Spirituele Coaching Webinar 1 mei 2019 Thema: Volg je hart

Hoe kan je je hart volgen?

Volg je hart! Het hoe en waarom.

In dit webinar van 20.00-21.15 uur gaat het over het Volgen van je Hart. We horen het vaak, volg je hart, dat klopt altijd. Alleen hoe doe je dat nou eenvoudig en makkelijk? Want het is moeilijk als je niet weet hoe en waar te beginnen.

Het is dan ook het thema waarover ik je veel tips en tricks zal vertellen. Advies zal geven en antwoord op je vraag. Een ieder mag een vraag stellen, per chat. Zodat ik de gelegenheid krijg, jou verder te helpen. Tevens zal ik daar waar emotionele en energetische blokkades aanwezig zijn, verwijderen voor alle deelnemers.

Als je je hart volgt, ben je die meest heilzame dingen aan het doen voor jezelf, voor je ziel. Wil jij dat ook graag leren? Wil jij zinvol bezig zijn? Doe dan gerust mee!

Wat mag ik vragen?

In feite alles wat je wilt. Mogelijk ervaar je dat je even niet meer weet hoe nu verder. Of loop je vast. Weet je niet wie je bent en wat je kunt. Wat is de bedoeling? Kortom, er zijn allerlei vragen mogelijk en toegestaan. Ik help je zo goed mogelijk verder… En van de vragen van de anderen, leer je ook heel veel.

Ik zal behandelen daar waar mogelijk en toegestaan

Als een deelnemer hulp nodig heeft, of diens kind(eren), dan zal ik dat behandelen wat op dat moment is toegestaan. Verwacht alleen niet dat als je al jaren lang last hebt van weerstand en tegenwerking, ik deze in een paar minuten voor altijd kan verwijderen. Zo werkt het bij volwassenen niet namelijk. Je hebt je eigen verantwoordelijkheid. Als dat wel is waar je naar op zoek bent, maak dan een afspraak.

Wat levert deelname mij op?

Veel informatie over onderwerpen die je bezig houden. Je luistert mee met de andere deelnemers en dat is echt heel leerzaam en helend. Als ik iemand behandel, want ja dat zal ik ook gaan doen, dan heeft dat ook op jou een positief effect.

Spelregels spreekuur:

  • Je mag alleen vragen stellen voor jezelf of voor je eigen kind(eren) onder de 12 jaar.
  • Je krijgt beperkte tijd, hoeveel is afhankelijk van het aantal deelnemers, en zal ik melden bij aanvang
  • Als je momenteel last hebt van entiteiten in je energiesysteem en/of lichaam, verwacht dan niet dat ik alles meteen duurzaam (voor altijd) kan verwijderen. Zo werkt het namelijk niet aangezien entiteiten gevolgen zijn en geen oorzaken.
  • Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor wat je doet met alle gegeven informatie en advies en tips. Je kunt geen enkele verantwoordelijkheid, op geen enkele wijze, afschuiven op Linda Krohne en Spirituele Coaching.
  • Deelname is geen vervanging voor acute medische zorg.
  • Jij bent zelf verantwoordelijk om tijdig aanwezig te zijn bij het webinar en te zorgen dat het apparaat en de app Zoom werken op dat apparaat. Als je niet op tijd bent, of het lukt je niet om in te loggen, krijg je geen geld terug.

Dit is wat je kunt verwachten. Doe je mee? Meld je nu aan

Volg-je-Hart
Volg je Hart

Word-onafhankelijk

Onafhankelijk zijn is waardevol

Ben jij al onafhankelijk op het gebied van het oplossen van je trauma's en negatieve gevoelens en emoties?

beelden-uit-vorig-leven

Er staan bosjesmannen om mij heen!

Emoties verwijderen afkomstig uit een vorig leven. Een verhaal uit de praktijk.

Derealisatie door drugsgebruik

Uit verbinding zijn met jezelf en/of je gevoel door derealisatie