Ervarings Verhalen

Lees hier over diverse onderwerpen

Je bent niet alleen

Je bent nooit alleen

Alleen zijn we niet. Hoe vaak heb je wel eens een vogel of vlinder gezien welke langer om je heen blijft vliegen, fladderen, zitten dan gebruikelijk? Dat je dan een gevoel of een gedachte kreeg in de zin van: “Hey wat apart, zou dat iets betekenen? of Het lijkt net of het dier een boodschap heeft?”

Steeds meer mensen maken dit soort speciale momenten mee. Dat er ineens een roodborstje verschijnt en je denkt terug aan je overleden vriend. Of je ziet een adelaar in de lucht en je krijgt beelden welke je brengen naar een ander gebied of zijn. In mijn praktijk hoor ik diverse voorbeelden alleen vind een ieder het lastig om onder woorden te brengen wat ze meemaakten. Woorden schieten soms te kort.

De ongeziene wereld, ongezien voor ons fysieke oog, is altijd aanwezig. Het universum dus. Al dat er is. En zei geeft ons via diverse wijzes signalen en boodschappen door. Ze communiceert met ons. Ze helpt ons. Ze geeft continue boodschappen en signalen. En het is aan ons om ons bewust te worden. Zodat we die boodschappen waarnemen via onze zintuigen.

Als je de boodschappen waarneemt, kan je verder op je pad. Het geeft antwoord of een oplossing op iets waar je toevallig mee bezig bent of tegenaan loopt. Hoe bewuster je wordt, hoe meer boodschappen je waarneemt. Ik omschrijf dit zelf als dat er een geheel nieuwe wereld voor mij is open gegaan.

Een prachtige ontdekkingsreis. En hoe leuk om te weten dat je nooit alleen bent. Dat er altijd positieve begeleiding aanwezig is op wie je kunt terugvallen, steunen. Aan wie je je vragen kunt stellen. Het is werkelijk een wonderlijke wereld en dimensie.

Ook al is het fysieke lichaam niet meer aanwezig. De spirit, geest, ziel, energie is er wel degelijk. Durf waar te nemen.. en geniet van al die kleine wonderen. Zoals die ene vlinder. Dat ene oogcontact. De gracieusheid, glans, kracht, energie van de natuur en dieren om ons heen.

Ik gun ook jou om te genieten van de wonderlijke ongeziene wereldse boodschappen en boodschappers.

Je bent niet alleen

Je-bent-niet-alleen
Je bent niet alleen

2 Reacties

 • Aafje Van Hoecke

  Beste mevrouw Linda, Zo leuk voor mij om op ontdekkingsreis te kunnen gaan met jouw helende uitleg over waar ik van kinds af aan met geconfronteerd ben geworden. Volgens een al overgegaan medium ben ik een oude geest en als kind zag ik ook al veel dingen die een ander niet kon zien. Ik ben natuurlijk ook sensitief en voel sedert het jaar 2014 terug heel veel aan. Mijn bijzonder lieve vader is in december 2013 overgegaan en vanaf 2014 begon het allemaal weer. Volgens het medium Robert Cash is mijn vader heel veel bij mij en dat vind ik natuurlijk fantastisch! Alhoewel ik toch een beetje ongerust ben voor het paranormale is de drang toch sterk om me in deze materie meer te verdiepen. Ik voel sedert 8 januari ’19 een zware druk in en op mijn hoofd en zou dat dan kunnen dat dat te maken heeft met het openen van mijn kruinchakra naar de goddelijke energie? Hartelijk dank voor uw antwoord beste mevrouw Linda. Aafje P.S. Ik ben een Vlaamse en woon in Gent. (België)

  • LindaKrohne75

   Hallo Aafje, de druk op je hoofd heeft voornamelijk te maken met het onderdrukken van je gevoelens en emoties. En we zijn allen een oude geest uiteraard, want de ziel leeft oneindig. Fijn dat je je zintuigen aan het ontwikkelen bent. Zo zal je snel ontdekken dat we allen medium zijn. Warme groet, Linda

 • Schrijf een reactie.

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ik zat in de duisternis

  Ik zat in de duisternis. Geen idee waar ik was. Het was donker, dat wist ik wel. En het stonk buiten. Vreselijk. Er was geen …

  onveiligheid

  Is er negativiteit in jouw huis?

  Als je huisje een kruisje heeft. En je kind heeft er veel last van. Dat is het jouw verantwoordelijkheid om dat op te lossen. …

  Linda-Krohne

  Seksueel Misbruik

  Is geen pretje. Het is een ervaring welke je lang bij je draagt. De beelden, gedachten, herinnering zijn vaak genoeg aanwezig. …