Ervarings Verhalen

Lees hier over diverse onderwerpen

negatieve-energie-bij-je-partner

Entiteiten en je relatie

Misschien niet leuk om te horen alleen wel wat er in 99% van de gevallen speelt

Het is in mijn jarenlange ervaring erg duidelijk dat als er entiteiten aanwezig zijn in een gezin, dan zijn er tegelijkertijd in 99% van de gevallen problemen in de liefdesrelatie. En ik weet dat dit niet fijn is om te horen. Velen willen het ook niet weten. Want het ligt gevoelig. En dat begrijp ik heel erg goed, ik heb het zelf ook ervaren immers. Gelukkig hoef je meestal niet uit elkaar te gaan, dat scheelt weer toch? 🙂
Waarom is dit zo?
Simpelweg omdat entiteiten altijd zwakke personen zoeken waar ze gebruik van kunnen maken om bijvoorbeeld hun energie van af te pakken. En als er problemen zijn in de relatie dan is er minstens 1 persoon met onzekerheid, angst, boosheid, teleurstelling en met name seksuele frustraties. Want lieve mensen als er al even geen intimiteit is in de relatie, dan ontstaat er een enorm disbalans (op meerdere niveaus) in een persoon waardoor er veel negativiteit ontstaat binnenin die persoon. Dan ben je juist zeer aantrekkelijk voor entiteiten.
De energie binnenin de relatie dient te verbeteren
Wil men überhaupt voor altijd afkomen van de entiteiten. Let wel: ik zeg voor altijd. Dat is namelijk waar ik voor sta. Ik kan altijd wel even iets verwijderen en weghalen alleen wat heb je daaraan als het op korte termijn weer terugkeert. En meestal negatiever/sterker dan voorheen? Dan ontstaan er mogelijk veel grotere problemen en dat is dus niet mijn werkwijze. Velen willen dit wel, dat merk ik aan de dagelijkse aanvragen. En natuurlijk begrijp ik dit echter het gaat in vele gevallen veel slechter als ik of een ander dat doet. De meesten hebben namelijk al “hulp” gehad echter is de situatie verergert en/of verslechterd.
Dit is echt nodig
Wat er wel dient te gebeuren is dat er iets dient te veranderen in de relatie zelf. Er dient anders en beter gecommuniceerd te worden, er dienen gedragsveranderingen plaats te vinden. Men dient te werken aan zichzelf, zelfstandig. En ook aan de relatie.
Mijn hulp bestaat uit meerdere dingen
Ten eerste help ik met het verwijderen van entiteiten en andere vormen van negatieve energie. Ten tweede help ik de individu de oorzaken van diens negativiteit op te lossen zodat er geen entiteiten meer aangetrokken worden. Als derde begeleid ik individuen of stellen met het positief veranderen van hun relatie. En ten vierde, ik help de eventueel aanwezige kinderen indien deze last ervaren of worden overgenomen door entiteiten.

Heb je behoefte om meer hierover te weten of heb je een vraag? Neem gerust contact op. 

