Ervaringen

Feedback van klanten

Ik heb nog eraan gewerkt aan de opdrachten van de masterclass Zelfliefde.  Waar ik me de laatste dagen van bewust werd is dat als ik liefde toegestuurd krijg door iemand die echt helemaal voor me gaat, dat ik dat niet helemaal vertrouw en onbewust of bewust afstand creëer. Ik onderdruk dan ook mijn eigen liefde voor die persoon. Niet dat jij dat niet wist haha maar ik werd me nu pas echt bewust van het proces. Er zijn dus ook delen in mij die houden van als eng en scary ervaren omdat ik wat ik ken van mijn moeder , is dat ik dat niet mag vertrouwen omdat het niet echt is.  Heel speciaal maar niet verbazingwekkend hoe alle recente gebeurtenissen mij helen in dit stuk zodat ik meer liefde kan gaan geven en durf te ontvangen. 


T.K.

k ben ontzettend dankbaar voor deze cursus Zelfliefde.
Het is voor mij een ontzettende toegevoegde waarde, eigenlijk dekt dat de lading nog niet eens.Ik merk dat ik veel oplos.
Veel thema’s komen aanbod met alle oefeningen. Ik vind de opbouw goed. Ik heb ontzettend veel gehad aan de oefeningen dat je iemand vergiftigd, je iemand vermoord etc. Veel inzichten gekregen.
Wat ik soms merk bij mijzelf is dat de dingen die je zegt niet altijd direct helder voor mij zijn. Vaak wel, dan valt direct het kwartje en ga ik er mee aan de slag en met andere dingen kost het mij wat meer tijd. Maar dat zijn misschien dan ook de dingen die ik wat ingewikkeld vind om toe te laten. Ik heb het vertrouwen en kom er dan ook altijd weer uit door alle oefeningen die ik heb geleerd.
En voor mij ook een leer om te kijken, is het helder genoeg voor mij of moet ik doorvragen! Of zeggen als ik het niet helemaal snap. Maar dat gebeurt niet vaak.  
Ik erger mij dan niet haha meer aan mijzelf dat ik soms dan nog niet helemaal relaxed kan zijn en stevig in mijn schoenen sta maar dat is al stukken beter en ben al veel rustiger.
Kortom, toevallig van de week moest ik aan je denken dat ik echt dankbaar ben dat ik dit allemaal mag doen en dat jij mij ook leert dichterbij mijzelf te staan. Dat heb ik nooit geleerd thuis. Daarbij ben ik dankbaar dat je mij dat zelf ook aanleert hoe dat te doen. Ik heb soms nog wat tijd nodig om dingen toe te laten maar merk dat dat ook steeds beter gaat.
Ik ben blij dat ik straks mag beginnen met de cursus oplossen van blokkades.


M.S.

Wat heeft de Masterclass Zelfliefde van Linda Krohne mij opgeleverd? Heb je even? De korte versie is: Ik heb meer zelfvertrouwen, ben zelden nog boos op mezelf, ben ik het wel, dan heb ik het door en los ik het op. Ik ben liefdevoller naar mijzelf en anderen. Gebruik mijn boosheid nu bewust om grenzen aan te geven. Al mag ik dat nog meer doen, echter is dit een proces. Ik huil vaker omdat ik lief ben voor mezelf, het mag. Ik rijd weer op het paard waarvan ik alleen maar kon dromen om erop te rijden. Omdat ikneen betere leider ben en omdat mijn energie fijner is.Ik ontmoet hele andere mensen. Ik ga niet meer voor minder. Ik geloof het nu echt als mensen zeggen dat ze het leuk met me vonden. En er zijn nog zoveel details....dit zijn de hoofdlijnen 

Frieda Klomp

therapeut

Wat heeft de Masterclass Zelfliefde van Linda Krohne mij opgeleverd? Na 4 lesmodules kan ik het volgende zeggen. Ik merk dat ik liever ben naar mijzelf en vaker een knuffel aan mijzelf geef als ik het nodig heb. Ook zoek ik nu kleding uit waar ik mij goed in voel en besteed meer tijd en aandacht aan mijn uiterlijk. Ik ben vanuit zelfliefde andere keuzes aan het maken voor mijn toekomst, en ik heb het een en ander los kunnen laten wat niet meer bij mij past. Ik accepteer mijzelf meer als vrouw. Daarnaast heb ik ook het e.e.a. geleerd over het lichaam, emoties en gedrag! 

Leanne

ondernemer

Wat heeft de Masterclass Zelfliefde van Linda Krohne mij opgeleverd? Op vele vlakken, niveaus ervaar ik positieve verandering. Ik ervaar nu grond onder m'n voeten, een plek waar ik op terug kan vallen en waar ik van hou. Ik vind het nu fijn mijzelf aan te raken, te beminnen. Ik ben me meer bewust van mijn gedrag en ik ben nu in staat te kiezen voor positieve gevoelens. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ik ervaar minder angst. De oordelen over mijzelf en anderen kan ik sneller signaleren en dus behandelen. Ik accepteer mijzelf, anderen en/of de situatie veel beter zoals het is. Ik kies vaker voor mijzelf, vanuit liefde. Gebeurt het niet, dan heb ik de power terug te gaan naar de oorzaak hiervan, net zolang tot ik rust en liefde ervaar. Ik heb leukere contacten en zit losser in m'n vel waardoor fysieke klachten sneller oplossen.

