Test: Zijn er entiteiten in mijn aura?

Ontdek of er entiteiten aanwezig zijn in je lichaam en/of je aura

Test-of-er-entiteiten-aanwezig-zijn
Test of er entiteiten aanwezig zijn

Test: Zijn er entiteiten aanwezig in mijn aura?

Heb jij last van entiteiten in je lichaam en aura? Doe hieronder de test

Hieronder noem ik een aantal kenmerken, indien er meer dan 5 van deze symptomen herkenbaar of van toepassing zijn, dan zijn er entiteiten aanwezig in jouw lichaam, aura en energiesysteem. Test jezelf nu!

 

Symptomen en kenmerken van de aanwezigheid van entiteiten:

Bepaalde gedachten kan ik niet plaatsen

Regelmatig heb ik negatieve gedachten over mijzelf en/of anderen

Door een stem in mijn hoofd word ik vaak uitgescholden

Via gedachten word ik bedreigd met de dood

Iets ergs zal er met mij gebeuren, hoor ik vaak

Soms barst ik plotseling uit in boosheid

Ik heb last van woedeaanvallen

Ik heb seksuele uitbarstingen/uitspattingen

Het voelt alsof er een stuiterbal/tennisbal in mijn lichaam heen en weer schiet

Ik heb veel pijn op 1 plek in mijn lichaam in bepaalde situaties

In de spiegel kijk, zie ik iemand anders

Er klopt iets niet als ik in de spiegel kijk

Als ik in de spiegel kijk, herken ik mijzelf niet

Vaak doe ik dezelfde dingen; dwanghandelingen

Ik heb continue het gevoel dat ik word achtervolgd

Soms word ik tegengehouden ergens heen te gaan, terwijl het iets positiefs is waar ik heen wil

Depressieve gevoelens overheersen

Ik gebruik medicatie waardoor mijn gevoel geblokkeerd en onderdrukt wordt

Dagelijks drink ik alcohol

Een psychose heb ik gehad of soms

Volgens anderen heb ik schizofrenie

Het lijkt alsof ik mijn lichaam door midden kan splitsen, 2 losse helften die niet bij elkaar horen

Soms word ik verdrietig, boos of angstig zonder reden

Soms maak ik onverklaarbare bewegingen

Mensen zien iets aan mij wat niet klopt

Resultaat

Heb jij 5 of meer van de bovenstaande kenmerken? Dan zijn er entiteiten in je energiesysteem (aura) en/of je lichaam. Om entiteiten te verwijderen is het van belang om te weten/onderzoeken aan welke emoties de entiteiten verbonden zijn. In een paar seconden weet ik als exorcist (iemand die entiteiten verwijderd) voor jou hoe het zit, dus neem gerust contact op voor hulp om ze te verwijderen.

Entiteiten bij mensen

Entiteiten verbinden zich aan emoties en trauma bij een persoon. Dat zal dus eerst opgelost dienen te worden om daarna de entiteiten te verwijderen. Doe je dat niet en laat je de emoties en trauma die de verbinding veroorzaken zitten, dan komen ze terug. En meestal bozer dan voorheen.

Entiteiten verwijderen, bestrijden, loslaten, wegsturen

Ik ben in staat om in een anderhalf uur, de entiteiten en emoties en trauma’s waaraan ze vasthaken te verwijderen bij zowel volwassenen als kinderen. Soms is er meer dan 1 behandeling voor nodig. Afhankelijk van de aard en de mate. Daarbij leer ik de volwassenen hoe dat zelf te doen, en kinderen onder 12 jaar zijn nog te jong en daarvoor heb ik toestemming om hen te helpen. Uiteraard kan je als ouder ook leren hoe onverwerkte emoties van je kind op te lossen, ook daarvoor is de leeftijdsgrens van 12 jaar geldig. Soms zijn er uitzonderingen mogelijk in geval van zware handicap bijvoorbeeld.

Hulp nodig met het verwijderen van entiteiten? Bel nu 0031 6 28311033 voor meer informatie en het maken van een afspraak (afspraak kan via een ontmoeting op mijn praktijk te Apeldoorn of online via Skype of Messenger video). Of stuur een mail naar info@lindakrohne.nl

2 Reacties

 • Janice benning

  Hallo Spirituele coaching,

  Aangenaam ik ben janice, ik heb heel erg last van geesten om me heen. Ik woon in Leiden met anderen jongeren in een woning, alleen me beste vriendin uit het huis en ik voelen en ziem wat er in dit huis gebeurd en rond loopt. Ook hangen er een paar spirits om ons heen die ons al langer achter volgen, 1 zit ook op me bed en hoor hem ademen of me bed naar beneden zaken. Ook heb ik het idee dat ze me hoofd over nemen ik denk soms raar of kijk in de spiegel en heb het gevoel dat ik niet mezf ben me ogen zijn anders en me hoofd voelt heel raar als of energie tussen me ogem weg trek net als of je bijna oud gaat maar ook weer net niet, ik maak me zorgen dat ik.me teveel heb verdiept zonder veilig te handelen. Ik pendel al langer en heb ook voedoe poppetje gemaakt ooit en ben bang dat mij dadelijk iets over komt. Ze dwaale langse onze kamer deure wachtend op iets. Kippe vel komt echr van top tot teen..
  Help ons als je blieft met tips!!

  • LindaKrohne75

   Hallo Janice, het beste is een huisreiniging laten uitvoeren door een professional die met zuivere energie werkt. Ik help altijd de spirits zodat ze verder kunnen. Gebruik geen salie of andere middelen, dat verergert de boel. Daarnaast dien je aan de slag te gaan met je eigen energiehuishouding en te zorgen dat jouw energie niveau verhoogd wordt. Dit door je emotionele blokkades op te ruimen. Zie voor tarieven en voorwaarden, pagina tarieven.

 • Schrijf een reactie.

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ik zat in de duisternis

  Ik zat in de duisternis. Geen idee waar ik was. Het was donker, dat wist ik wel. En het stonk buiten. Vreselijk. Er was geen …

  onveiligheid

  Is er negativiteit in jouw huis?

  Als je huisje een kruisje heeft. En je kind heeft er veel last van. Dat is het jouw verantwoordelijkheid om dat op te lossen. …

  Linda-Krohne

  Seksueel Misbruik

  Is geen pretje. Het is een ervaring welke je lang bij je draagt. De beelden, gedachten, herinnering zijn vaak genoeg aanwezig. …