Ik wil nog een kind

Maar ik ben al wel heel moe soms

Je bent moeder en je bent moe. Het moederschap vraagt meer van jezelf dan je had kunnen voorzien. Het is veel werk om alles te regelen, te verzorgen en die dingen te blijven doen die je dien te doen.
Als moeder van 3, inmiddels volwassen zonen, begrijp ik je. Het is veel werk. Er komt veel op je af, zowel bij de eerste als wel bij elk volgend kind. Een aantal mensen zeiden tegen mij en hoor ik tegen andere vrouwen zeggen, de volgende wordt makkelijker hoor. Nou in een zeker opzicht wel omdat vele dingen niet meer nieuw zijn. Echter tijd voor jezelf maken, zo min mogelijk stress ervaren en de rust in jezelf bewaren en bewaken wordt echt moeilijker.
Ik spreek steeds vaker vrouwen die als ze heel eerlijk zijn, spijt hebben dat ze een kind hebben gekregen. En ik begrijp dat. Want de tijd waarin we nu leven is niet eenvoudig. Er is veel gaande in de wereld waar je kind mee geconfronteerd wordt en jij als ouder ook. Bijvoorbeeld: er is een leerplicht echter je bent het niet eens met het lesmateriaal welke tegenwoordig gaat over seksualiteit. Dan heb je het best lastig.
Daarnaast merk ik dat vele jonge moeders al gestrest en gespannen waren voordat ze zwanger werden. Niet of onvoldoende hebben nagedacht voordat men zwanger werd over de toekomst en de nieuwe verantwoordelijkheden en hoe daar op een juiste wijze invulling aan te geven. Met de illusie “het zal wel goed komen” ontstaan er problemen en komt het niet goed. Immers gaat helemaal niets vanzelf. Ja, de verkeerde kant op als er stress en spanning in jezelf aanwezig is.
De situatie van de moeders voor de zwangerschap in combinatie met een aanzienlijk gebrek aan logisch verstand en informatie maakt dat vele moeders momenteel bij mij in de praktijk zijn voor therapie. Het is zorgwekkend. Sommigen dachten werkelijk dat de komst van een kind hun liefdesrelatie of de relatie met zichzelf zou verbeteren. Helaas blijkt het tegendeel. Dus de toename aan jonge kinderen in mijn praktijk is te verklaren. Tevens nemen de problemen bij kinderen toe momenteel, de mentale problemen zijn er. Suïcidale gedachten, anorexia, luchtwegproblemen, depressie, etc.
Als je al een kind hebt, en je bent al moe, los die moeheid dan eerst op voor je aan weer een zwangerschap begint. Het wordt allemaal nog vermoeiender namelijk is mijn ervaring. Logisch want er komt nog een levend wezen bij die ook alle aandacht nodig heeft en wenst en eist. En je hebt al amper tijd voor jezelf. Hoe zie je dat dan voor je?
Natuurlijk mag je doen wat je wilt. Zeker. Echter denk na voor je begint. Bespreek alles omtrent de opvoeding en hoe om te gaan met de wereld- en landelijke situaties goed en serieus met je partner. Want het is niet makkelijk. Het is ook veel. Bespreek de rol- en taakverdeling en als je niet op 1 lijn staat, dan is mijn advies om te wachten.
Gevoelig onderwerp, ik weet het. Echter ik voel aan alles dat dit bericht nodig is. Dus als jij hier iets aan hebt, ajb.

Wil je hier meer over weten of heb je een vraag? Neem gerust contact op. 

Is-mijn-auto-vervloekt

Is mijn auto vervloekt?

Hoe kan het toch dat er rare dingen gebeuren?

Het lijkt wel of iemand mijn auto heeft behekst ofzo.. ik ervaar allemaal rare dingen tijdens het autorijden.
Herkenbaar
En ja het is mogelijk dat er een vervloeking en/of zwarte magie is toegepast. Dan kunnen de banden ineens gaan glijden op een rotonde of in een bocht waar je normaal nooit last hebt. Of het stuur werkt even kort niet mee. Het zijn dan van die korte momenten dat je schrikt. In ieder geval raakt het je. Althans dat ervaren de meesten.
Let op je energieniveau
En als het vaak genoeg plaatsvindt, dan ontstaat er een angst in jezelf waardoor je nog kwetsbaarder wordt voor dit soort praktijken.
Daarom nemen degenen die dit ervaren uiteindelijk ook contact op want bij het laten controleren van de auto wordt er helemaal niets gevonden. En het komt vaker voor dan 1 keer, steeds iets anders, dus dan ga je je toch afvragen wat er aan de hand is.
De laatste maanden word ik in ieder geval steeds vaker benaderd met dit soort situaties en vragen. Gek hè? Misschien staat het in verband met het feit dat het met velen steeds slechter gaat mentaal gezien?
Als je een auto hebt en je maakt onverklaarbare dingen mee. Dan kan het inderdaad zijn dat iemand energie stuurt of heeft gestuurd naar je auto. Dit gaat niet uit zichzelf weg is de ervaring.
Het is nu eenmaal niet moeilijk om energie, zowel positief als negatief naar iets of iemand te sturen. Heb je weleens op sociale media van die films gezien dat er gezongen wordt naar 1 plant en gescholden naar de andere plant. Je ziet het verschil. Dat kan iedereen naar alles.
Wat kan je doen?
Je kunt even met palo santo door de auto heengaan, dat helpt bij vele energie verwijdering. Zie hier voor palo santo

Wil je hier meer over weten of heb je een vraag? Neem gerust contact op. 

gedaante

Mijn kind ziet een donkere gedaante op zijn kamer

Wat te doen als je kind iets ziet in een kamer?

