Verwijderen van entiteiten: exorcisme

Het verwijderen van entiteiten uit een persoon:

Exorcisme, oftewel het uitdrijven van entiteiten, geeft een naar gevoel bij de meeste mensen. De gedachte naar de film The Exorcist, komt vaak meteen naar boven. Weet dat dat soort situaties echt heel sporadisch, bijna niet dus, voorkomen. Entiteiten kunnen via exorcisme verwijderd worden uit huizen, voorwerpen, gebieden, dieren en personen.

Zelf werk ik met diverse soorten energie. Het gebruiken van salie, magie, gezang of bijbelteksten oplezen zou kunnen werken bij bepaalde “kleine” oftewel niet zulke sterke entiteiten alleen is mijn ervaring dat deze toch niet geheel duurzaam verwijderd worden. Sterker nog, salie trekt bepaalde soorten entiteiten juist aan. Net als dat een bepaalde geur in een lotion of spray tegen muggen, juist muggen aantrekt. Mijn ervaring in mijn praktijk is dat deze middelen op termijn juist averechts werken.

Verwijderen van entiteiten in personen

Door het verwijderen van de aanlegsteigers, magie en andere zaken waaraan de entiteiten vastzitten in iemand, komt de entiteit los in het lichaam te zitten. Ik kan de entiteit, afhankelijk van de soort en waar het aan vast zit,  op diverse manieren pijnloos voor de cliënt verwijderen zodat de entiteit naar zijn/haar eigen dimensie gebracht wordt en eventuele hulp krijgt als dat nodig is. Doordat ik werk met pure energie, telepathie en astrale projectie kan ik op afstand werken. Zo help ik al jaren wereldwijd vele mensen vanuit diverse culturen en religie met het verwijderen van entiteiten, met succes.

Aanlegsteigers verwijderen:

Door onverwerkte emoties, trauma’s en ervaringen te verwerken en op te lossen verdwijnen de aanlegsteigers en daardoor uteindelijk ook de entiteit. De voedselbodem is immers weg. De aanlegsteiger is de plek waar de entiteit zich aan vasthaakt. Soms dien je meerdere aanlegsteigers te verwijderen om een entiteit te kunnen verwijderen. Er zijn diverse methodieken voor en mijn voorkeur gaat uit naar die techniek die werkt. Ik heb de afgelopen jaren vele methodieken eigen gemaakt en geleerd en pas deze met succes toe.

Alleen jijzelf kunt aanlegsteigers verwijderen. Het zijn immers jouw ervaringen, emoties en trauma’s. Natuurlijk help ik mee door je te zeggen wat je dient te doen en hoe. En ik help je ook wel met het verwijderen, alleen is het de bedoeling dat je zelf leert hoe dit te doen. Zodat je sterker wordt tegen allerlei vormen van negatieve energie. Als je er nu last van hebt, dan ben je er gevoelig voor.

Natuurlijk is het mogelijk om entiteiten te verwijderen zonder de aanlegsteigers te verwijderen, alleen dan komen ze weer terug. Dat is niet wat ik doe. Als je verwacht dat ik even van alles verwijder zodat jij niets hoeft te doen, dan zal het je tegenvallen. Want zo werk ik niet. Ik wil niet dat er van alles terugkomt bij je. Vandaar dat ik adviseer om beiden te doen.

Verwijderen van entiteiten uit huizen

Op afstand kan ik de entiteiten en poorten in huizen en terreinen verwijderen. Dit duurt meestal maximaal 90 minuten. Je hoeft zelf niets te doen, behalve van te voren een raam open te zetten op een kier. Nadien voelt je huis lichter en rustiger. Uiteraard is het mogelijk om te vertellen wie er waren in je huis en waarom, dat laat ik aan jou over of je daar behoefte aan hebt. Het is voor mij dus niet noodzakelijk om in je woning aanwezig te zijn. Ik gebruik geen hulpmiddelen, alleen pure witte energie.

 

Het verwijderen van entiteiten en het verwijderen van aanlegsteigers kan tegelijkertijd alleen kost het veelal langer dan 60 minuten voor mij als behandelaar. Dit komt doordat het secuur dient te gebeuren en er soms gewoon meerdere aanwezigheden zijn. Uiteraard bespreek ik na een eerste sessie waarbij we aan de slag zijn geweest met het verwijderen van negatieve emoties en trauma’s, hoe te vervolgen.

Na iedere sessie, neem ik altijd nog contact op om te vragen hoe het is en gaat, dit is kosteloos.

Hulp nodig ? Bel nu 0031 6 28311033 voor meer informatie en het maken van een afspraak (afspraak kan via een ontmoeting op mijn praktijk te Apeldoorn of online via Skype of Messenger video). Of stuur een mail naar info@lindakrohne.nl

Linda-Krohne

Ik wil zo graag helpen

Wat moet ik doen? Het is voor mij zeer begrijpelijk dat je graag wilt helpen. Dat heb ik ook gedaan. Want het is vreselijk …

Twijfels

Mijn partner doet hele rare dingen

En dat was voorheen niet zo. Maar nu zoekt ze contact met andere mannen online. Ze stuurt video´s en foto´s en spreekt …

Negatieve-entiteiten

“Ik was in de hel”

Linda, ik bel je want ik heb even je hulp nodig. Al snel wordt duidelijk waar het om gaat. De persoon is van mening in de …