Spreekuur Entiteiten

Heb je vragen over entiteiten?

Spreekuur Entiteiten 6 maart 20.00-21.00 uur

In dit spreekuur krijg je de gelegenheid om allerlei vragen te stellen over entiteiten. Entiteiten zijn bewustzijnsvormen van energie met een intelligentie. Denk dus met name aan:

 • overleden dierbaren
 • gidsen
 • leermeesters
 • engelen
 • demonen

Wat mag ik vragen?

In feite alles wat je wilt. Mogelijk ervaar je momenteel last van entiteiten en wil je heel graag weten hoe ervan af te komen. En het kan zijn dat je een tip wilt hoe jezelf of je kinderen beter te beschermen tegen entiteiten. Of het gaat om een boodschap voor jou, of weten wie er bij je zijn en waarvoor. Kortom, er zijn allerlei vragen mogelijk en toegestaan.

Ik zal behandelen daar waar mogelijk en toegestaan

Als een deelnemer hulp nodig heeft, of diens kind(eren) op het gebied van entiteiten, dan zal ik dat behandelen wat op dat moment is toegestaan. Verwacht alleen niet dat als je al jaren lang last hebt van 1 of meerdere entiteiten, ik deze in een paar minuten voor altijd kan verwijderen. Zo werkt het bij volwassenen niet namelijk. Je hebt je eigen verantwoordelijkheid. Als dat wel is waar je naar op zoek bent, maak dan een afspraak.

Wat levert deelname mij op?

Veel informatie over entiteiten. Je luistert mee met de andere deelnemers en dat is echt heel leerzaam en helend. Als ik iemand behandel, want ja dat zal ik ook gaan doen, dan heeft dat ook op jou een positief effect.

Spelregels spreekuur:

 • Je mag alleen vragen stellen voor jezelf of voor je eigen kind(eren) onder de 12 jaar.
 • Je krijgt beperkte tijd, hoeveel is afhankelijk van het aantal deelnemers, en zal ik melden bij aanvang
 • Als je momenteel last hebt van entiteiten in je energiesysteem en/of lichaam, verwacht dan niet dat ik alles meteen duurzaam (voor altijd) kan verwijderen. Zo werkt het namelijk niet aangezien entiteiten gevolgen zijn en geen oorzaken.
 • Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor wat je doet met alle gegeven informatie en advies en tips. Je kunt geen enkele verantwoordelijkheid, op geen enkele wijze, afschuiven op Linda Krohne en Spirituele Coaching.
 • Deelname is geen vervanging voor acute medische zorg.
 • Jij bent zelf verantwoordelijk om tijdig aanwezig te zijn bij het webinar en te zorgen dat het apparaat en de app Zoom werken op dat apparaat. Als je niet op tijd bent, of het lukt je niet om in te loggen, krijg je geen geld terug.

Kosten:

Deelname kost € 35 per persoon.

Aantal deelnemers:

Max. 100

Locatie
Achter je telefoon, computer, tablet. Verder kan je de app Zoom downloaden, scheelt gedoe met inloggen. Ik stuur je na ontvangst betaling, een mail binnen 2 dagen met de inlogcode toe. Ik neem het op, dus indien je niet in beeld wilt komen, stel ik voor dat je je videoscherm uitschakelt en je vraag in de chat stelt. Verder zal ik de audio-opname beschikbaar stellen voor abonnees.

Ja, ik doe mee! Klik dan hier

Vragen?

Neem dan gerust contact op met Linda Krohne

love

Selflove

May the next person who enters your life have a similar vibe to yours. May it bring you that desire to venture out and believe …

Je-kind-voelt-jou

Wat te doen als je jonge kind entiteiten ervaart?

Het is heel gebruikelijk en veel voorkomend dat jonge kinderen onder de 8 jaar entiteiten zoals overledenen, demonen en andere …

alles-zit-tegen

Alles zit me tegen

Heb jij ook wel eens het idee dat alles je in het leven even tegenzit? Of heb je dat idee al heel lang? Het is een vervelende …