Afspraak maken

Ja, ik wil graag een afspraak met Linda

Wat kan ik verwachten van een afspraak met Linda

Ik werk alleen op afspraak!

Een afspraak maken kan via telefoon, email of whatsapp.

Ben je een bestaande klant én in bezit van het wachtwoord voor het maken van online afspraken? Klik dan op de onderstaande button.


Boek nu

 

Live of online?

Een afspraak kan live plaatsvinden te Apeldoorn of online via Zoom, Skype of Messenger Video.

Op welke dagen?

Ik maak afspraken op maandag, woensdag en vrijdag.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de afspraak gaan we aan de slag met de oorzaken van jouw klachten. De klachten waar je last van hebt, zijn een gevolg. Ze zijn nooit de oorzaak. Als jij last hebt, is je energiesysteem niet in orde. Dat gaan we dus tijdens de afspraak oplossen. Dit door je onverwerkte negatieve emoties en trauma op te lossen. En als er nog andere negatieve energie aanwezig is, door ook deze te verwijderen uit je energie systeem. Via simpele technieken. Welke je vervolgens zelf kunt toepassen voortaan.

Hoeveel sessies?

Afhankelijk van hoe lang je al last hebt, hoe snel je de technieken oppakt, heb je 1 of meerdere sessies nodig. De meeste mensen zijn tussen de 1 tot 6 sessies bezig met het verwijderen van entiteiten, leren van de techniek voor het oplossen van negatieve emoties.

Indien er sprake is van psychose of schizofrenie, zijn er meerdere sessies nodig. En als je naast emotionele blokkades last hebt van entiteiten, zwarte magie en voodoo, een burn-out, depressie of anderszins, dan kan het zijn dat je meer sessies nodig hebt om van je klachten af te komen.

Afspraak met Linda

Je bent niet alleen

Ooit een bijzonder moment gehad met een vogel of vlinder? Klopt, je bent namelijk niet alleen..

Stemmen in het hoofd

Stemmen in het hoofd, een verhaal uit de praktijk.

Slaap je slecht?

Slaap je slecht? Dan kan het zijn dat hoe langer het duurt, je je steeds slechter gaat voelen. Wij mensen hebben slaap nodig. …