Sessie Energetische Koorden Verwijdering

In 25 minuten help ik je van koorden af.

Heb je last van Zwarte Magie of Negatieve Energie?

In 25 minuten help ik je de koorden met die persoon te verbreken en verwijderen. Ik zal je begeleiden via visualisatie, fantaseren in je gedachten, om van die last af te komen. Zodra je het weet, kan je het de komende dagen nogmaals herhalen mocht de persoon het blijven sturen.. Je kunt het zelf verwijderen en ik leer je hoe.

Waar bestaat een sessie uit?

Via telefoon, Zoom, Skype, Messenger video geef ik je een sessie van 25 minuten. Ik zal kort vragen waar je last van hebt en waar je tegen aan of in vast loopt. Dan zal ik je begeleiden in een visualisatie. Dit kan iedereen….

Eventueel verwijder ik nog  wat negatieve energie uit je energie systeem indien nodig. Dit doe ik via healing. Merk je niet zoveel van.

Belangrijk:

  • De sessie is geen vervanger voor eerste hulp bij ongevallen en medische nood. Dus bel 112 als je medische zorg nodig hebt.
  • Ik werk alleen op afspraak
  • In de sessie leer ik je hoe het zelf te verwijderen. Je bent zelf verantwoordelijk om het de dagen erna te herhalen, indien nodig natuurlijk.
  • Als je last hebt van entiteiten in je energiesysteem kan ik uiteraard de entiteiten verwijderen. Alleen als jij de oorzaken van de aanwezigheid niet zelf oplost, komen de entiteiten weer terug. Dus voor tijdelijke verlichting en oplossing kan ik in een healing de entiteiten verwijderen. Neemt niet weg dat je zelf aan de slag dient te gaan met het oplossen van de oorzaken welke te vinden zijn in je eigen energie systeem. Ik kan je leren hoe, alleen dan dienen we een andere afspraak te maken.

Verschil tussen telefonisch, online of live?

Al jaren geef ik dagelijks sessies aan vele mensen. Zowel online, telefonisch of live. Het maakt geen verschil voor het resultaat. Dat is zo geweldig aan dit werk. Afstand is niet belangrijk.. Gebruik maken van diverse energieën is zeer prettig omdat ik in staat ben diverse problemen op te lossen voor de cliënt. Met zeer snel resultaat. Dat ik (medisch) helderziende ben, maakt het voor mij gemakkelijker.

Heeft het ook zin als ik niet weet van wie het afkomstig is?

Jazeker, het maakt niet zoveel uit. Ik help je ermee.

Ja ik wil een sessie van 25 minuten

Als je dit product nu koopt, klik dan hier meteen om je plek te reserveren indien je al een klant bent bij Linda Krohne en het wachtwoord weet.
Boek nu
. Weet je het wachtwoord nog niet, dan kan je alsnog in de winkel het product kopen, dan mail ik je binnen 24 uur om de details te bespreken, zoals datum.

Linda-Krohne
Linda Krohne

Next

Testimonials

Previous

Ik wil nog een kind

Je bent moeder en je bent moe. Het moederschap vraagt meer van jezelf dan je had kunnen voorzien. Het is veel werk om alles …

Is-mijn-auto-vervloekt

Is mijn auto vervloekt?

Het lijkt wel of iemand mijn auto heeft behekst ofzo.. ik ervaar allemaal rare dingen tijdens het autorijden. Herkenbaar …

gedaante

Mijn kind ziet een donkere gedaante op zijn kamer

Het komt best wel regelmatig voor dat kinderen iets zien zoals een donkere gedaante of een gedaante in een andere kleur of …