Het komt best wel regelmatig voor dat kinderen iets zien zoals een donkere gedaante of een gedaante in een andere kleur of vorm in een kamer of huis. Wat kan je dan doen als ouder?
Ten eerste is het in feite heel normaal dat kinderen voornamelijk tot 8 jaar en tegenwoordig ook oudere kinderen tot 20 jaar iets waarnemen in hun kamer of in huis. Dat komt omdat kinderen nog goed in verbinding zijn met al wat er is en nog niet zoveel nadenken en in het hoofd zitten als volwassenen. Hun bewustzijn is zuiverder en daardoor nemen ze vaak meer waar dan ouderen.
Alleen is het natuurlijk best even schrikken en eng als je kind zegt dat hij/zij iets ziet op diens slaapkamer. Dat begrijp ik. Mogelijk zie je als ouder zelf helemaal niets. Voel je ook niets. En zie je angst of verdriet bij je kind. Ook kan het zijn dat je kind speelt met een onzichtbaar vriendje welke ze niet angstig of verdrietig maakt maar vrolijk. Het belangrijkste is dat je als ouder kalm blijft. Ook al neem je zelf niets waar en is je kind angstig, blijf kalm. Makkelijker gezegd dan gedaan, dat weet ik, alleen jij dient toch je emoties enigszins onder controle te houden. Anders raakt je kind nog meer in de angst wat meestal negatieve gevolgen heeft. Lukt het je niet om kalm en rustig te blijven, dan kan je altijd contact met mij opnemen via whatsapp via 0031628311033 (Nederland), dan help ik je zodra ik tijd heb.
Een gedaante zoals een figuur, een wolk energie, of iets anders noemen we entiteiten. De meesten hebben wel eens van demonen gehoord, dat is 1 soort entiteit en er zijn er duizenden.
Wat je verder kunt doen is eerst vaststellen of je er zelf bang van wordt of bent. Want als dat zo is, dan kan je je kind niet helpen aangezien je dan vanuit angst gaat handelen en jouw kind voelt jouw angst. De meeste kinderen worden dan bang of banger. Dat is niet handig als het entiteiten zoals demonen zijn die zich voeden met angst en daardoor sterker worden. Als een entiteit sterk is, dan kan het jou en je kind beïnvloeden. Echter, wees enigszins gerust ajb, want er gebeuren echt niet meteen ernstige dingen zoals in de exorcisme films. Echt niet. Bij twijfels, contact opnemen.
Verder dien je niet zomaar te denken dat het een familie lid is die is overleden. Dat is lang niet altijd het geval namelijk. Wel merk ik dat de meeste ouders dat denken. Nou tegenwoordig zijn er vele andere soorten actief en dat merk ik aan het aantal toenemende afspraken in mijn praktijk. Dus het kan wel dat het een familielid is, echter wil dat ook niet altijd zeggen dat die entiteit dan positieve bedoelingen heeft.
Dan dien je niet het gesprek aan te gaan ermee als je zelf geen ervaren exorcist bent. Doe je dat met een entiteit die negatieve intenties heeft, dan geef je het kracht en dat is niet handig.
Ga geen salie gebruiken ajb, dat verergert in vele gevallen de situatie. Wel kan je palo santo branden, echter kan dat tijdelijk een opluchting geven en kan het gewoon terugkomen.
Verder wat je wel dient te doen is dus rustig en kalm blijven voor zover mogelijk en hulp inschakelen. Nu is dat nog wel een uitdaging want er zijn tegenwoordig velen die zich een medium, paragnost, expert, exorcist noemen. Dat weet ik omdat velen van mijn klanten zijn geholpen door zo iemand waardoor de problemen veel erger werden, niet overgingen, of terugkwamen. Een ervaren exorcist is al jarenlang elke dag bezig met het verwijderen van negatieve energie in welke vorm dan ook, net als ik. Er zijn er niet zoveel hoor is mijn ervaring. Elke katholieke kerk heeft als het goed is een exorcist echter die zijn lang niet allen bekwaam en niet sterk genoeg. Daarnaast duurt het soms veel te lang voor dat het probleem is opgelost.
Als het een kind is die last heeft, dan kan je vaak als moeder of als vader heel veel oplossen met mij samen zodat je kind er minder of helemaal geen last meer van heeft. Het is per kind, per situatie verschillend en anders. Het beste kan je contact opnemen om te bespreken hoe en wat, whatsapp 0031628311033 (Nederland).
Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp om te laten vaststellen of het een negatieve of positieve entiteit betreft. Kinderen zijn zwak en worden snel te zwak om nog weerstand te kunnen bieden tegen bijvoorbeeld demonen.