Wat heeft de Masterclass Zelfliefde van Linda Krohne mij opgeleverd? Na enkele lesmodules het volgende. Ik ervaar veel persoonlijke groei, ik durf me meer uit te spreken, geef beter mijn grenzen aan (dit is een proces waar ik nog steeds aan werk, maar het is al vele malen beter dan voorheen en ik verbaas mezelf soms hoe ik mijn grenzen aangeef). Ook heb ik nauwelijks nog menstruatieklachten en leg ik mezelf veel minder dingen die ik moet op.

Wat heeft de Masterclass Zelfliefde van Linda Krohne mij opgeleverd?

Ik ben nog bezig met de masterclass.

Maar ik merk al positieve verandering 

Ik kan meer en intens genieten van de kleine dingen om me heen. Maar veel bewuster op dat moment ook genieten. En er soms ook emotioneel van worden omdat het me dan zo raakt iets moois of een bepaald gevoel dat dan in me opkomt.

Merk steeds meer mijn valkuilen op. Zodat ik het een halt toe kan roepen. En ben veel liever voor mezelf.

Wat heeft de Masterclass Zelfliefde van Linda Krohne mij opgeleverd?

Zelf zit ik in het proces van bewustwording.

Het levert zoveel inzichten op. Zoals niet jezelf belangrijk vinden, maar anderen. Niet je grenzen aan geven. Vaak dingen niet willen horen en/of zien.

Gedrag wat confronterend is op dit moment, maar tegelijkertijd zo waardevol en dankbaar om dit te mogen ervaren.

Zodat ik in de toekomt meer en meer voor mijzelf durf te staan en zijn . Beter communiceer en alles wat daar bijhoort.

Teveel om op te noemen.

Merk dat ik op een ander manier bezig ben met keuze maken. En dat is al heel erg tof. De masterclass, is nu al zo waardevol zo'n zin in dit hele traject

Positief nieuwsgierig om het pad te vervolgen.

Wat heeft de Masterclass Zelfliefde van Linda Krohne mij opgeleverd?

Ook ik zit nog in het traject maar bemerk nu al verschil. Ik wordt me bewust van mijn gedrag en de keuzes die ik maak, maken deze mij blij of niet. Ook voel ik me bij zelfliefde zachter worden, ik mag kwetsbaarder zijn. Het is een heel mooi traject en het brengt mij meer naar mezelf. Ik kijk uit naar wat nog komen gaat 

Monique

Fysiotherapeut

Ik werd al jarenlang geteisterd door demonen in mijn huis. Spullen verdwenen, werden kapot gemaakt. Ik zat onder de krassen, slapen was een hel. En natuurlijk al van alles gedaan. Duizenden euro’s uitgegeven aan mediums en anderen alleen niets hielp. Toch Linda benadert en ingeroepen en voila, het is opgelost. Ongelooflijk blij.

 

A.B.

Mijn kinderen sliepen al maanden slecht. Ze zagen van alles in hun slaapkamers. Linda ingeschakeld na vele anderen in mijn huis te hebben gehad met salie, stenen, apparaten en weet ik al niet wat meer. Nu is het stil, de kinderen hebben nog even met Linda gesproken en weten wat ze in de toekomst dienen te doen als het toch weer voorkomt dat ze iets zien. Wat nu niet het geval is. Echter het geeft ze veel rust. En mij ook. 

 

C.K.

Door de Business Coaching heb ik steeds klanten, en heb ik rust. Ook financiële zekerheid. Als de focus even wegglipt, weet ik deze snel weer te herpakken, zonder stress en paniek.

Linda is heerlijk duidelijk en direct, draait er niet omheen en zegt je wat je nodig hebt om te horen. Is soms even confronterend alleen weet je het ook al wel. Ze leert je het gedrag op te lossen, je blokkades ook zodat je nog meer succes ervaart op een relaxte wijze. 

Echt maatwerk. 

 

P.L.

Mijn seksuele problemen heb ik met Linda haar hulp opgelost. Daardoor is mijn huwelijk gered en ik zelf ook. Het was niet meer normaal en nu is alles anders. Meer rust, alles veel beter. 

Linda weet ook veel van andere culturen dus dat is veilig en fijn. 

K.M.

Next

Testimonials

Previous
negatieve-energie-bij-je-partner

Entiteiten en je relatie

Het is in mijn jarenlange ervaring erg duidelijk dat als er entiteiten aanwezig zijn in een gezin, dan zijn er tegelijkertijd …

Ik wil nog een kind

Je bent moeder en je bent moe. Het moederschap vraagt meer van jezelf dan je had kunnen voorzien. Het is veel werk om alles …

Is-mijn-auto-vervloekt

Is mijn auto vervloekt?

Het lijkt wel of iemand mijn auto heeft behekst ofzo.. ik ervaar allemaal rare dingen tijdens het autorijden. Herkenbaar …