FAQ

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van een 1e afspraak?

De eerste afspraak is bedoeld voor diegenen die therapie behoeven en willen volgen en die geen exorcisme of healing afspraak nodig hebben. De eerste afspraak is een introductie tot mijn werkwijze. Je ontdekt mijn communicatie wijze en mijn werkwijze zodat je helder krijgt wat ik doe en wat mijn totale werkwijze voor jou van toegevoegde waarde is. Na afloop van de eerste afspraak kan je, eventueel in overleg, overwegen een vervolgafspraak in te plannen of het te laten bij deze ene afspraak.

Wat kan ik verwachten bij een 1e afspraak?

We gaan altijd eerst beginnen met een goede en juiste aarding. Ook wel gronding genoemd. Dit is in het kader van veiligheid en snelheid een vereiste. Vanuit die aarding wat in principe je basishouding is, kunnen we verder met het aan de slag gaan van jouw problemen/klachten. Ik hanteer diverse interventietechnieken en healingtechnieken. Datgene dat werkt en het beoogde resultaat oplevert, wordt ingezet. Van te voren lastig te bepalen welke dat precies zullen zijn. Dat komt altijd in het moment zelf. Dat vraagt aan jou om mij te vertrouwen. Ik weet wat ik doe en doe het immers dagelijks en al jarenlang over de gehele wereld. Uiteraard leg ik indien nodig iets in het kort uit, alleen is dat lang niet altijd nodig en zinvol. Mijn werkwijze en motto is dat ik je de weg wijs en aangeef wat je dient te doen, zodat je het zelf kunt doen onder mijn professionele en persoonlijke begeleiding. Ik vind het namelijk zeer belangrijk dat je zelfredzaam en zelfstandig wordt. Dus ik leer je wat te doen. Zodat je in eventuele toekomstige vergelijkbare situaties weet hoe te handelen waardoor er geen problemen ontstaan waarvoor je hulp nodig hebt. En dat is mogelijk is mijn jarenlange ervaring. Je ervaart overigens direct resultaat tijdens een afspraak. En je ontvangt huiswerk om zelfstandig mee verder te gaan.

Wat is het doel van een vervolgafspraak?

Tijdens een vervolgafspraak gaan we verder met het oplossen van jouw problemen en/of klachten. En hanteren daarbij een aantal technieken die werken. Ik leer je in feite gaandeweg zelfstandig je problemen zelf op te lossen. Uiteraard onder mijn begeleiding. Het is belangrijk dat je zelf je eigen problemen oplost. Velen zijn echter op zoek naar een toverstafje en willen er zelf niet zoveel voor hoeven doen, ze willen gewoon van het probleem af. Begrijp ik helemaal. Alleen zo werkt het niet. Je kunt dan wel iemand om hulp vragen alleen is het 99,99% van de gevallen zo dat diegene je een tijdelijke oplossing of verlichting hebt gegeven. Ik sta voor een duurzame oplossing. Met andere woorden, ik gun je dat de huidige problemen niet nog eens een keer terugkeren. Daarvoor is nodig dat je zelf je problemen oplost en ik leer je hoe. De oorzaken van je problemen liggen immers in jezelf en niet buiten jezelf. Ook al lijkt het misschien soms wel buiten jezelf te liggen en dus door anderen te zijn ontstaan.  Je leert hoe langer je bij mij in therapie of opleiding bent, meer en meer hierover.

Wat kan ik verwachten van een vervolg afspraak?

We gaan verder met het oplossen van het probleem waarvoor je mijn hulp hebt ingeschakeld. Echter is het vaak zo dat de oorzaken op een ander emotioneel, mentaal, fysiek of energetisch vlag liggen. Daar waar de oorzaken zijn, gaan we aan de slag. We werken naar de kern van je probleem toe om die vervolgens met wortel en al te verwijderen. Als helderziende, helderwetende, heldervoelende, helderhorende en telepaat weet ik op eenvoudige wijze en erg snel waar de kern zit en hoe daar te komen. Dat scheelt aanzienlijk veel tijd en gedoe en ellende. Het maakt ook dat het lang niet altijd nodig is je gehele verhaal te doen als het een zeer nare ervaring betreft. Dat is voor velen fijn. In de vervolg afspraak gaan we dus samen gericht aan de slag. Jij bepaalt zelf het tempo welke je kan verhogen door aan de slag te gaan met het huiswerk dat je meekrijgt.

Hoeveel afspraken heb ik nodig?

Geheel afhankelijk van je probleem, van je bewustzijn, van de mate van aarding en of er entiteiten/zwarte magie aanwezig zijn. Daarnaast speelt medicatie, slaapgedrag een rol. En uiteraard speelt een eventueel perfectionisme en behoefte aan controle ook een rol in het tempo van oplossen van je problemen. Tot op heden heb ik nog geen cliënten gehad die meer dan 20 afspraken nodig hadden om een probleem op te lossen. Ook niet in het geval van een psychose of bezetenheid of burn-out. Na een eerste afspraak kan ik een betere inschatting maken van het aantal benodigde sessies, omdat ik dan een goed beeld hebt van je inzet, je programma’s en bewustzijnsniveau.

 

TECHNISCHE VRAGEN

Downloaden van een audio-bestand  in de winkel 

Zodra je een downloadbaar product hebt aangeschaft in de winkel. Krijg je direct na afrekenen een download button (paars van kleur) te zien. Je hebt 1x de gelegenheid om te downloaden. Dus als je het product aanschaft, graag zorgen dat je voldoende ruimte hebt op je apparaat. Mijn advies is om het aan te schaffen via de pc of laptop. Dan kan je direct de download toevoegen aan je Google Drive, the cloud, zodat je het vervolgens op elk apparaat kan afspelen, altijd.

Ik heb een membership, kan ik de webinar opnames ook downloaden?

Jazeker, zie de winkel en dan met name de categorie Members Only. Daar kan je de webinars downloaden. Je kunt dit ook vinden via Mijn Account overigens. Voor uitleg hoe te downloaden, zie de vraag hierboven ajb.

Kan ik het membership ook niet automatisch betalen?

Jazeker, stuur mij dan even een bericht. Dan regelen we dat direct.

Kan ik het membership altijd stopzetten?

Zie de Algemene voorwaarden.

 

 

 

Helderwetend zijn we niet allemaal op elk moment van de dag

Helderwetend-zijn
Helderwetend zijn

Schrijf een reactie.

Ik wil nog een kind

Je bent moeder en je bent moe. Het moederschap vraagt meer van jezelf dan je had kunnen voorzien. Het is veel werk om alles …

Is-mijn-auto-vervloekt

Is mijn auto vervloekt?

Het lijkt wel of iemand mijn auto heeft behekst ofzo.. ik ervaar allemaal rare dingen tijdens het autorijden. Herkenbaar …

gedaante

Mijn kind ziet een donkere gedaante op zijn kamer

Het komt best wel regelmatig voor dat kinderen iets zien zoals een donkere gedaante of een gedaante in een andere kleur of …