles met elkaar verbonden is. Erg duidelijk en leerzaam boek. Indrukwekkend.

The Untethered Soul van Michael A. Singer

Een boek welke je uitnodigt om de ruimte en vrijheid in jezelf te vinden. Om los te komen van je eigen gemaakte en overgenomen belemmerende overtuigingen. Uitnodigend.

Favoriete Spirituele Boeken

De vier inzichten van Don Miquel Ruiz

Een eenvoudig en simpel boek waardoor het gemakkelijk te begrijpen én toe te passen is. Het geeft inzicht in hoe een gelukkig leven te leven op in feite een simpele wijze. Super.

Hemeltaal van Bonnie Bessem

Bonnie is een prima leraar en legt uit hoe boodschappen van overleden dierbaren werken. Daardoor vermindert je angst voor de dood in ieder geval en je leert wel meer via dit boek. Verrijkend.

Spiritual Healing van Robert E. Detzler

Wil je meer leren over healing? Dan is dit een prima boek. Leerzaam en toepasbaar. Het zit goed in elkaar en is daardoor bruikbaar en toe te passen bij jezelf of anderen. 

Favoriete Spirituele Hulpmiddelen

Pendelboek van    D. Jurriaanse

Een handig pendelboek met duidelijke beschrijving en zeer handige pendelkaarten om te gebruiken. 

Handig.

Isis pendel                

Ik gebruik de Isis pendel al vele jaren. Het voordeel is, het is minder kwetsbaar dan edelsteen.  En het ligt lekker tussen de vingers qua gewicht. 

Prettig!

Lenormand kaarten voor Tarot legging

Wil je beginnen met Tarot kaarten leggen voor jezelf of voor anderen? Dit is een prima deck voor beginners.

Zeer bruikbaar.

Favoriete Spirituele Hulpmiddelen

(Kijk voor sieraden in de webwinkel)

Heilig Hout - Palo Santo

Zeer goed en handig tegen entiteiten ongeacht welke soort entiteit. Je verwijdert er naast entiteiten ook bepaalde negatieve energie mee. Aanrader! 

Palo Santo wierrookstokjes

De stokjes zijn voor velen net iets makkelijker en prettiger dan de houtjes. Ik gebruik beiden. De houtjes daarmee loop ik door het huis. De stokjes staan in de kamer bijna altijd aan. 

Abalone schelp voor helderzien

Wil je beelden ontvangen en zien? Deze schelp is al eeuwenlang een favoriet hulpmiddel. Je kijkt in de schelp en laat de beelden als vanzelf komen..