Ervarings Verhalen

Lees hier over diverse onderwerpen

toeval

Toeval bestaat niet

Durf te vertrouwen

Toeval bestaat niet..

Ik weet nog zo goed dat ik wel eens twijfelde of iets wel de bedoeling was of goed voor mij zou zijn.

Bijvoorbeeld toen ik dringend een nieuw huis nodig had na mijn scheiding. Ik had al wel een huis gezien maar toen ik die aan een vriend liet zien kwam er een “nee joh”.

Toen ging ik twijfelen of dit wel een goed huis was en ik sprak het volgende uit: “Best Universum, als dit huis werkelijk voor mij heilzaam is en het de bedoeling is dat ik daar ga wonen wil je me dan 5x hetzelfde huis laten zien door het voorbij te laten komen.”

En je mag hier van vinden wat je vindt. Echter kwam het huis voorbij op verschillende manieren en plekken. Toen zei ik tegen mijzelf. Oké Limda, dit was de vijfde keer. Wil je nu blijven twijfelen of pak je deze kans en kies je dus voor dit huis. Want toeval bestaat niet en je verzoek aan het universum is gehoord.

Dat huis heb ik uiteindelijk gekozen en gekregen. En zo zijn er nog een aantal voor mij belangrijke momenten geweest waardoor ik nu heel erg goed weet dat toeval niet bestaat. Dat het universum je altijd helpt en signalen en boodschappen aan je doorgeeft.

Alleen dat het soms best eng en spannend is om erop te vertrouwen en ervoor te gaan. Als je het pakt, de kans. En als je luistert naar de boodschap dan merk je op een gegeven moment dat de angst en onzekerheid ongegrond is.

Doe jij dit ook wel eens? Dat je zegt: nou als dit of dit nog een keer gebeurt dan weet ik dat het de bedoeling is en ik ervoor dien te gaan?

Mooi hè, ook jij kan dit en doet dit misschien al.

Als jarenlange ervaringsdeskundige kan ik alleen maar zeggen, ga ervoor. Angst is enkel angst en kan je oplossen. Je loopt niet meteen in 7 sloten tegelijk.

Go for it.

Liefs Linda

author avatar
LindaKrohne75
Reacties op deze pagina zijn gesloten.
gedaante

Mijn kind ziet een donkere gedaante op zijn kamer

Het komt best wel regelmatig voor dat kinderen iets zien zoals een donkere gedaante of een gedaante in een andere kleur of …

Let-op-energie-vampieren

Let op voor energie vampieren

Waarschuwing: let op energie vampieren Dat zijn mensen die bewust of onbewust, dus ze weten wel of niet wat ze werkelijk …

negatieve-energie-bij-je-partner

Wat als je partner negativiteit bij zich draagt?

Het komt best wel regelmatig en veel voor dat er binnen relaties negativiteit aanwezig is. Denk bij negativiteit gerust aan …