Ervarings Verhalen

Lees hier over diverse onderwerpen

Je-kind-voelt-jou

Hoe jij je voelt, voelt je kind

Hoe jij je voelt is van invloed op je kind

Heb jij door welke invloed jij hebt als volwassene en ouder die kinderen in diens nabije omgeving heeft?

Ik merk dat de meesten weinig tot geen idee hebben. Terwijl je juist megaveel invloed hebt. Want een kind tot 8 jaar oud voelt geheel hoe het met jou is. Steeds meer kinderen weten ook wat je denkt, want ze zijn telepatisch.

En hoe jij omgaat met jouw gevoelens, emoties, gedachten en energie, is wat je kind leert dat “normaal” en gebruikelijk is. Een kind leert datzelfde te doen. Want een kind neemt aan dat jij alles weet en alles uitstekend doet. Echter als we eerlijk zijn, dan is dat lang niet altijd het geval. Toch?

Zo kom ik kinderen tegen die depressief zijn omdat ze die emoties en gevoelens en gedrag hebben overgenomen van een volwassene.

En het gaat nog verder, namelijk dat er kinderen bij mij komen die demonen bij zich hebben omdat ze die hebben overgenomen van een volwassene.

Dat soort situaties zijn soms best heftig en ernstig. En in mijn optiek niet nodig. Want soms loopt het niet zo best af voor het kind. En dat zeg ik niet om je bang te maken, alleen gun ik je om je bewuster te worden van jouw invloed. En ja, jij kan hier van alles aan veranderen als je dat werkelijk wilt. Dat je nog niet weet hoe en wat, is niet erg. Dat weten er weinig want je leert het niet op school.

Werk aan jezelf, ga aan de slag met jezelf als je problemen ervaart en hebt en geef een beter voorbeeld aan de kinderen.

Warme groet, Linda Krohne

06-28311033

Reacties op deze pagina zijn gesloten.
Energie-in-woning

Energie in een woning

Veelal krijg ik vragen over de aanwezige energie in een woning. En het zijn goede vragen want nog niet iedereen is bewust …

toeval

Toeval bestaat niet

Toeval bestaat niet.. Ik weet nog zo goed dat ik wel eens twijfelde of iets wel de bedoeling was of goed voor mij zou zijn. …

Je-kind-voelt-jou

Hoe jij je voelt, voelt je kind

Heb jij door welke invloed jij hebt als volwassene en ouder die kinderen in diens nabije omgeving heeft? Ik merk dat de meesten …