Wie heeft jou zoveel pijn gedaan?

dat je jezelf bent gaan haten..

Wie heeft jou zoveel pijn gedaan, dat je jezelf bent gaan haten?

Soms worden we gepest, getreiterd of horen we dingen over onszelf die als we ze vaak genoeg horen, gaan geloven… Dit kan een zodanige indruk op ons maken dat we er machteloos van worden. Want wat kan je doen om het te stoppen…. Zelf ben ik jarenlang gepest en misbruikt en weet wat dat met mijzelf heeft gedaan. Ik liep als jong meisje aan tegen de vraag: hoe kan ik zorgen dat het stopt? en Wie zijn zij om dit te doen? Helaas wist ik het toen niet. En voelde ik mij niet veilig genoeg bij mijn ouders om alles bespreekbaar te maken. Zoals zovelen hetzelfde doen, het bij jezelf houden. Al deze ervaringen leiden ertoe dat ik mijzelf ben gaan haten. Want omdat ik niet wist hoe dit te stoppen en ik continue hoorde dat ik lelijk was en anders was. Dit ging ook nog door op latere leeftijd. Kortom, de haat zat er goed ingeprent.

Een tijd geleden heb ik de tijd genomen om met mijzelf aan de slag te gaan omtrent dit thema. Want om anderen behulpzaam te kunnen zijn, wilde ik graag eerst deze haat uit mijn lijf. Hoe kan ik immers anderen het goede voorbeeld geven. Dus voordat ik voor mijzelf begon, dit eerst maar eens opgeruimd in mijzelf. Via meditatie en interventietechnieken zoals EFT en TAT heb ik dit alles verwerkt en losgelaten. En als ik het kan, kan jij het ook.

Houden van jezelf is belangrijk en essentieel. Je bent het waard om van jezelf te houden en van gehouden te worden. Je bent immers een mens, met potentie en capaciteiten. Je bent goed zoals je bent. Als een ander dat niet weet te respecteren en waarderen, dan is dat hun probleem. Leer daarmee om te gaan.. en maak er niet jouw probleem van.

Omring je met mensen die voor jou van toegevoegde waarde zijn, die je respecteren, die jou niet haten en bij wie je 100% jezelf mag en kan zijn. Ja, inderdaad.. dat betekent dat er veel afvallen. Klopt. Dat proces heb ik ook doorwandelt en het doet mij ontzettend goed ook al was dat best lastig. Als mensen echt bij mij willen zijn, komen ze vanzelf. En het mooie is, als je bezig bent met jezelf en je ruimt je onverwerkte emoties en trauma’s op, dan verandert je uitstraling en energieniveau. En dat trekt mensen aan die gelijkgestemd zijn. Dus er komen vanzelf positieve mensen op je pad die iets voor je kunnen betekenen.

Gun jij het jezelf om meer van jezelf te houden en te stoppen met haten van jezelf?

Bel gerust voor advies of maak een afspraak voor een sessie info@lindakrohne.nl .

Bel nu 0031 6 28311033

Warme groet, Linda Krohne

Linda-Krohne

Ik wil zo graag helpen

Wat moet ik doen? Het is voor mij zeer begrijpelijk dat je graag wilt helpen. Dat heb ik ook gedaan. Want het is vreselijk …

Twijfels

Mijn partner doet hele rare dingen

En dat was voorheen niet zo. Maar nu zoekt ze contact met andere mannen online. Ze stuurt video´s en foto´s en spreekt …

Negatieve-entiteiten

“Ik was in de hel”

Linda, ik bel je want ik heb even je hulp nodig. Al snel wordt duidelijk waar het om gaat. De persoon is van mening in de …