 

Wil je hier meer over weten of heb je een vraag? Neem gerust contact op. 

Let-op-energie-vampieren

Let op voor energie vampieren

Let goed op voor energie vampieren

Waarschuwing: let op energie vampieren
Dat zijn mensen die bewust of onbewust, dus ze weten wel of niet wat ze werkelijk doen, jouw energie afnemen.
De laatste weken zijn er steeds meer mensen die hier last van hebben. De meesten hebben het nog niet door maar horen het van mij in de tweewekelijkse healing sessies of tijdens afspraken.
Je kunt een energie vampier niet eenvoudig herkennen. Ook kan je ze niet stoppen.
Je kunt plotselinge emoties en gevoelens ervaren zoals verdriet, paniek, woede, boosheid, haat. Want daar zit een energie vampier vol mee. Tevens kan je fysieke klachten ervaren welke je niet krijgt opgelost. En wat dacht je van plotselinge moeheid.
En vergis je niet, je komt er altijd te laat achter. Je dient eerst weer voldoende energie te hebben om jezelf er tegen te kunnen beschermen.
Het is frustrerend als je hier last van hebt. Want waarom moeten ze jou hebben?
Wel, er zijn diverse redenen. Een ervan is dat je heel veel licht uitstraalt en dat heeft een vampier nodig om te overleven.
Dus positief in feite echter is de last die je ervan ervaart verreweg van positief.
Wel is het een signaal dat je jezelf echt veel beter dient te beschermen hiertegen. Dat is waar je uiteindelijk nadat je je les hebt geleerd, dankbaar voor zal zijn.
Een energie vampier komt dus naast heel veel halen, ook iets brengen. En om dat te zien, te accepteren is een bepaalde mate van bewustwording vereist.
Hulp nodig in ervan afkomen? Maak gerust een therapie afspraak via 0031 6 283 11 033 of 0034 6 993 46 095

Neem gerust contact op. 

negatieve-energie-bij-je-partner

Wat als je partner negativiteit bij zich draagt?

Wat te doen als je partner negatieve energie bij zich draagt?

Het komt best wel regelmatig en veel voor dat er binnen relaties negativiteit aanwezig is. Denk bij negativiteit gerust aan boosheid, woede, frustratie, verdriet, angst, teleurstelling, demonen en entiteiten.
Als je midden in de nacht zo rond een uur of 3 wakker wordt dan is de kans groot dat er negatieve entiteiten aanwezig zijn in je nabijheid. Zo kan het zijn dat je allerlei duistere figuren om je bed ziet staan of dat er veel duister om je partner hangt welke naast je ligt te slapen.
Ik heb zelf regelmatig meegemaakt dat een partner zo vol zat met negatieve emoties en gevoelens, dat er om het bed allerlei demonen en entiteiten aanwezig waren om zich te voeden met al die negatieve energie. Ik werd daar wakker van want ik kreeg er last van. Het voelde alles behalve prettig.
Vele cliënten in mijn praktijk ervaren dit ook. Alleen wat kan je eraan doen als je doorhebt en merkt dat er negativiteit in en om je partner aanwezig is. Hier een aantal dingen die je kan overwegen om te doen:
1. Bescherming van je eigen energiesysteem en zelf
2. Op een andere kamer slapen
3. Het bespreekbaar maken met je partner
4. Je partner aangeven dat als je er zoveel last van hebt, je eist dat er wat aan wordt gedaan binnen een termijn door je partner (want het is op te lossen)
5. Zorgen dat je jouw zorgen, frustraties, teleurstelling, boosheid jegens je partner oplost in jezelf zodat je de negativiteit niet verergert
6. Als er negativiteit is, geen intimiteit met elkaar om overname van de negativiteit te voorkomen
7. De relatie beëindigen is in sommige situaties soms nog het enige wat je kunt doen voor jezelf

