Ervarings Verhalen

Lees hier over diverse onderwerpen

toeval

Toeval bestaat niet

Durf te vertrouwen

Toeval bestaat niet..

Ik weet nog zo goed dat ik wel eens twijfelde of iets wel de bedoeling was of goed voor mij zou zijn.

Bijvoorbeeld toen ik dringend een nieuw huis nodig had na mijn scheiding. Ik had al wel een huis gezien maar toen ik die aan een vriend liet zien kwam er een “nee joh”.

Toen ging ik twijfelen of dit wel een goed huis was en ik sprak het volgende uit: “Best Universum, als dit huis werkelijk voor mij heilzaam is en het de bedoeling is dat ik daar ga wonen wil je me dan 5x hetzelfde huis laten zien door het voorbij te laten komen.”

En je mag hier van vinden wat je vindt. Echter kwam het huis voorbij op verschillende manieren en plekken. Toen zei ik tegen mijzelf. Oké Limda, dit was de vijfde keer. Wil je nu blijven twijfelen of pak je deze kans en kies je dus voor dit huis. Want toeval bestaat niet en je verzoek aan het universum is gehoord.

Dat huis heb ik uiteindelijk gekozen en gekregen. En zo zijn er nog een aantal voor mij belangrijke momenten geweest waardoor ik nu heel erg goed weet dat toeval niet bestaat. Dat het universum je altijd helpt en signalen en boodschappen aan je doorgeeft.

Alleen dat het soms best eng en spannend is om erop te vertrouwen en ervoor te gaan. Als je het pakt, de kans. En als je luistert naar de boodschap dan merk je op een gegeven moment dat de angst en onzekerheid ongegrond is.

Doe jij dit ook wel eens? Dat je zegt: nou als dit of dit nog een keer gebeurt dan weet ik dat het de bedoeling is en ik ervoor dien te gaan?

Mooi hè, ook jij kan dit en doet dit misschien al.

Als jarenlange ervaringsdeskundige kan ik alleen maar zeggen, ga ervoor. Angst is enkel angst en kan je oplossen. Je loopt niet meteen in 7 sloten tegelijk.

Go for it.

Liefs Linda

Reacties op deze pagina zijn gesloten.
Energie-in-woning

Energie in een woning

Veelal krijg ik vragen over de aanwezige energie in een woning. En het zijn goede vragen want nog niet iedereen is bewust …

toeval

Toeval bestaat niet

Toeval bestaat niet.. Ik weet nog zo goed dat ik wel eens twijfelde of iets wel de bedoeling was of goed voor mij zou zijn. …

Je-kind-voelt-jou

Hoe jij je voelt, voelt je kind

Heb jij door welke invloed jij hebt als volwassene en ouder die kinderen in diens nabije omgeving heeft? Ik merk dat de meesten …