Verwijderen van entiteiten: exorcisme

Het verwijderen van entiteiten uit een persoon:

Exorcisme, oftewel het uitdrijven van entiteiten, geeft een naar gevoel bij de meeste mensen. De gedachte naar de film The Exorcist, komt vaak meteen naar boven. Weet dat dat soort situaties echt heel sporadisch, bijna niet dus, voorkomen. Entiteiten kunnen via exorcisme verwijderd worden uit huizen, gebieden en personen.

Zelf werk ik met diverse soorten energie. Het gebruiken van salie, magie, gezang of bijbelteksten oplezen zou kunnen werken bij bepaalde “kleine” entiteiten alleen is mijn ervaring dat deze toch niet geheel verwijderd worden.

Verwijderen van entiteiten in personen

Door het verwijderen van de aanlegsteigers, magie en andere zaken waaraan de entiteiten vastzitten in iemand, komt de entiteit los in het lichaam te zitten. Ik kan de entiteit in de nekvel pakken, letterlijk en eruit trekken, of ik vraag de hulp van de Bron om hierbij te helpen zodat de entiteit naar zijn/haar eigen dimensie gebracht wordt. Doordat ik werk met pure energie, kan ik op afstand werken. Zo help ik wereldwijd diverse mensen met het verwijderen van entiteiten, met succes.

Aanlegsteigers verwijderen:

Door onverwerkte emoties, trauma’s en ervaringen te verwerken en op te lossen verdwijnen ze uit je lichaam waardoor de aanlegsteiger ook verdwijnt. De aanlegsteiger is de plek waar de entiteit zich aan vasthaakt. Soms dien je meerdere aanlegsteigers te verwijderen om de entiteit te kunnen verwijderen. Er zijn diverse methodieken voor en mijn voorkeur gaat uit naar Emotional Freedom Technique EFT als basis. Daarnaast kan je de wortel van de negatieve emotie verwijderen via TAT. Voor kinderen gebruik ik de Yuen methodiek aangezien kinderen nog niet zelfredzaam zijn en moeilijk zelf al EFT of TAT kunnen toepassen.

Alleen jijzelf kunt aanlegsteigers verwijderen. Het zijn immers jouw ervaringen, emoties en trauma’s. Natuurlijk help ik mee en kan ik ook wel wat verwijderen, alleen is het de bedoeling dat je zelf leert hoe dit te doen.

Natuurlijk is het mogelijk om entiteiten te verwijderen zonder de aanlegsteigers te verwijderen, alleen dan komen ze weer terug. Vandaar dat ik adviseer om beiden te doen.

Verwijderen van entiteiten uit huizen

Op afstand kan ik de entiteiten en poorten in huizen verwijderen. Dit duurt meestal maximaal 60 minuten. Je hoeft zelf niets te doen, behalve van te voren een raam open te zetten op een kier. Nadien voelt je huis lichter en rustiger. Uiteraard is het mogelijk om te vertellen wie er waren in je huis en waarom, dat laat ik aan jou over of je daar behoefte aan hebt. Het is voor mij dus niet noodzakelijk om in je woning aanwezig te zijn. Ik gebruik geen hulpmiddelen, alleen pure witte energie.

 

Het verwijderen van entiteiten en het verwijderen van aanlegsteigers kan tegelijkertijd alleen kost het veelal langer dan 60 minuten. Dit komt doordat het secuur dient te gebeuren en er soms gewoon meerdere aanlegsteigers zijn. Uiteraard bespreek ik na een eerste sessie waarbij we aan de slag zijn geweest met het verwijderen van negatieve emoties en trauma’s, hoeveel sessies er nodig zijn in totaal.

Na iedere sessie, neem ik altijd nog contact op om te vragen hoe het is en gaat, dit is kosteloos.

Hulp nodig ? Bel nu 0031 6 28311033 voor meer informatie en het maken van een afspraak (afspraak kan via een ontmoeting op mijn praktijk te Apeldoorn of online via Skype of Messenger video). Of stuur een mail naar info@lindakrohne.nl

Verdriet

Verdriet is niet altijd van het nu

Verdriet is soms niet van het hier & nu. Soms is verdriet van voorheen. Zodra de herinneringen, gevoelens, emoties van …

Zelfliefde is niet eenvoudig

Zelfliefde is niet eenvoudig Zeker niet in een relatie. Want hoe vaak vind jij de ander belangrijker dan jezelf? Als je dit …

Zet-jij-de-voelknop-uit-met-kerst

Zet jij de voel-knop uit met de Kerst?

De Kerstdagen staan voor de deur en de tijd van drukte, chaos, verplichtingen en veel mensen om je heen breekt aan. Hoe ga …