Uiteraard zijn niet alle opties makkelijk en eenvoudig of leuk. Zeker niet. Het kan soms heel moeilijk zijn om het te bespreken als je partner er niet voor open staat. Echter als je echt van jezelf houdt, dus er is zelfliefde aanwezig in jezelf dan dien je voor jezelf op te komen, je grenzen aan te geven en voor jezelf te kiezen.

Als je hier vragen over hebt, dan hoor ik het. Stuur gerust een mail, zodat ik een persoonlijk advies kan geven omdat het bovenstaande algemeen is en elke situatie en elk mens weer anders is.

Wil je hier meer over weten of heb je een vraag? Neem gerust contact op. 

love

Selflove

A few words out of love

May the next person who enters your life have a similar vibe to yours.
May it bring you that desire to venture out and believe in love again.
May it give you that nice feeling of home and make you feel free to be yourself.
May that next person not make you promises. Just be someone willing to show through your attitudes that you want him in his life.
That is someone willing and mature, to understand that not only love lives a relationship. That a relationship is built day by day, in overcoming challenges, in patience with the specifics of each one, in affection, in companionship and in the partnership of those who will not let go of your hand on the first bad days.
May it be a person who strengthens you, instead of making you question your own value and your ability to love and be loved.
Let it be a person that you don’t have to force for it to stay or show affection.
May it come in the natural rhythm that unites hearts.
I wish this for the next person who appears in your life: let it be light!
That’s enough to make things easier, to help you love yourself more and to show that real relationship shouldn’t be a test, but a portal for the inner growth of those who meet through love.

 

Wil je hier meer over weten of heb je een vraag? Neem gerust contact op. 

Je-kind-voelt-jou

Wat te doen als je jonge kind entiteiten ervaart?

