Verwijderen van emotionele en energetische blokkades & aanlegsteigers

Hoe verwijder je blokkades?

Hoe verwijder je eenvoudig blokkades en trauma?

Het verwijderen van emotionele en energetische blokkades kan op veel verschillende manieren. Er zijn diverse interventietechnieken ontwikkeld in de loop der jaren. En elk heeft zijn eigen specifieke werking.

Persoonlijk vind ik het van groot belang dat je als mens leert jezelf te behandelen. Dat je leert zelfstandig negatieve emoties en ervaringen te verwerken en te verwijderen. Zelfredzaamheid is mijn doel.

Vandaar dat ik zelf EFT, Emotional Freedom Technique, gebruik bij mijn cliënten die vastlopen in blokkades.

Wat is EFT?

EFT is een relatief nieuwe kortdurende oplossingsgerichte of resultaatgerichte therapievorm. Het bestaat uit de EFT-techniek. En een heleboel pragmatische kennis over hoe processen en klachten in elkaar zitten en ook kunnen oplossen. EFT is deels bruikbaar als zelfhulptechniek of huiswerktechniek.

Deze EFT-interventietechniek is gericht op laten uitdoven van gevoelens en emoties. Tevens lost EFT ook overtuigingen en lichamelijke klachten op.

EFT bestaat uit kortdurend kloppen op het lichaam, terwijl de aandacht is afgestemd op de negatieve gevoelens waarop men invloed wenst uit te oefenen. Er zijn hele uiteenlopende theorieën en verklaringsmodellen over waarom EFT werkt. De therapievorm is zeer sterk resultaatgericht; het in heel korte tijd oplossen van bijvoorbeeld een emotie, een gevoel, fobie, trauma’s, depressie, hoofdpijn en migraine.

Wat is het effect en resultaat van Emotional Freedom Techniques

De emoties, gevoelens, overtuigingen en fysieke pijn lossen op in korte tijd. In feite heb je meteen resultaat.
Een belangrijke emotionele herinnering zoals een trauma die voor de behandeling met EFT bijvoorbeeld onder andere verdriet, onmacht en schuldgevoelens oproept, is na de behandeling compleet neutraal en emotieloos. Als je terugdenkt aan die herinnering, dan roept het de eerder opgemerkte emoties niet meer op. Je hebt het verwijderd uit je energiesysteem.

Wat lost deze techniek zoal op?

 • Angst
 • Sociale fobie
 • Paniek
 • Trauma
 • Depressie
 • Hoofdpijn en migraine
 • Stress
 • Burn-out
 • Chronische pijn

Hoe werkt het?

 • opmerkelijk zacht – geen heftige herbelevingen
 • goed – direct effect –
 • krachtig – heel groot effect, sterke emoties lossen op.
 • snel – in een paar minuten
 • duurzaam – blijvend effect. Weg is weg.
 • meetbaar – dus wetenschappelijk onderzoek.

Hoe werkt het?

Hoe kan deze techniek nou werken bij al die verschillende klachten? Emotional Freedom Techniques is een psychosensore therapievorm. Allereerst wordt bij al die klachten eerst het gevoel geactiveerd. Vervolgens wordt het gevoel gedempt door kloppen. En dat is iets neurobiologisch. In feite wordt door het kloppen de her-opslag van het gevoel gedempt. Het lichaam wordt uitgenodigd om het gevoel los te laten. Zowel het activeren als hoe de gevoelens worden opgeslagen, is hetzelfde voor al die emoties. Voor meer informatie, zie Ronald Rudens “WHY-TAPPING-WORKS.pdf

Jouw emotionele en energetische blokkade en jouw probleem is nu oplosbaar met EFT.

Want

Hoe lang het geleden is, maakt niet uit
In hoeverre het probleem klein of een heel groot is, maakt geen verschil
Het mag gerust heel diep zitten
Of je er nu in geloofd of niet, het werkt

Werkt het?

Dit werkt blijvend en compleet, zonder hypnose of lange gesprekken of het nu een depressie is, burn-out, migraine of borderline, Emotional Freedom Techniques werkt.

Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze techniek, en Emotional Freedom Techniques is evidence based. Ik gebruik het dan ook veel  in combinatie met andere technieken. Zoals o.a. TAT, Yuen en energy healing.

Hulp nodig?

Met het ontdekken en verwerken/loslaten van oude emoties, trauma’s, mechanismen en patronen via EFT en leren er anders mee om te gaan? Bel nu 0031 6 28311033 voor meer informatie en het maken van een afspraak (afspraak kan via een ontmoeting op mijn praktijk te Apeldoorn of online via Skype of Messenger video). Of stuur een mail naar info@lindakrohne.nl

 

Je bent niet alleen

Ooit een bijzonder moment gehad met een vogel of vlinder? Klopt, je bent namelijk niet alleen..

Stemmen in het hoofd

Stemmen in het hoofd, een verhaal uit de praktijk.

Slaap je slecht?

Slaap je slecht? Dan kan het zijn dat hoe langer het duurt, je je steeds slechter gaat voelen. Wij mensen hebben slaap nodig. …