Verwijderen van Entiteiten en Emotionele Blokkades via duosessie

Hoe werkt een duosessie

Het is mogelijk om via een duosessie met mijn collega psychotherapeut Ben Meijer van Realisatie Trainingen zowel entiteiten als emotionele en energetische blokkades te verwijderen. Ben heeft zijn praktijkruimte in hetzelfde gebouw en we werken regelmatig samen.

Uit ervaring blijkt dat door de samenwerking er een intensievere flow van energie plaatsvindt waardoor er sneller en effectiever emoties, trauma’s en entiteiten verwijderd kunnen worden.

Cliënten ervaren deze duosessies als een combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie waarbij een ieders specialisme ultiem wordt ingezet en er behoorlijke resultaten behaald worden in korte tijd.

Tijdens de duosessie neemt Ben de regie en ondersteunt Linda waarbij Ben zich richt op het tempo en volgorde van de te behandelen onderwerpen en thema’s en Linda communiceert met de gidsen van de cliënt om de juiste woorden te weten te komen om snel tot de kern te kunnen komen, ondertussen entiteiten verwijdert en via Yuen en Energy Healing energetische verbeteringen realiseert. Communicatie tussen Ben en Linda vindt voornamelijk plaats via schrift en indien nodig brengt Linda andere woorden, onderwerpen of ervaringen in op aanwijzing van gidsen en haar helderziendheid.

Bel nu 0031 6 28311033 voor meer informatie en het maken van een afspraak (afspraak kan via een ontmoeting op mijn praktijk te Apeldoorn of online via Skype of Messenger video). Of stuur een mail naar info@lindakrohne.nl

 

Je bent niet alleen

Ooit een bijzonder moment gehad met een vogel of vlinder? Klopt, je bent namelijk niet alleen..

Stemmen in het hoofd

Stemmen in het hoofd, een verhaal uit de praktijk.

Slaap je slecht?

Slaap je slecht? Dan kan het zijn dat hoe langer het duurt, je je steeds slechter gaat voelen. Wij mensen hebben slaap nodig. …