Wat je het beste kunt doen lees je hier

Het is heel gebruikelijk en veel voorkomend dat jonge kinderen onder de 8 jaar entiteiten zoals overledenen, demonen en andere soorten entiteiten ervaren, ze zien, ze voelen, ze horen. In feite hebben volwassenen dat vroeger als kind op die leeftijd ook gekund en gedaan alleen hebben de meesten die informatie en herinneringen weggestopt in zichzelf.
Waarom zeg ik dit? Wel het valt me op dat er nog steeds veel ouders zijn die hun kind als die iets waarneemt heel bijzonder vinden. Dan ga je je kind een gevoel en gedachtegang meegeven dat het anders is dan anderen. Dat het iets kan wat niet normaal is, waar ze op latere leeftijd veel tot erg veel last van hebben. Dus dat is al iets wat je beter niet kunt doen.
Je dient je kind aan te geven dat het inderdaad mogelijk is dat er entiteiten worden waargenomen met 1 of meerdere zintuigen. Echter de manier waarop de ouder dit doet is het meest belangrijke.
Als de ouder zelf niets waarneemt omdat hij/zij de waarneming op jonge leeftijd heeft geblokkeerd in zichzelf, dan is de kans aanwezig dat je onzeker, onrustig en angstig wordt als ouder zodra je merkt dat je kind iets waarneemt. Deze onzekerheid, zorgen, angsten projecteert de ouder direct op het betreffende kind. Tevens ook naar de andere aanwezige kinderen als die er zijn. Door deze projectie, welke geheel automatisch verloopt en gaat, geeft het kind direct negatieve gevoelens en emoties, omdat het kind ook uitstekend de emoties, gevoelens en gedachten van de ouder waarneemt.
Daardoor komt er dan een negatieve energie te hangen omtrent de ervaring waarnemen van entiteiten/energie. Die negatieve energie maakt het kind zwakker, het maakt de ouder zwakker en als het een entiteit is met een negatieve bedoeling/intentie, wordt deze entiteit sterker en krachtiger. Dat is niet wat je wilt. Dat dien je niet te willen dat dit gebeurt.
Met andere woorden, als ouder dien je te zorgen dat je jouw negatieve gevoelens en emoties niet projecteert. Enkel ouders die voldoende correcte kennis hebben over entiteiten, weten dit en zullen in mindere mate hun negativiteit projecteren.
Stel dat jij als ouder eigenlijk niet zo goed weet wat je kind ervaart, dan kan je het kind in mijn ervaring en optiek niet goed, zonder negatieve emoties en gevoelens, uitleggen wat er aan de hand is en waarom het aanwezig is en wat het kind vervolgens het beste kan doen.
Velen zeggen als ouder: ach er is niets. Of: zeg maar dat het weg moet gaan.
Beste ouders, dat werkt geheel niet. En maakt meestal de situatie erger want wat gebeurt er als het kind naar je luistert en het wegstuurt maar de entiteit gaat niet weg. Dan gaat het twijfelen aan zichzelf en aan jou.. Dat is in de aanwezigheid van entiteiten echt een ongewenste situatie, want de entiteit wordt eenvoudig sterker en krachtiger.
Wat kan je het beste doen als ouder die geen tot onvoldoende kennis heeft over entiteiten? 
Iemand inschakelen die professioneel is en die ervaring heeft in het helpen en begeleiden van de kinderen en de ouders (ook heel belangrijk) bij de aanwezigheid van entiteiten. Want als er niets wordt gedaan aan het oplossen van de oorzaken van de aanwezigheid van de entiteit(en) dan komt het gewoon terug als het al wordt weggekregen.
Als je al wel ervaring hebt met entiteiten echter je bent toch bang dat er iets met je kind gebeurt, dan dien je hulp in te schakelen. Want je wilt jouw angst niet projecteren en overbrengen, omdat je kind anders zwakker wordt.
En zo blijven er weinig opties over. Ik weet het. Er zijn niet veel doorgewinterde experts in dit vakgebied met veel ervaring. Vele experts, merk ik aan de hoeveelheid afspraken in mijn praktijk, die wel claimen een expert te zijn, weten in mijn optiek onvoldoende en verergeren vaak de problemen.
Wat je altijd mag doen, is contact met mij opnemen. Ik ben zo helderziend, heldervoelend, helderwetend dat ik in luttele seconden weet hoe en wat en waarom, waardoor ik uitstekend in staat ben, gedegen advies te geven. Schroom niet, want je kind heeft hulp nodig als er entiteiten zijn. En je voelt zelf al wel of het helemaal goed zit of niet. Als je twijfelt of het wel goed zit, dan is dat het signaal dat er iets niet goed zit. Vertrouw je intuïtie als ouder.
Liefs Linda

 

Wil je hier meer over weten of heb je een vraag? Neem gerust contact op. 

alles-zit-tegen

Alles zit me tegen

Eén van de meest voorkomende oorzaken

Heb jij ook wel eens het idee dat alles je in het leven even tegenzit? Of heb je dat idee al heel lang?
Het is een vervelende gedachte en gevoel want het geeft je (kop)zorgen. Er ontstaat onzekerheid in jezelf en mogelijk ook frustratie of angst. En er ontstaan nog meer emotionele blokkades welke maken dat je energie niveau nog verder daalt.
Met tot gevolg dat er nog meer tegenslag ontstaat en wordt ervaren en je nog dieper zakt in de put.
Velen nemen contact met mij op omdat ze heel graag willen weten wat de oorzaak is van deze tegenslag. Men denkt in het algemeen dat iemand anders hen dit aan doet. Wel, dat is niet de kernoorzaak. Het kan zeker zo zijn dat iemand of meerderen je weinig goed wensen, echter niemand of niets heeft zoveel macht over jou zodat je dat werkelijk zo ervaart, mits jij hen die macht gegeven hebt.
En daar is dan ook direct de kern oorzaak van tegenslag. Je hebt op een bepaald moment de macht uit handen gegeven. Misschien heb je het wel opgegeven. Zodra iemand dat bewust of onbewust doet, dan geef je je eigen macht weg. En dan hebben anderen makkelijk toegang tot jou.
Als ik dit uitleg dan hoor ik veelal als eerste reactie: “Oh maar dat heb ik niet gedaan hoor, ik heb het niet opgegeven, ik blijf vechten”. Alleen hoeft het maar 1x een gedachte te zijn geweest welke door je hoofd is gegaan, en dan is het al gebeurd…… iets wat velen zich niet realiseren.
Degenen die hun overtuigingen loslaten zullen en kunnen veranderen. En degenen die vasthouden en in de ontkenning blijven, die zullen hun tegenslag nog blijven ervaren.
Tegenslag creëert men in eerste instantie zelf. Dat is de boodschap. Mogelijk geen leuke of wenselijke echter wel de waarheid zoals ik het al jarenlang ervaar in mijn praktijk.
Liefs Linda

