Webinar Blijf in je eigen Energie

Leer hoe je bij je eigen energie blijft

Webinar Blijf bij je eigen Energie

Leer hoe je bij je eigen energie blijft 

Dit webinar leer ik je bij jezelf te blijven. Zodoende dat de energie van iemand anders niet meer binnenkomt in je energiesysteem, je aura. En je er dus geen/veel minder last van ervaart…. Kan dat dan? Jazeker! En ik leer je hoe. Als je fijngevoelig of sensitief bent, is het handig om te weten hoe je jezelf kunt beschermen tegen de energie van anderen. Zeker als die energie negatief van aard is. Ik leer je een simpele techniek waarbij je leert bij jezelf te blijven, sterker te worden in je eigen energie. Ik heb het al velen geleerd, en allen hebben er baat bij. 

Wat gaat we doen?

Ik leer je hoe jezelf te beschermen. En hoe te herkennen wanneer er negatieve energie naar je toe gestuurd wordt….. Herkenning is belangrijk, want zodra je het opmerkt kan je immers meteen in actie komen. 

Tevens gaan we meteen oefenen, 1 op 1. Het is niet de bedoeling dat je met andere deelnemers gaat oefenen, dat gaat dus ook niet gebeuren. Je oefent met mij…. Je zult merken dat je door oefening sterker wordt en het beter onder de knie krijgt. 

Programma:

Woensdag 20 februari om 19.00 uur Amsterdamse Tijd zit ik klaar achter Zoom. (Een online video bellen programma. Deze kan je downloaden op je telefoon, tablet, pc en ik stuur je als je meedoet, de inlogcode per mail…  )

19.00 uur Start, korte introductie en regels afspreken ivm veiligheid.

19.10 uur Vragenronde

19.20 uur Uitleg theorie

19.40 uur Uitleg praktijk

19.50 uur Oefenen in de praktijk

20.20 uur Vragen&Antwoord

20.30 uur Einde

Wie kan er mee doen?
Iedereen die goed bij diens gevoel kan. De training wordt gehouden in het Nederlands. Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Enige ervaring of kennis of opleiding is niet vereist. Wat wel noodzakelijk is, is dat je een positieve intentie hebt (dat check ik ook bij aanmelding). Als je last hebt van psychoses of schizofrenie of een andere stoornis, graag eerst contact opnemen per mail info@lindakrohne.nl

Aantal plekken: 20

Locatie
Achter je telefoon, computer, tablet. Je hebt 2 handen vrij nodig… dus zet het apparaat goed weg. Verder kan je de app Zoom downloaden, scheelt gedoe met inloggen. Ik stuur je na ontvangst betaling, een mail binnen 2 dagen met de inlogcode toe. 

Kosten
Je deelname kost € 49 (early bird tarief tot 8-2-2019, daarna € 59) Je bent zelf verantwoordelijk om op tijd aanwezig te zijn en ingelogd te hebben. Ik neem het webinar op, en ik zet je geluid van te voren al uit. Tevens dien ik je te kunnen zien in het 1 op 1 moment. Je hebt dus een webcamfunctie nodig op je apparaat. 


Aanmelden
Voor deelname aan dit webinar mail dan naar linda@spirituele-coaching.nl of koop je deelname in de winkel op www.spirituele-coaching.nl

Informatie over mij
Als spiritueel leermeester begeleid ik een ieder op diens pad voor persoonlijke, zakelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Om de wereld te veranderen dienen we zelf de verandering te realiseren welke we willen zien. Dit vergt dat je jezelf bent en durft te zijn, 100%. Als ziel heb je zoveel capaciteit en kracht en ik gun het een ieder om vanuit je eigen kracht anderen te helpen. Door healing, kom je meer en meer in je eigen kracht. Zo brengen we gezamenlijk een positieve beweging op gang die veel plezier en positiviteit oplevert.

Reeds jaren heb ik al vele trainingen gevolgd op het gebied van healing en ben tevens opgeleid door de ongeziene wereld zelf in diverse healingstechnieken. Tijdens een training haal ik eruit wat erin zit, en ga het vervolgens zelf verder onderzoeken en gebruiken. Doordat je technieken eigen maakt, maak je uiteindelijk je eigen techniek. Dat is helemaal goed en de bedoeling. Want jij bent jij en ik ben ik. Doe wat voor jou werkt. Dat leer ik je dan ook tijdens mijn trainingen, om je eigen kracht te ontdekken om deze toe te passen in het helpen van jezelf en anderen. Ik deel mijn kennis en kunde met liefde.

 

Doe jij mee?

Opleiding
Opleiding

Wil je ook eens ervaren wat een healing bij je doet? In 25 minuten geef ik je een healing sessie. Lees hier meer.

Webinar Blijf bij je eigen Energie

Bescherm-jezelf
Bescherm jezelf

Ik wil nog een kind

Je bent moeder en je bent moe. Het moederschap vraagt meer van jezelf dan je had kunnen voorzien. Het is veel werk om alles …

Is-mijn-auto-vervloekt

Is mijn auto vervloekt?

Het lijkt wel of iemand mijn auto heeft behekst ofzo.. ik ervaar allemaal rare dingen tijdens het autorijden. Herkenbaar …

gedaante

Mijn kind ziet een donkere gedaante op zijn kamer

Het komt best wel regelmatig voor dat kinderen iets zien zoals een donkere gedaante of een gedaante in een andere kleur of …