Gratis Webinar  over Blokkades Oplossen

Ervaar jij tegenslag en tegenwerking in je leven, werk en relatie? Kijk dan zeker het gratis webinar, klik op de button

Kom dichterbij je ware Zelf

En ontdek wie je bent, wat je hier komt doen, hoe jouw leven gelukkig, eenvoudig en als vanzelf gaat.


Om meer jezelf te worden, zijn en blijven dien je allerlei blokkades in jezelf op te lossen. Een blokkade is bijvoorbeeld een negatieve gedachte, overtuiging, gevoel, emotie, trauma, energie. Deze zijn in diverse niveau's in jezelf aanwezig. En het kan zijn dat je denkt dat je van buitenaf wordt lastig gevallen of tegengewerkt, echter zitten de oorzaken van die overlast binnenin jezelf.  Echter is dat niet altijd leuk om te horen... ik weet het. 


Onderwerpen op deze website

Linda helpt velen op diverse manieren van diverse problemen af. Er zijn dan ook meerdere onderwerpen welke relevant zijn. Hieronder een overzicht.

Afspraken

Het is mogelijk om met Linda persoonlijk een afspraak te maken voor Business Coaching, Spirituele Coaching en Therapie.

Business Coaching

Ben je startend ondernemer? Of al bezig en wil je meer cliënten en inkomsten genereren? Linda is je sparringspartner en zakelijke coach met een helderziende blik. 

Opleidingen

Linda geeft al jaren diverse opleidingen om te leren dichterbij je ware Zelf te komen, te blijven en zijn via Aarding, Blokkades Oplossen, Zelfliefde en meer. 

Zwarte Magie

Linda helpt al jaren velen uit diverse culturen met het verwijderen van Zwarte Magie.

Exorcisme & Entiteiten

Linda is al vele jarenlang dagelijks bezig met het verwijderen van negatieve energie in welke vorm dan ook. 


Ervaringen

Lees hier gerust diverse ervaringen van cliënten.

Je trekt datgene aan wat op dit moment in jezelf aanwezig is in de vorm van energie”

Verander jezelf en je leven


Of je nu te maken hebt met entiteiten, emoties, trauma, zwarte magie, moeilijke keuzes, vastlopen, kinderen die niet kunnen slapen. Alles is op te lossen. Alleen zijn er geen toverstafjes. Uiteindelijk dien jij zelf je verantwoordelijkheid te nemen en te leren hoe jij je problemen en klachten kunt oplossen. En ik leer al jaren een ieder, wereldwijd, hoe. Ik begeleid je op een deskundige en professionele wijze.

Wat je nodig hebt om je problemen en klachten op te lossen is bereidheid om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Want al wat je nu als moeilijk, naar, vervelend of lastig ervaart, komt omdat de kern oorzaak in jezelf zit. Vaak denken we dat het van buitenaf komt. En natuurlijk gedragen anderen zich mogelijk niet respectvol. Alleen kan je die ander niet veranderen. Jij dient te leren er anders mee om te gaan.

Via simpele en eenvoudig te leren technieken help ik je op weg en bij het oplossen van je problemen en klachten. En soms help ik je inderdaad, alleen dan nog dien je zelf ook je eigen verantwoordelijkheid te nemen als je het langdurig opgelost wilt hebben. Dus wil jij leren hoe zelfstandig problemen en klachten op te lossen? Of wil je therapeut worden? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik gun iedereen zich goed te voelen en weten hoe om te gaan met de uitdagingen in het leven.

Ik ben
Linda Krohne

Linda begeleidt mensen in het ontdekken wie ze zijn, zodat ze zichzelf durven en kunnen zijn. Ondersteuning in het ontdekken van je kunnen, hoe je om kan gaan met emoties. Ze leert je hoe jezelf te genezen en jezelf te beschermen van emoties en negatieve energiën. Genezen van mensen met chronische klachten en mensen die vastgelopen zijn in hun leven en groei. Dat is wat ze met heel veel onvoorwaardelijke liefde, plezier, passie en enthousiasme doet, wereldwijd.

Onze laatste

Blog Berichten

Ik wil nog een kind

Maar ik ben al wel heel moe soms Je bent moeder en je

Is mijn auto vervloekt?

Hoe kan het toch dat er rare dingen gebeuren? Het lijkt wel of

Mijn kind ziet een donkere gedaante op zijn kamer

Wat te doen als je kind iets ziet in een kamer? Het komt

© 2024, Spirituele Coaching    I   Disclaimer    I  Privacy policy