 

Wil je hier meer over weten of heb je een vraag? Neem gerust contact op. 

Paranoia

Een oorzaak van entiteiten in een woning

Eén van de meest voorkomende oorzaken

Entiteiten in de woning waar een gezin woont, zijn vaak een signaal dat de energie in de liefdesrelatie niet zo optimaal en best is.
Het is nu eenmaal zo dat entiteiten afkomen op negatieve emoties, gedachten, gevoelens en gedrag. Dus als het tussen het koppel wat irritatie, frustratie, onvrede en niet vervulde verlangens spelen, dan is dat al een ingang voor entiteiten.
Vaak is mijn advies dan ook om de liefdesrelatie te verbeteren en te versterken. Alleen wat opvalt is dat de meesten zeggen: “Oh maar het zit wel goed tussen ons hoor. We hebben namelijk vaak genoeg seks.”
Vervolgens blijkt dan in de sessie dat er echt wel belangrijke zaken helemaal niet zo lekker zitten in de relatie. Het gaat in een liefdesrelatie om veel meer dingen dan enkel seks, wat weer iets anders is dan de liefde met elkaar te bedrijven…
Het meest voorkomende probleem is communicatie. Het is er te weinig, of helemaal niet. Velen praten in bed niet meer met elkaar tijdens de seks. Geven niet meer aan wat ze wel of niet zouden willen doen/ervaren of lekker of minder fijn vinden. Als die communicatie er uberhaupt al ooit is geweest. Want dat is lang niet het geval.
Echter zonder communicatie ontstaat er onduidelijkheid en onbegrip. Een bodem voor negativiteit. Velen voelen zich niet gehoord bijvoorbeeld. Nou dat gaat wringen en wrikken in de relatie en in de persoon zelf.
En daar komen entiteiten op af. Met een beetje pech blijf je er te lang mee doorlopen of zat er nog veel trauma uit het verleden en heb je een zware entiteit aan de haak geslagen waar je niet zelfstandig van af komt.
Jonge kinderen kunnen entiteiten waarnemen. Het zijn in enkele echt enkele gevallen de kinderen zelf die de entiteiten aantrekken. Alleen ook dan is het door emoties, energie en gedrag wat het kind van een ouder heeft overgenomen.
Ik kan hier nog veel meer over uitleggen en vertellen alleen is het voor nu even voldoende. Als je hier meer over wilt weten, dan hoor ik het graag.
Werk aan jezelf én aan je relatie!
Liefs Linda

 

Wil je hier meer over weten of heb je een vraag? Neem gerust contact op. 

negatieve-energie-bij-je-partner

Entiteiten en je relatie

Het is in mijn jarenlange ervaring erg duidelijk dat als er entiteiten aanwezig zijn in een gezin, dan zijn er tegelijkertijd …

Ik wil nog een kind

Je bent moeder en je bent moe. Het moederschap vraagt meer van jezelf dan je had kunnen voorzien. Het is veel werk om alles …

Is-mijn-auto-vervloekt

Is mijn auto vervloekt?

Het lijkt wel of iemand mijn auto heeft behekst ofzo.. ik ervaar allemaal rare dingen tijdens het autorijden. Herkenbaar …