Seksuele handelingen met entiteiten

Seks met een entiteit, wat kan je er tegen doen

Seks met een entiteit komt veel vaker voor dan men denkt.

Steeds meer klanten in mijn praktijk bekennen hier last van te hebben. Soms al jaren lang. Ze praten er niet graag over, want meestal is er een partner. Wat zullen anderen hier wel niet van denken?

Heel begrijpelijk dat je hier niet zo gemakkelijk over praat. Je hoort er nog niet zo heel veel over en seks is sowiezo een onderwerp waar nog steeds niet zoveel over gesproken wordt.

Het kan zijn dat je wordt verkracht door een entiteit, dat je seks hebt op een rustigere wijze, dat je jezelf dient te bevredigen. Er zijn diverse vormen en wijzes waarop dit plaatsvindt.

Schaamte

De meeste klanten schamen zich behoorlijk voor het feit dat ze seks hadden of hebben met een entiteit of meerdere entiteiten. Dat begrijp ik. Want meestal is het aan de ene kant zo dat het je een naar gevoel geeft omdat je gevoel aangeeft dat er iets niet klopt. Aan de andere kant is het best wel lastig te erkennen dat het ook wel fijn kan voelen.

Schuld

Speelt veelal ook een rol. De meeste klanten geven aan zich schuldig te voelen. Met name als er een partner is, dan is het best lastig om te erkennen dat je seks met een ander hebt. Je kunt helemaal vastlopen in deze emoties, waardoor de klachten/problemen veelal toenemen en verergeren.

Je voelt je vies

Veelal voel je je vies als je zo een seksuele ervaring hebt gehad. Je kunt werkelijk walging voelen. Dat is dus niet vreemd. Voor mij begrijpelijk gezien het soort entiteiten die zich hiermee bezig houden. Seks demonen zijn voor veel dingen in en gaan gigantisch over je grenzen heen als je niet oplet. Soms slaan de gevoelens van vies zijn en walging om in paniek en angst. Tevens komt uittreding veel voor omdat je het niet meer wilt voelen.

Hoe kom je ervan af?

Het is absoluut mogelijk om ervan af te komen. Echt waar. Wat je dient te doen is al je emoties en trauma’s op te lossen op seksueel gebied. Denk onder andere aan vrouw of man zijn, seksualiteit, houden van jezelf en je ervaringen met seks. Wat daarvoor nodig is, is in mijn optiek een therapeut met ervaring op dit gebied. Zelf weet ik hoe het is om seks te hebben met entiteiten en daardoor weet ik waar in je lijf de emoties, overtuigingen, blokkades vastzitten. Ook weet ik hoe het voelt. En ik vind het niet zo moeilijk om alles bespreekbaar te maken. Ik heb mijn persoonlijke emotionele blokkades omtrent dit onderwerp opgelost. Kortom, mijn advies is om een therapeut te zoeken die hierin ervaring heeft, die weet hoe entiteiten te verwijderen en die weet hoe emotionele blokkades en trauma’s te verwijderen.

Blijf er niet te lang mee rondlopen

Want de entiteit krijgt steeds meer invloed op je. Als je last hebt van negatieve gevoelens die opkomen door de seksuele handelingen met entiteiten, dan dien je het op te lossen. Uiteraard kan het zijn dat je het fantastisch en geweldig vindt en er alleen maar van geniet. Dan zal je de ervaringen ook niet als probleem ervaren. Allebei de situaties is mogelijk. Alleen ervaar je het wel als iets wat niet hoort of klopt, dan heb je er emotioneel last van en adviseer ik je het op te gaan lossen. Anders is de kans aanwezig dat het traumatisch wordt.

Hulp nodig?

met het oplossen van beïnvloeding door entiteiten en leren er anders mee om te gaan? Bel nu 0031 6 28311033 voor meer informatie en het maken van een afspraak (afspraak kan via een ontmoeting op mijn praktijk te Apeldoorn of online via Skype of Messenger video). Of stuur een mail naar info@lindakrohne.nl

Schrijf een reactie.

negatieve-energie-bij-je-partner

Entiteiten en je relatie

Het is in mijn jarenlange ervaring erg duidelijk dat als er entiteiten aanwezig zijn in een gezin, dan zijn er tegelijkertijd …

Ik wil nog een kind

Je bent moeder en je bent moe. Het moederschap vraagt meer van jezelf dan je had kunnen voorzien. Het is veel werk om alles …

Is-mijn-auto-vervloekt

Is mijn auto vervloekt?

Het lijkt wel of iemand mijn auto heeft behekst ofzo.. ik ervaar allemaal rare dingen tijdens het autorijden. Herkenbaar …