The Gift of Life Event op 8 Februari 2020

Wat is het doel van het Leven door Linda Krohne

The Gift of Life

Krijg nieuwe inzichten en bevestiging

Vergroot je bewustzijn

Verhoog je energie frequentie

Heb jij momenteel een aantal vragen zoals:

 • Hoe ben jij hier op Aarde terecht gekomen?
 • Wat kom je hier doen?
 • Welke richting dien jij uit te gaan?
 • Wat is überhaupt de bedoeling van het leven?

Mijn Spirituele Pad

Begon bij mij voor mijn geboorte. De laatste jaren heb ik veel gestudeerd en bestudeerd. Daarnaast heb ik erg veel geëxpirementeerd. En nog steeds overigens want ik weet nog lang niet alles. Voor mij is het waardevol om te weten hoe dingen werken voor mij. En om te achterhalen of het klopt wat ze zeggen.

Kortom, ik ben dagelijks bezig met research en ervaren. Zowel in mijn praktijk als therapeut, exorcist, helderziende als in privé. En ik weet hoeveel het soms is om uit te zoeken. Hoe fijn is het om een boek te lezen of een lezing te krijgen? Met name van iemand die al iets verder is dan jezelf. Dat scheelt tijd en inspanning. Vandaar deze bijeenkomst, op mijn verjaardag. Met plezier en vanuit liefde vertel ik je zoveel als mogelijk. Over mijn ondervindingen, ervaringen en kennis.

The Gift as my Gift

Wie weet?

 • krijg je bevestiging
 • herken je vele dingen
 • verkrijg je nieuwe inzichten
 • word je je meer bewust

Interactief Programma

Het wordt echt interactief. Dus ik zal vanuit en met Liefde veel vertellen. Alleen is het nog interessanter, leerzaam en meer waardevol als jullie in de gelegenheid zijn om jullie vragen te stellen. Kortom, je mag plaatsnemen achter de microfoon om een vraag te stellen. Door afstemming en op basis van mijn ervaringen, kennis en kunde geef ik een ieder antwoord. Zo leren we van elkaar en kom je tot nieuwe inzichten en bewustwording. En dat gun ik iedereen!

Programma:

09.30 uur Aanvang

09.45 uur Welkom

10.00 uur Meditatie

10.15 uur Start lezing

12.30 uur Lunch

13.15 uur Meditatie

13.30 uur Vervolg lezing

16.30 uur Einde

Welke onderwerpen kunnen er aan bod komen?

Ik geef alvast een voorzet:

 • ontstaan mens
 • reïncarnatie
 • dood
 • dimensies
 • doel van het leven
 • waarom ben je hier
 • wie ben je
 • wat kom je hier doen
 • vorige levens
 • karma
 • aliëns
 • wereldse zaken
 • conditionering
 • matrix
 • universum
 • contact met universum
 • hoe werkt ….
 • astraal reizen
 • entiteiten
 • zwarte magie
 • en nog meer

Spelregels:

 • we gaan respectvol met elkaar om
 • je bent ouder dan 16 jaar
 • ik vertel alles in het Nederlands
 • er worden geluids- en video opnames gemaakt van Linda, en als je geen bezwaar hebt ook van de vraagstellers en de dag. Indien je echt niet in beeld wilt komen, dan mag je dat aangeven en wordt dat gerespecteerd uiteraard.
 • alleen als je zin hebt, kom je op mijn verjaardag op 8 februari
 • deze bijeenkomst heeft alleen zin als je openstaat voor mogelijk nieuwe inzichten en bewustwording
 • als je op zoek bent naar bevestiging, ben je van harte welkom

Heb je er zin in?

De kosten bedragen € 129,99 inclusief BTW, inclusief lunch en drinken.

(Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst The Gift of Life op 8 februari 2020, dient de deelnemer 50% van de hierboven genoemde kosten te voldoen. Indien het deelname ticket reeds betaald is, wordt 50% van de bovengenoemde kosten gerestitueerd.
Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de bijeenkomst The Gift of Life op 8 februari 2020 of op de dag zelf of bij afwezigheid, vindt geen restitutie van de bovengenoemde kosten plaats.)

Locatie:

Vooralsnog Fizzionparc, Oakbuilding te Apeldoorn. Indien de belangstelling groter is dan verwacht, dan wijken we uit naar een theater in de buurt van Apeldoorn/Deventer/Zutphen.

Aantal plekken:

Er zijn 40 plekken.

Kom je naar mijn Verjaardagsfeest op 8 februari?

Klik dan hier om je ticket te bemachtigen.

Linda in Actie

Linda-Krohne

Derealisatie na een trauma

Komt vaker voor dan je misschien denkt. Dit keer was het een klant die een inenting als zeer traumatisch had ervaren. En …

Aarding

Ik wil hier niet zijn

Ik wil hier helemaal niet zijn. De mensen op deze planeet maken alles stuk en kapot. Ze verwoesten regenwouden, de natuur, …

Word-onafhankelijk

Onafhankelijk zijn is waardevol

Ben jij al onafhankelijk op het gebied van het oplossen van je trauma's en negatieve gevoelens en emoties?