Kom dichterbij je Ware Zelf op alle niveau's
MENU

.

De Nieuwe Erven 3

5431NV Cuijk

Alleen online afspraken

0031 6 28311033

Winkelwagen

Welke soorten entiteiten zijn er?

Uitleg over de soorten en wat het is

Soorten-entiteiten
Soorten entiteiten

Welke soorten entiteiten zijn er en wat zijn het precies?

Wat zijn entiteiten?

Entiteiten zijn energievormen met een bewustzijn. Kortom, bronnen van energie met intelligentievermogen.

Entiteiten zijn niet alleen de geesten van overleden mensen. Ook al wordt dit vaak wel gezegd. Er zijn diverse soorten entiteiten waarvan niet alle mensachtigen zijn.

Soorten entiteiten:

 • Overleden personen
 • Gidsen
 • Engelen
 • Niet mensachtige energievormen uit andere dimensies (gekleurde entiteiten)
 • Aliëns
 • Orbs
 • Elfjes
 • Kabouters
 • Dieren
 • Draken
 • Hologrammen van levende mensen

Kleuren van entiteiten:

Veel soorten entiteiten hebben een aparte kleur waarin ze verschijnen. Soms kan je de kleuren zien als je je ogen sluit. Dan dansen de kleuren op je oogleden. Soms zie je de kleur in gedachten. Soms weet je de kleur automatisch en als vanzelf. De kleur zegt vaak iets over de soort entiteit en diens dimensie. Hieronder enige informatie.

Witte/lichtgrijze entiteiten

zijn mensen die zijn overleden, gidsen of engelen en goedzins zijn. Goedzins betekent dat ze je geen kwaad willen doen. Sommige witte entiteiten zijn nog niet overgegaan naar het licht en daarom vaak bij gevoelige mensen aanwezig, als het al geen familieleden zijn. Wat niet wilt zeggen dat alle overleden dierbaren/mensen automatisch witte entiteiten zijn of worden. Ik zal daar in een ander hoofdstuk meer over vertellen. Soms zie je alleen een gezicht, soms het gehele lichaam. De entiteit bepaalt namelijk zelf hoe jij hem of haar mag zien. Bij overleden mensen zie je alleen geen voeten. Veelal zeg ik dan ook tegen kinderen die wel eens vragen is die persoon overleden, kijk of je voeten ziet. Zoniet, dan is het een geest en overleden persoon.

Zwarte entiteiten

zijn mensen die zijn overleden en die niet altijd goedzins zijn. Zij dragen veel negatieve energie met zich mee. Ook kunnen dit mensen zijn die te lang hebben gewacht met het overgaan naar het Licht, waardoor ze verder van zichzelf kwamen en daardoor depressiever/negatiever werden. Zodra dat gebeurt, raakt de verbinding met het Licht verloren en wordt de verbinding met het duister sterker. Sommige zwarte entiteiten zijn dan ook niet van plan je kwaad te doen, alleen zitten zij vast in hun proces. Je kunt leren voelen of het een positieve of negatieve entiteit is. Mijn ervaring is dat de meeste zwarte entiteiten negatief van aard zijn en ze erg goed zijn in misleiding.

Andere kleuren:

Dan heb je verder nog rode, heldergroene, donkergroene, gele, oranje, paarse, blauwe en bruine entiteiten. Dit zijn allen niet mensachtigen. Soms zie je deze als een gekleurde stip of schim. Veelal worden deze gezien als je in het donker je ogen sluit. Dan zie je aan de binnenkant van je oogleden van alles voorbij schieten/schuiven. Deze gekleurde entiteiten zijn niet goedzins. Daar kan je ook flink last van hebben. Sommige van deze entiteiten bezitten magie of voodoo en kunnen je behoorlijk tot last zijn. In mijn ervaring is het mogelijk om door een specialist, zoals ik zelf, deze entiteiten te verwijderen.

Klopgeesten

Een ander soort entiteit is de klopgeest. Soms kan je entiteiten horen. Zelf heb ik ervaren dat ik regelmatig mensen de trap op hoor lopen, met deuren slaan, over de muur krassen met nagels, lampen laten knipperen, een televisie aan/uit zetten. Er zijn bij clienten ook andere ervaringen zoals bonken of kloppen. Het doel van de entiteiten is aandacht vragen. Ze willen graag dat je weet dat ze er zijn. Soms met het doel om je bang te maken, soms is het ook onschuldig en meer een schreeuw om hulp. Dus oordeel niet te snel ook al is dat soms moeilijk omdat het best eng is.

Hulp nodig? 

 

Ik wil nog een kind

Je bent moeder en je bent moe. Het moederschap vraagt meer van jezelf dan je had kunnen voorzien. Het is veel werk om alles …

Is-mijn-auto-vervloekt

Is mijn auto vervloekt?

Het lijkt wel of iemand mijn auto heeft behekst ofzo.. ik ervaar allemaal rare dingen tijdens het autorijden. Herkenbaar …

gedaante

Mijn kind ziet een donkere gedaante op zijn kamer

Het komt best wel regelmatig voor dat kinderen iets zien zoals een donkere gedaante of een gedaante in een andere kleur of …