Afspraak maken

Ja, ik wil graag een afspraak met Linda

Wat kan ik verwachten van een afspraak met Linda

Ik werk alleen op afspraak!

Een afspraak maken kan via telefoon, email, whatsapp, sms, messenger, line, signal, telegram en skype.

Live of online?

Een afspraak kan live plaatsvinden te Apeldoorn of online via Zoom, Skype, Messenger Video.

Op welke dagen?

Ik maak afspraken op maandag, woensdag en vrijdag. Op andere momenten kan ook, alleen zie de tarieven voor de details.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de afspraak gaan we aan de slag met de oorzaken van jouw klachten en problemen. De klachten waar je last van hebt, zijn een gevolg. Ze zijn nooit de oorzaak. Als jij last hebt, is je energiesysteem niet in orde. Dat gaan we dus tijdens de afspraak oplossen. We beginnen met het oplossen van allerlei negativiteit in jezelf. Denk daarbij aan, emoties, energie, gedachten, overtuigingen, trauma, herinneringen. Ik leer je een aantal technieken welke je zelf kunt toepassen om jezelf te kunnen genezen. Ook is het mogelijk om een traject te volgen als je vastloopt in je werk of het starten van je eigen onderneming. Zo leidt ik veel therapeuten en coaches op.

Mag er iemand met mij mee?

Als je jonger bent dan 12 jaar, dan mag één van je ouders uiteraard mee. Dat is niet persé altijd nodig en een must. Verschilt per kind en situatie. Dat geef ik al wel heel duidelijk aan vooraf. Soms zit een ouder er heel even bij, gaat weg en sluit op het einde weer aan.

Als je ouder bent dan 12 jaar en last hebt van dementie, psychose of iets anders wat communicatie moeizaam maakt, dan komt het voor dat een partner of kind aanwezig is tijdens de behandeling. Dit zijn echt uitzonderlijke situaties. Ik geef heel duidelijk aan vooraf of het noodzakelijk is dat iemand continue aanwezig is tijdens de behandeling. Vaak niet namelijk.

Stel je bent beiden ouders van een kind met problemen. Dan zal ik jullie beiden individueel spreken.

Waarom doe ik het op deze wijze? Dit werkt het beste aangezien er privacy gevoelige en zeer persoonlijke onderwerpen aan bod komen. Daarbij is het niet handig als je ouders, (ex)partner aanwezig is, wat maakt dat je niet alles uitspreekt en vertelt. Achteraf kunnen jullie zelf bepalen wat je vervolgens wel en niet verteld aan elkaar. Overigens blijft wat wij tijdens een sessie bespreken tussen ons, mits we daar een andere afspraak over hebben gemaakt.

Kortom, ik behandel 1 persoon per afspraak. En in 99% van de afspraken is er niemand anders aanwezig tijdens de sessie.

Als er iemand met je meereist, dan kan diegene prima comfortabel wachten in ons bedrijfsrestaurant of de lobby.

Hoeveel sessies?

Afhankelijk van hoe lang je al last hebt, hoe snel je de technieken oppakt, heb je 1 of meerdere sessies nodig. De meeste mensen zijn tussen de 1 tot 6 sessies bezig met het verwijderen van entiteiten, leren van de techniek voor het oplossen van negatieve emoties.

Indien er sprake is van psychose of schizofrenie, zijn er meerdere sessies nodig. En als je naast emotionele blokkades last hebt van entiteiten, zwarte magie en voodoo, een burn-out, depressie of anderszins, dan kan het zijn dat je meer sessies nodig hebt om van je klachten af te komen.

Alles hangt af van jouw inzet, tijdens en na de behandeling.

Belangrijk:

  • Zonder een ondertekende behandelovereenkomst start ik geen behandeling.
  • Voor de administratie heb ik nu eenmaal je adres nodig. Dat is voor mij een verplichting, conform de regelgeving in Nederland. Ik doe verder niets met die gegevens, zie de privacyregeling in de behandelovereenkomst.
  • Ik stuur vooraf altijd een behandelovereenkomst en vragenlijst toe per mail. Indien je deze niet vooraf invult en terugstuurt/inlevert, dan dient dit direct aan het begin van de sessie te gebeuren. Let wel, het kost tijd en die tijd gaat af van het werkelijke behandelen.

Maak nu je afspraak:

1e keer? Klik hier.

Al een keer geweest? Klik hier.

Afspraak met Linda

Jarenlang heb ik het verkeerd gedaan

Afgelopen week ben ik tot voor mij verrassende inzichten gekomen.  En die wil ik met je delen.  Ik probeer dagelijks (lukt …

Ik zat in de duisternis

Ik zat in de duisternis. Geen idee waar ik was. Het was donker, dat wist ik wel. En het stonk buiten. Vreselijk. Er was geen …

onveiligheid

Is er negativiteit in jouw huis?

Als je huisje een kruisje heeft. En je kind heeft er veel last van. Dat is het jouw verantwoordelijkheid om dat op te lossen. …