Ervarings Verhalen

Lees hier over diverse onderwerpen

Twijfels

Mijn partner doet hele rare dingen

Mijn partner doet hele rare dingen

En dat was voorheen niet zo. Maar nu zoekt ze contact met andere mannen online. Ze stuurt video´s en foto´s en spreekt er mee af. We zijn al 25 jaar samen… En ik weet niet meer wat ik moet doen.

Ik weet dat zij dit niet zelf is.

Want ik heb opnames van haar gemaakt terwijl in een soort trance zat. Dan praat ze een geheel andere vreemde taal. De intonatie is anders en haar gedrag is ook vreemd.

Wat kan ik doen?

Dit is een vraag die vaker aan mij wordt gesteld door mensen van over de hele wereld. En dat begrijp ik wel. Het lijkt mij handig om deze casus eens openbaar te maken omdat mijn antwoord mogelijk ook anderen kan helpen.

Ten eerste dient de partner die een groot goed hart heeft, veel beter voor zichzelf te gaan zorgen. De negatieve emoties en gevoelens stapelen zich in hem op. En daar komen uiteindelijk fysieke, mentale, emotionele en energetische klachten van. Als deze er al niet zijn. Echter is het vaak zo in dit soort situaties, dat de “gezonde” partner diens eigen gevoel uitschakelt omdat men zich enorm veel zorgen maakt om degene die niet meer zichzelf is.

Ten tweede dient de partner allerlei emotionele blokkades en trauma’s op te lossen op het gebied van de relatie. Deze zijn ontstaan in de jeugd en maken het nu complexer dan nodig.

Ten derde dient de partner zich te realiseren dat het niet diens taak is de ander te redden. En dit klinkt mogelijk heel hard. “Je doet er toch alles aan om de ander te helpen?” Ja uiteraard, echter dien je niet over je eigen grenzen te gaan. En jezelf niet weg te cijferen. Zeker in dit geval niet.

Bij bezetenheid slaat de negativiteit vaak over op de partner die hun focus op de ander hebben en houden omdat ze zichzelf “vergeten”. Als het dan even tegenzit, raken ze beiden bezeten. In feite kan je zeggen dat er sprake is van co-dependency in veel gevallen.

Dit zijn drie tips. Het is mogelijk dat niet iedereen het eens is met mijn advies. Echter doe ik dit al vele jaren over de gehele wereld. Ik ben dagelijks bezig met het verwijderen van entiteiten, zoals demonen, en energie die ergens niet hoort of verstoort. En op basis van die ervaring baseer ik mijn advies.

Als je partner mogelijk bezeten is, in welke fase van bezetenheid dan ook, dien je eerst voor jezelf te zorgen. Anders kan je de ander toch niet helpen en het zou zeer onwenselijk zijn als jij jezelf kwijt raakt.

Warme groet, Linda Krohne

06-28311033

Reacties op deze pagina zijn gesloten.
love

Selflove

May the next person who enters your life have a similar vibe to yours. May it bring you that desire to venture out and believe …

Je-kind-voelt-jou

Wat te doen als je jonge kind entiteiten ervaart?

Het is heel gebruikelijk en veel voorkomend dat jonge kinderen onder de 8 jaar entiteiten zoals overledenen, demonen en andere …

alles-zit-tegen

Alles zit me tegen

Heb jij ook wel eens het idee dat alles je in het leven even tegenzit? Of heb je dat idee al heel lang? Het is een vervelende …